{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas tema südant võita?

1. Jäär Kui sa tahad mõne Jäära tähelepanu ja südant võita, pead sa mängima raskesti kättesaadavat. Ära pane kohe kõiki kaarte laual...



1. Jäär

Kui sa tahad mõne Jäära tähelepanu ja südant võita, pead sa mängima raskesti kättesaadavat. Ära pane kohe kõiki kaarte lauale ja ära mängi avatud mängu - ta kaotab sinu vastu lihtsalt huvi, kui sa talle väljakutseid ei esita.

Aga tõelised peamurdmised ja väljakutsed tõstavad temas adrenaliini ja panevad ta elama, ta tahab võidelda oma armastuse pärast.

Talle meeldib see mäng. Sellepärast on kõige targem mängida lumekuningannat, kui sa tahad, et ta üldse sinu vastu huvi välja näitaks.

2. Sõnn

Kõige tähtsam, mida tema juures peab arvesse võtma, on see, et ta vajab palju aega enne, kui sind usaldama hakkab.

Ära avalda talle sellepärast selle aja jooksul liigset survet, ära esita talle ultimaatumeid ja ära kohusta teda millekski. Vastasel korral eemaldub ta sinust veelgi ja võib juhtuda, et sa ei saa tehtut kunagi heaks teha.

Kui sa tahad, et ta sinusse armuks, siis valmista talle hõrgutavaid roogi. Armastus tema juures käib läbi kõhu. Ole nii elegantne ja stiilne, kui võimalik, kanna kõige peenemat pesu. Tal on väga hea ja rafineeritud maitse, ära seda unusta.



3. Kaksikud

Tema otsib kedagi, kes teda lõbustaks ja samal ajal rahuldaks. Kui sa tahad tema südant võita, siis ära unusta seda kahte tõde ja ta on sinu.

Katsu kõigepealt saada tema sõbraks, lase tal seejärel ise otsustada, mis edasi juhtuma hakkab.

Sa võid võita tema armastuse läbi ebaharilike üllatuste, mis võimaldavad tal rutiinist ja elu keskpärasusest välja tulla.

4. Vähk

Kui sa tahad, et ta sinusse armuks, siis pead sa olema eelkõige aus, positiivne ja usaldust väärt.

Ta ei talu mingeid psühholoogilisi mänge, sellepärast on kõige parem olla siiras ja avatud temaga.

Tal on väike eelistus naiste vastu, kellel on tugev isiksus. Hoia oma põhimõtetest ja lubadustest kinni ja ära murra neid.



5. Lõvi

See võimas Lõvi on tegelikult üsna tundlik ja emotsionaalne, ära seda unusta.

Puuduta ja kallista teda selleks, et oma armastust väljendada. Räägi temaga, talle meeldivad pikad ja sügavad jutuajamised.

Talle meeldivad iseseisvad ja tugeva iseloomuga naised, parim viis talle muljet avaldada on jääda alati oma arvamuse juurde.

6. Neitsi

Talle meeldivad töökad ja tugeva iseloomuga naised. Tema jaoks on seksikad need naised, kes oskavad mõtelda oma peaga. Kui sa tahad, et ta sinusse armub, siis pea kinni oma põhimõtetest ja printsiipidest.

Ära unusta ka oma armastust välja näitamast, kinnita talle, et sa temaga alati jääd, mis ka ei juhtuks. See väike asi võib teha suure muutuse.

7. Kaalud

Kui sa tahad, et ta sinusse armuks, siis pead sa talle oma armastust näitama.

Sa pead talle ütlema, kui tubli ja tore ta on, et üle kõige maailmas tahad sa olla ainult temaga.

Samuti pead sa käituma nagu oleksid kõige seksikam naine maailmas. See avab tema südame sedamaid.



8. Skorpion

Kõik, mis on seotud mängulisusega, pakub talle huvi. Talle meeldib naist taga ajada, seega temale mulje avaldamiseks pead sa tema reeglite järgi mängima.

Tõesta talle, et sa tema usaldust ja armastust väärid ja et sa tahad ainult teda, ei kedagi muud.

9. Ambur

Kui sa tahad tema südant võita, ei tohi sa olla liiga kergesti kättesaadav. Muidugi on see raske, sest ta on ilus, kuum, intelligentne ja vastupandamatu aga kui sa end kohe esimesel õhtul talle kätte annad, kaotab ta su vastu huvi.

Sa ei pea tema tähelepanu võitmiseks olema kõige kaunim ega seksikam. Sa pead olema lihtsalt piisavalt tark ja tegema midagi, mis teda hulluks ajab. Ning paistma silma rahvamassi seast.

10. Kaljukits

Kui sa tahad, et Kaljukits sinusse armuks, siis toeta teda karjääri tegemisel ja ambitsioonide ellu viimisel. Sa võid teda armastada kogu oma südamest aga see üksi teda ei puuduta.

Ta näeb ainult sinu tegusid ja sa pead eraldi pingutama selleks, et tõestada oma armastust.

Kui sa kiidad tema tööd ja pingutusi, siis kuulub ta süda sulle. Sinu sõnad on ainult toit tema hingele.

11. Veevalaja

Tema tähelepanu võitmine võib tunduda üsna võimatu, sest ta on niivõrd ainulaadne ja otsib samasugust kaaslast.

Kui sa oled andekas ja oskad hästi suhelda, siis näita seda välja ja sa võid võita tema tähelepanu.

Tõesta samuti talle, et ta võib sind usaldada.

12. Kalad

Kui sa tahad, et ta sinusse armuks, siis lase temal tegutseda. Lase tal enda eest hoolitseda, ta oskab seda muuseas suurepäraselt ja on üsna romantiline.

Lase tal rääkida oma tunnetest aga ära toetu liiga palju tema hetke emotsioonidele. Ole sina ise ja ta tunneb su ära.






Kommentaare ei ole