{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida räägib sinu sünnikuupäev sinu kohta!

Võib-olla oled sa juba mõtelnud sellele, kas sinu sünnikuupäeval võib ka olla mõni sügavam tähendus või ei. Äkki on sellel seos sinu iseloo...

Võib-olla oled sa juba mõtelnud sellele, kas sinu sünnikuupäeval võib ka olla mõni sügavam tähendus või ei. Äkki on sellel seos sinu iseloomu ja eluga?

Millisel kuupäeval sina sündinud oled?

1, 10, 19 ja 28

Sa oled intelligentne inimene, lõbusa loomusega, üsna kangekaelne, aus, töökas, helde, sõbralik ja natukene armukade. Oma sõprade seas oled sina see, kelle arvamust alati kuulda võetakse. Sulle see meeldib. Sa oled enesekindel ja pead oma iseseisvust kalliks. Sul on sageli probleeme nende inimestega, kes ei jaga sinu arvamust. Tänu oma sõbralikule loomusele ja intelligentsusele tõmbad sa ligi ainult häid inimesi.

2, 11, 20, 29

Sa oled inimene, kes armastab unistada ja kellel on probleeme enesekindlusega. Sa võid olla üsna ootamatu. Sul on suur kunstikalduvus ja head kõnelejale vajalikud oskused. Sa võid sageli tujukas. Oma pere heaks oled sa aga valmis tooma kõige suuremaid ohvreid.

3, 12, 21, 30

Sa oled natuke egoistlik ja keerulise iseloomuga. Sa lähed ruttu karjääriredelil üles ja saavutad edu. Sinu tugevamad relvad on naeratus ja sõnad, mis võimaldavad sul alati oma tahtmist saada. Sa töötad palju selleks, et oma eesmärke ellu viia ja ei anna kunagi alla. Sa oled lojaalne ja tead, kuidas teiste austust ära teenida.

4, 13, 22, 31

Sa oled üsna jonnakas ja kangekaelne, võid öelda mõnikord päris valusalt teistele. Samas oled sa alati abivalmis ja valmis teisi aitama. Sa armud üsna noorelt aga su esimene armastus lõppeb sinu jaoks pettumusega. Sa ei tohiks lasta teistel oma headust ära kasutada.

5, 14, 23

Sa oled väga populaarne oma tutvusringkonnas ja võid palju asju korda saata läbi suhtlemise. Sul on alati palju häid ideid ja su ajagraafik on üsna paindlik, kohaned sa ruttu uute muudatustega. Kui sa oled aga uue projekti käsile võtnud, siis viis sa selle lõpule. Kõik su tuttavad pöörduvad sinu poole, kui neil on abi vaja.

6, 15, 24

Sa oled sündinud selleks, et elu nautida. Sa oled väga andekas ja populaarne teiste seas. Sinu ümber hõljub armastuse ja rahu aura, mis teisi ligi tõmbab. Sa ei mõista teisi hukka, sa hindad õiglust. Sa ei tohiks liiga palju hoolida sellest, mida teised ütlevad või mõtlevad.

7, 16 ja 25

Sa oled realist. Samas oled sa ka sõbraliku ja hea südamega. Sa oled kunstikalduvusega. Sa oled valmis kõigeks oma pere ja vanemate heaks. Aga sul on ka halb iseloom, mis toob sulle palju probleeme kaela. Sinu suhted sind sageli ei rahulda ja sa oled pettunud. Sa pead vaeva nägema selleks, et leida haruldast pärli.

8, 17, 26

Sul on väga tugev isiksus ja selletõttu ainult väga vähesed mõistavad sind. Sa pead õiglust tähtsaks ja oled valmis isegi surema õilsatel eesmärkidel. Sa tunned end sageli üksi ent oled valmis alati aitama neid väheseid sõpru, kes sul on. Sa oled distsiplineeritud, julge, tugev ja sihikindel. Need omadused aitavad sul edu saavutada.

9, 18, 27

Sa oled tugev nii füüsiliselt, kui vaimselt ja sead endale sageli suuri eesmärke, mida sa iga hinna eest ellu tahad viia. Teised austavad sind palju. Hingerahu leiad sa tagasi peret luues. Sa tahad alati teisi aidata. Sind iseloomustavad kõige rohkem kaastunne, tarkus ja inimlikkus.

Kommentaare ei ole