{ads}

HIDE

Viimased

latest

Valmista ise looduslik antibiootikum, mis aitab tervist turgutada, hoiab immuunsüsteemi heas korras ning ravib külmetushaigusi

Paljud inimesed pöörduvad tänapäeval tagasi rahvameditsiini ja loodusravi poole, sest nagu teada, võib loodusest leida kõike kõikide hädade...

Paljud inimesed pöörduvad tänapäeval tagasi rahvameditsiini ja loodusravi poole, sest nagu teada, võib loodusest leida kõike kõikide hädade vastu.

Paljud uurijad on veendunud, et looduslik ravi võib olla sama tõhus, kui meditsiiniline.

Selleks, et seda looduslikku antibiootikumi valmistada, läheb sul vaja kõigepealt mett.

Mesi

Mee kohta on teaduslikult tõestatud, et meel on antibakteriaalsed omadused. Juba selle tõttu on mesi tõhus looduslik ravim. Meel on antibakteriaalne ja antiviraalne toime, seega mesi aitab võidelda organismi nõrgestavate mikroobide vastu ja teeb seda sama tõhusalt, kui teised ravimid. Lisaks sellele on mesi hea bakterihävitaja.

Õunaäädikas

Õunaäädikas on juba iidne imeravim, mida kasutatakse tema antibakteriaalsete omaduste poolest.

Küüslauk

Küüslauk on väga tugeva antibakteriaalse toimega looduslik antibiootikum, mis aitab säilitada tugevat immuunsüsteemi ning tugevdab organismi kaitsevõimet.

Need kolm toiduainet ise on juba väga tugeva tervistava toimega, kokku segatuna aga võib valmistada võimsa loodusliku antibiootikumi.

Siirupi valmistamiseks läheb sul vaja:

10 küüslauguküünt

1/2 klaasi õunaäädikat

1 tassitäis mett

Sega kõik ained mikseris 2 korralikult või siis lusikaga kausis purustades eelnevalt küüslauguküüned. Vala saadud segu purki ja säilita terve öö külmutuskapis. Hommikul vala saadud siirup pudelisse. Tarvitamiseks võta igal hommikul 2 sl siirupit ärgates enne söömist.

Kommentaare ei ole