{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas iga tähemärk kodus karantiinis istub?

JÄÄR See hulljulge Jäär, kes juba oma loomult on juht ja eestvedaja, on valmis maailmas juhtimist enda kätte võtma ja hoolitsema nende...

JÄÄR


See hulljulge Jäär, kes juba oma loomult on juht ja eestvedaja, on valmis maailmas juhtimist enda kätte võtma ja hoolitsema nende eest, kes paanikas on. Talle ei mahu pähe, kuidas inimesed võivad lasta enda hingarahu nii ruttu häirida. Kui sa midagi vajad - helista Jäärale - ja ta leiab kõik vahendid, et sind aidata.

SÕNN

Tema jõudis just järeldusele, et tegelikult sobib kodus olemine tema eluviisiga väga hästi kokku ja ta on seda teinud ju kogu aeg. Ta tunneb end väga hästi diivani peal telekat vaadates ja pitsat süües. Ta ei tunne end seejuures sugugi üksi ja hetkeseis talle isiklikult küll probleeme ei valmista.

KAKSIKUD

Tema leiab lõpuks aega, et läbi lugeda kõik raamatud, mille ta on kokku ostnud ja mis virnas seisavad. Klaas veini, lõõgastav vann ja elu on lill!


VÄHK

Ta ei saa üldisest paanikast aru. Ta ei mõista, kas see suur stress inimesi aitab. Ta väldib sellest rääkimist.

LÕVI

Tema on väga kohusetundlik ja istub kodus, sest ta ei taha mitte kedagi nakatada ega ise ka viirust saada. See pole tema süü, kui tema kodu on muutumas suureks kokkusaamise kohaks, sest tal lihtsalt on nii palju sõpru ja tuttavaid, kelle tervise ja heaolu üle ta valvama peab.

NEITSI

Tema on oma kodus suurpuhastuse ära teinud juba kolm korda, sorteerinud oma riided värvide järgi ja pannud raamatud tähestiku järgi ritta. Samuti on ta kokku varunud toiduaineid järgmisteks nädalateks ja võib vastu pidada terve aasta. Loomulikult ei puudu näomaskid tema kodust ja kui ta välja läheb, ei unusta ta seda kasutamast. Vähemalt on ta hing rahul ja ta võib elu nautida.



KAALUD

Tema kirjutab hetkel kõikides sotsiaalmeedia võrkudes samaaegselt. Kõik on ta ekraanil lahti: Twitter, Facebook ja Instagram jne. "Mu mõtted on teiega,", " Me kannatame koos!" - on tema igapäevased sloganid.

SKORPION
 

Tema on isoleeritud juba eelmisest aastast ning sügavalt pettunud, et nüüd, kus ta otsustas lõpuks seltskonda minna, on see keelatud. Ent ta mõistab, et maailmas on jõude, mis on inimestest tugevamad. Ja ta on sügavalt veendunud, et peale suurt spirituaalset puhastamist võib ta olukorrast täiesti tervelt välja tulla.

AMBUR

Ambur vaatab madalaid lennuhindu ja mõtleb, kui hull see olla võiks, kui ta kohe, kui olukord paraneb, reisile läheks. Ja kas lennuhinnad ei võikski jääda nii madalateks, sest oma palga juures ta kõrgemat hinda maksta ei saakski Acapulco lennu eest. Peale seda paneb ta oma arvuti kinni ja peab väikest leinapausi. Oma mõtetes tantsib ta Macarenat ja joob moijtot.

KALJUKITS

Ta üritab oma elu organiseerida nende järgi, kes temaga ühe katuse all elavad. Ta teab, et kõige parem aeg on hommikul siis, kui teised magavad. Seejärel varjub ta oma tuppa tööd tegema, kui teised hommikust söövad. Tema tööaeg ka kodus kestab kella viieni. Selle ajal ei vasta ta ühelegi sõnumile ega kõnele.

VEEVALAJA

Talle meeldib kodus olla aga peale seda, kui ta on külmutuskapi tühjaks söönud kahel esimesel ööl, tunneb ta, et midagi nagu oleks valesti ja tema vabadust piiratakse.

KALAD

Kas sõprade ja lähedastega koos olemine vastab karantiini reeglitele? Ta on ostnud koju mitu pudelit veini ja õhkkond on hea. Kõik tunnevad hetkel hirmu aga tegelikult vajavad kõik inimesed natuke aega, et omaette olla. Omaette teineteise kõrval. 




Kommentaare ei ole