{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 kõige intuitiivsemat tähemärki, kes on head psühholoogid

1. Vähk Vähk on ise väga emotsionaalne ja selle tõttu mõistab hästi teiste inimeste tundeid. Ta lausa tunnetab seda, kuidas teise...

1. Vähk


Vähk on ise väga emotsionaalne ja selle tõttu mõistab hästi teiste inimeste tundeid.

Ta lausa tunnetab seda, kuidas teised end hetkel tunnevad ja on võimelised nägema inimesi läbi.

Ta tunneb teiste hingeelu ja samuti tajub nende energiat. Ta teab, kas tal on tegemist hea või halva inimesega. Sellepärast teistel ongi hea nendega suhelda ja rääkida asjadest, mida võib-olla teistele nii hea meelega ei räägiks.

Ta võib isegi mõnikord ette tunda mõningaid sündmusi, mis juhtuma hakkavad, isegi kui mitte miski sellele veel ei viita. Tal on hea intuitsioon, mis teda harva petab.


2. Kalad

Kogu tema loomingulisus tugineb intuitsioonil. Ta tunnetab kõike, mis on ilus ja originaalne ja tuleb tõtt tunnistada - ta on tõesti andekas.

Ta on samuti väga tundlik ja võib ette ennustada asjade kulgu, ta lihtsalt teab seda, suutmata endale seda ise ka seletada.

Nende sõbrad ja pere on sageli üllatunud tema ette ennustustest.

3. Skorpion

Ära isegi mõtle mõnele Skorpionile valetada - ta näeb sind läbi ja kõiki sinu rumalusi.

Ta teab alati tõtt - ka siis, kui sa katsud teda varjata.

Ta tunneb kehakeelt ja näeb ära, kui inimene on närviline või ebastabiilse loomusega. Ta loeb inimesi nagu avatud raamatut aga hoiab seejuures endale kõike seda, mida ta nende pealt õppis.

Sellepärast mõtle kaks korda enne, kui sa teda petta kavatsed, sest kui ta on kord sinu kavatsusi läbi näinud, ei saa sa enam tema usaldust tagasi võita.

Kui sa tahad endale kohta tema elus, siis ole aus ja avatud.



4. Kaalud

Üks astroloogiline tähemärk, kellel on kõige suurem mina- ehk eneseteadvus, on just tema ja tänu sellele, tunnetab ta hästi ära oma ümbruses oleva positiivsuse ja negatiivsuse.

See, et ta ei reageeri iga kord, ei tähenda seda, et ta ei näe teiste rumaluste ja valede taha.

Ta väldib vaidlusi ja lahkhelisid, aga samuti on ta õppinud, et kõik inimesed ei vääri tema tähelepanu ja pingutusi.

Ta tahab alati näha pigem asjade head külge ja olla positiivne, ka siis, kui kõik ei lähe nii nagu vaja. Ta teab, et aeg-ajalt tuleb ikka ette probleeme ja elu ei olegi alati kerge aga ta eelistab uskuda, et tulevik on ikkagi helge ja ilus.

5. Kaksikud

Kui sul on üks Kaksikute tähtkujus sündinud sõber, siis ilmselt oled sa tähele pannud, et talle meeldib lõpetada lauseid sinu eest. Nagu loeks ta su mõtteid.

Tegelikult ta muidugi ei loe mõtteid aga tal on lihtsalt nii hea intuitsioon, mis muudab ta hästi efektiivseks teistega suheldes.

Ja selle tõttu tal ongi palju sõpru ja suur tutvusringkond.

Lisaks sellele oskab ta alati teistele muljet avaldada, ta kohaneb alati ruttu, sest vastab alati teiste ootustele. See tuleb talle karjääri tegemise juures alati kasuks.

Kommentaare ei ole