{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised tähemärgid ei suuda öelda:"Ma armastan sind."

Kahe inimese vaheline armastus on nagu taim, mille eest peab hoolitsema läbi truuduse, usalduse, siiruse ja tähelepanu kaudu, mida te...

Kahe inimese vaheline armastus on nagu taim, mille eest peab hoolitsema läbi truuduse, usalduse, siiruse ja tähelepanu kaudu, mida teineteisele osutatakse. Tegemist võib olla lihtsalt hoolitsusega või sõnadega, mis väljendavad armastust ja tundeid.

Mõnedel inimestel on aga väga raske oma tundeid väljendada. See võib olla tingitud kasvatusest, mille nad on saanud. Lapsel, keda pole kallistatud, on raske õppida ise kallistama. Samuti mängib suurt rolli kartus oma tõeliste tunnete näitamisel ja hirm, et sind ei mõisteta õieti.

Tegemist võib olla ka tähtedega. Kui sa ei suuda oma kallimale armastust avaldada, võib-olla on see sellepärast nii, et see on sinu tähemärgile iseloomulik!






Millised on 5 tähemärki, kes ei suuda öelda : "Ma armastan sind."?

1. Kaljukits

Oma sügaval südames kardad sa, et teie armastus kord lõppeb isegi, kui kõik tundub hästi olevat. Sellel põhjusel varjad sa oma tõelisi tundeid oma kaaslase eest ja ei suuda talle seda öelda.

Sa ei taha olla millekski kohustatud ja ei taha end ka siduda. Sa kardad emotsionaalset sõltuvust. Sul on üsna pessimistlik tulevikuväljavaade ja sa ei taha teha suuri sõnu lihtsalt niisama.

2. Neitsi

Su eelnevad kogemused on sind muutnud ettevaatlikuks ja sa ootad kogu aeg õiget hetke, et armastusest rääkida. Aga aeg pole sinu jaoks kunagi õige. Sa tahad enne veenduda, et tegemist on õige inimesega ja et sa jälle pole eksinud.

3. Skorpion

Oma hingelt oled sa pigem romantiline ja tuline. Sa peaksid olema tegelikult üsna vabameelne ja avatud aga see ei ole üldse nii. Sa näed lihtsalt sageli asju vales valguses.

Lisaks sellele oled sa võimeline kõike teada saama oma kallima kohta ilma, et tema sinust õieti midagi teaks. Sa ei taha rääkida oma tunnetest, sest kardad, et see näitab su nõrkust. Sellel põhjusel varjad sa oma tõelisi tundeid.






4. Veevalaja

Armastus, mida sa teatud inimeste vastu tunned, on üsna eriline ja sa oled sellest teadlik. See muudab sind närviliseks ja sa kaotad kogu enesekindluse. Ja ei taha oma tunnetest rääkida, sest sa ju ei taha end päriselt kellegagi siduda, su isiklik vabadus on sulle liiga kallis.

Lisaks sellele ei tee sa seda selle tõttu, et sa pole veendunud selles, et teie suhe püsima jääb. Sa ei taha kiirustada ja eelistad parem hinnata asju sellistena nagu nad on.

5. Ambur

Vastupidiselt teistele ei valmista armumine sulle mitte mingit probleemi ja sa näitad hea meelega oma tundeid välja läbi väikeste tähelepanuavalduste. Ent sa ei suuda seda öelda, et sa teist inimest armastad. Sa kardad end siduda ka siis, kui oled kõrvuni armunud. Sa eelistad olla nii, et jätad endale valikuvõimaluse jääda ja minna minema.







Kommentaare ei ole