{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milliste tähemärkide paarid ei ole loodud koos olema?

Kuna iga astroloogiline tähemärk on mõjutatud tähtede seisust sündimise ajal, on neil kõigil omad kindlad iseloomujooned ja eripärad. Kõ...


Kuna iga astroloogiline tähemärk on mõjutatud tähtede seisust sündimise ajal, on neil kõigil omad kindlad iseloomujooned ja eripärad. Kõik inimesed paraku ei sobi omavahel, meil kõigil on omad eelistused ja harjumused. Planeetide seis ja sodiaagimärgid võivad anda aga hea ülevaate sellest, millised tähtkujud omavahel sobivad või siis üldse ei sobi. Kui suur on võimalus, et te olete teineteise jaoks loodud või siis, kui suur on võimalus, et teil liiga erinev maailmapilt on?

Millised on paarid, kes pole teineteise jaoks loodud? 

Sõnn ja Jäär

Seda paari võiks iseloomustada väljend "titaanide kokkupõrge". Kokku on saanud kaks kanget, kellest kumbki alla anda ei taha mitte mingi hinna eest. Neil mõlemas on väga tugev isiksus, soov teise üle valitseda ja olukorda domineerida. Nende suhe võib muutuda suurel määral omavaheliseks jõukatsumuseks. Nad mõlemad on suurepärased juhid ja koos võiksid suuri tegusid teha, kui Jäär suudaks taltsutada oma armukadedust ja agressiivsust ning Sõnn õpiks vähem kritiseerima kõike, mida Jäär ette võtab.

Kaljukits ja Kaksikud

Kaksik on seltskonna hing, ta on kehastunud elurõõm ja tema hea tuju on nakkav ka teisele. Aga tõsise loomusega Kaljukitse kõrval kustub Kaksik tasapisi, ta ei saa oma rõõmu kellegagi jagada, sest Kaljukitsel on hoopis teine huumorimeel. Kaksik naudib elu täie rinnaga ja tahab elada nagu liblikas, päevast päeva ja õielt-õiele lennates. Kaljukits aga organiseerib oma elu ja planeerib iga sammu ette, koostades strateegiaid ja tulevikuväljavaateid. Nad võivad õnnelikuks saada, kui Kaljukits õpib natukenegi elu nautima ja end vähem piitsutama ning Kaksik targalt ära kasutama oma elukaaslase praktilist meelt.

Vähk ja Kaalud

Vähk on pereinimene, kelle suurim soov on rajada endale ja oma perele hea kodu ning tunda end seal turvaliselt ja hästi. Kaalude tähtkujus sündinu on aga liiga enesekriitiline. Ta ei ole Vähi jaoks piisavalt romantiline kaaslane. Nad on oma loomuselt ja eluvaatelt liiga erinevad ja tõenäoliselt teevad teineteisele sageli haiget, ilma seda päriselt soovimata. Selle tõttu tunnevad mõlemad emotsionaalset pettumust.

Kuidas leida oma suhtes hea tasakaal? 

Mõnikord võib tekkida tunne, et kõik läheb halvasti sinu ja su elukaaslase vahel. Te tülitsete liiga palju ja vaidlused saavad alguse mitte millegist. Tundub nagu teil ei olekski enam, millest omavahel rääkida ja mitte miski ei seo teid enam. Enamikel kordadel pole tegemist tähtede poolse seisuga või sodiaagimärkide erinevustega, vaid lihtsalt elu kiire stressiga, igapäevase rutiini ja emotsionaalse väsimusega, mis jätavad igale ühele oma jälje. Esimesed erimeelsused tekivad, kui öeldakse välja asjad, mida kaua tagasi on hoitud. Selle vältimiseks peaks alati leidma aega teineteisega rääkimiseks selleks, et mõista, mis on probleemi põhjuseks ja kuidas seda ära hoida järgmisel korral. Mis puutub rutiini, siis see on iga suhte nähtamatu vaenlane, mis tasapisi hakkab mürgitama teie kooselu. Hea on kohe varakult tegutseda ja leida ühiseid huvisid, mis aitaksid teil igapäevasest rutiinist aeg-ajalt välja tulla, et te saaksite end tunda paremini nagu oma suhte alguses. 






Kommentaare ei ole