{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida inimesed sinu juures kadestavad vastavalt sinu tähtkujule?

Tavaliselt inimesed ei ütle, kui sul on selliseid omadusi, mida nad isegi tahaksid endale. Aga astroloogia annab sulle ikkagi te...

Tavaliselt inimesed ei ütle, kui sul on selliseid omadusi, mida nad isegi tahaksid endale. Aga astroloogia annab sulle ikkagi teada, mis see on, mida teised sinu juures kadestavad!

Veevalaja (20. jaanuar - 18. veebruar)

Sind kadestatakse sinu iseseisva ja sõltumatu loomuse poolest, sinu maailmanägemuse poolest. Oma hinges oled sa poliitik, keda alati kuulatakse. Sa mõtled ja analüüsid kogu aeg ning arendad omaenda üldist maailmapilti välja, mille teised omaks võtavad. Sellepärast sind kadestatakse.

Kalad ( 19. veebruar - 20. märts)

Sinu romantiline loomus ei ole mitte ainult kütkestav, vaid äratab ka kadedust. Sa rakendad oma kunstikalduvust kõikjal ja kõiges, mida sa teed. Teised järgnevad sinu loomingulisele teele. Sul on oskus teha kõike ja saada kõigega hakkama, see kutsub teistes esile sageli  kadedust.
 
 
 


Jäär ( 21. märts - 19. aprill)

Ka keset suuremat tragöödiat suudad sa ise olukorrast välja tulla ja aidata ka teisi. Sind kadestatakse su optimistliku meelelaadi poolest, ka need, kes on pigem pessimistid. Sa ei ole mitte ainult elurõõmus, vaid ka enesekindel. Ja see äratab kadedust, sest sa lähed elus edasi suurel sammul.

Sõnn ( 20. aprill - 20. mai)

Su stiil on laitmatu ja ei jää kellelegi märkamatuks. Kõike, mida sa teed, teed sa elegantselt, kõik sinu kodus on klassikaline ja laitmatu. Sinu oskused ja maitse äratavad teistes kadedust. Aga sa tunned enda väärtust ja tahad kvaliteetset elu.

Kaksikud ( 21. mai - 20. juuni)

Sa oled väga sotsiaalne inimene, keda kadestatakse oskuse pärast igas olukorras ruttu kohaneda ja end hästi tunda. Sind kadestatakse sinu oskuse pärast nii ladusalt teistega suhelda, sa oled sündinud diplomaat ja psühholoog, kes leiab ühise keele ruttu ükskõik kellega.
 
 
 


Vähk ( 21. juuni - 22. juuli)

Kõik soovivad endale sellist sõpra nagu sina seda oled. Sind kadestatakse just sellepärast, kes sa oled, sinu headuse, südamesoojuse ja ustava hinge pärast. Sa ei jäta iialgi teisi hätta, sa teed suuri ohvreid nende pärast, kes on sulle kallid ja oled samal ajal suurepärane inimene, kelle hingesoojust kõik hindavad.

Lõvi ( 23. juuli - 22. august)

Isegi, kui su ootused on aukartustäratavad, kadestavad teised sind, sest sa jääd alati endale kindlaks ja ei lepi vähemaga. Sa ei kompromiteeri kunagi ennast, sul on põhimõtted, mida sa iialgi ei riku ja sa ei lase kunagi teistel enda nime määrida.

Neitsi (23. august - 22. september)

Sinu mõistus on see, mida teised kadestavad. Teised on eriti need, kes on sinuga koos töötanud või samas klassis õppinud. Sinu tarkus paistis juba varakult silma. Sinu loogiline meel pole jäänud märkamatuks mitte kellelegi.

Kaalud ( 23. september - 22. oktoober)

Sa oled nii sümpaatne ja tore inimene, et vähe on neid, kellele sa ei meeldi. Sind imetletakse just sinu hea ja sooja iseloomu pärast aga samas on see ka see, mis teistes kadedust äratab. Sest inimesed peavad endale tunnistama, et nad tahavad olla tegelikult selline nagu sina seda oled.
 
 
 


Skorpion ( 23. oktoober - 21. november)

Sinu hinges põleb tuli, mille tõttu kõike, mida sa teed, teed sa kogu hingega. Sa ei taha mitte ainult ellu viia oma unistusi, vaid leiad ka viisi, kuidas seda teha ja aitad ka teisi seejuures. Sellepärast sind kadestatakse.

Ambur ( 22. november - 21. detsember)

Sinu entusiasm, energia, optimism ja vabadus on see, mida sinu juures alati kadestatakse. Sa oled vaba hind, keda keegi kinni ei saa hoida. Ei saa ju süüdistada sind selles, et sul nii tihti veab ja et sul alati hästi läheb. Tegelikult on see aga sinu positiivne meel, mis muudab su elu paremaks paigaks. Sa väldid negatiivset ja naeratad alati.

Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Sinu töötahe ja enesedistsipliin äratavad imetlust teistes. Sa liigud alati edasi ja teed suuri edusamme, sa ei tee välja läbikukkumistest ja näed ainult sihte silme ees. Need, kelle karjäär on üsna ühetasane ja kes ei tunne end nii inspireerituna nagu sina, kadestavad sind ja põhjusega. Sa äratad nii imetlust, kui kadedust teistes. 












Kommentaare ei ole