{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kui intelligentne oled sina tähtede järgi?

Kõigepealt tuleb ära öelda, et intelligentsusevorme on erinevaid, nende seas kaks, mis on: - analüütiline intelligents , mida mõõdetakse ...

Kõigepealt tuleb ära öelda, et intelligentsusevorme on erinevaid, nende seas kaks, mis on:

- analüütiline intelligents, mida mõõdetakse IQ-testide abil, mis võimaldab mõõta inimese intelligentsusskvooti. Sellised testid määratlevad ka kongitiivsete võimete mahu ja õppeprotsessi.

- emotsionaalne intelligents, mille eesmärk on tunda ära ja mõista emotsionaalset ja füüsilist maailma.

Kõige intelligentsemad tähemärgid nii analüütilise intellekti, kui ka emotsionaalse intellektuaalsuse poolest on Skorpion ja Veevalaja. Analüütilise intellektuaalsuse poolest juhib pigem Veevalaja, samal ajal, kui emotsionaalse intellektuaalsuse poolest on tugevam Skorpion.

Veevalaja

Veevalajat võib siduda kõigega, mis puutub õiglusesse. Ta on optimist, kes näeb alati teistes parimat külge. Mõnikord saab ta ise sellepärast kannatada. Ta on väga hea suhtleja, kellel on tavaliselt suur tutvusringkond.

Skorpion

Skorpion on märk, keda on kõige raskem petta. Ta on väga tundlik ja paneb tähele väiksemaidki pisiasju. Kuna ta on varustatud emotsionaalse intelligentsusega, siis näeb ta alati läbi teise inimese kavatusi pööramata tähelepanu sellele, mida sa ütled ja teed.

Kindlasti ei maksa unustada, et iga tähemärk on omal moel intelligentne.

Tulemärgid, nagu Jäär, Lõvi ja Ambur on varustatud intuitiivse intellektiga. Nad võtavad rohkem riske, et tunda oma potentsiaali. Sageli saadab neid suur edu ja nad jõuavad üsna kõrgele ning suudavad inspireerida ka teisi.

Maamärgid, nagu Sõnn, Neitsi ja Kaljukits on varustatud praktilise intelligentsusega. Nad on praktilise loomusega inimesed, kes ei kuluta oma aega unistamisele.

Õhumärgid, nagu Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja on idealistliku ja analüütilise intelligentsiga varustatud. Tegemist on inimestega, kes on head suhtlejad. Pidev kontakt ümbritsevaga tagab neile parima ideede tulva.

Veemärgid, nagu Vähk, Skorpion ja Kalad on varustatud pigem eksistentsiaalse ja matemaatilise intelligentsusega. Nad mõistavad teiste inimeste kavatsusi ja tundeid ja on samas väga loogilise mõtlemisega.

Hiina astroloogias on vesi tihedalt seotud intelligentsusega. Geeniustest rääkides tuleb kõige pealt silme ette Albert Einstein, kes oli sündinud just Kalade tähtkujus.

Kommentaare ei ole