{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 suhtlemisviga, millega naised suhet lõhuvad

1. Kehalise läheduse unustamine Mehed vajavad füüsilist lähedust palju rohkem, kui naised. Naised on need, kes ...

1. Kehalise läheduse unustamine


Mehed vajavad füüsilist lähedust palju rohkem, kui naised. Naised on need, kes leiavad sageli ettekäändeid ja vabandusi, et kõrvale hiilida. Iga kord, kui naine leiab uue vabanduse, võtab mees seda isiklikult. Kõige hullem, mida naine teha saab, on kasutada vahekordi, kui head vahendit, mille abil meest kontrollida. Kehaline lähedus peaks olema võimalus oma suhte tugevdamiseks.

2. Liigne negatiivsus

Nii nagu asjadega, mis meile meeldivad, on ka neid asju, mis meile ei meeldi. Aga see ei õigusta sugugi seda, kui inimene on kogu aeg negatiivne ja kui väiksemgi asi võtab liiga suure pöörde, mille tõttu sa elad oma halba tuju mehe peal välja, hoolimata sellest, et mees terve pika päeva tööl oli. Negatiivsus on ka nakkav, seega kui sina oled negatiivne, siis aita see su kaaslasel probleemile lahendusi leida. Seega hoolitse, et sellest ei saaks sinu elustiil.
 
 
 


3. Liigne keerutamine

Naistele meeldib vihjeid anda. See on nende loomuses. Teisest küljest aga jätab see tavaliselt mehi suurde segadusse. Seega ära liialda ja katsu oma mehega rääkida võimalikult selgelt ja arusaadavalt.  Sa võid talle kõigest rääkida, sest seda ta tahabki. Ja ära unusta, et selline vastus nagu "ei midagi" tema soovile teada saada, kuidas sul läheb, on kõige hullem, mida sa teha saad.

4. Pidada kõike muud oma mehest tähtsamaks

Elukaaslase armastamine võrdub tema austamisega. Kui austus aga kaob, siis kukub kõik kokku nagu kaardimaja. Sinu pere, sõbrad või su isiklik karjäär ei tohiks olla sulle su mehest tähtsamal kohal. Kui ta su jaoks nii vähe loeb ja korda läheb, miks sa siis imestad, et teie suhe on seal, kus ta praegu on? Austa teda, kui inimest, see on üks võti, mis aitab teil õnnelikuks saada.

5. Liigne kulutamine

Kui sa oled selline inimene, kes kaotab reaalsusetunde kohe, kui näeb poes midagi ilusat või kui sul on harjumus osta asju, mida sa ei vaja rahaga, mida sul ei ole, siis võta teadmiseks, et sinu suhtele see hästi ei mõju.

Ning ära unusta seda, et enne sinu isiklikke soove, on sinu mehe soovid ja eelistused, mille nimel ta töötab. Kui sa seda ignoreerid ja eirad, siis on see austuse puudus tema vastu. Kui sa aga õpid nägema ja hindama seda, mida ta teeb, tema armastus sinu vastu kasvab.


Kommentaare ei ole