{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kõik, mida sa peaksid teadma Skorpioni tähtkujust

Millised on Skorpioni tähtkujus sündinud inimesed tegelikult? Millised nad on igapäevaelus, tööl, armastuses, sõpradena? Mis neile ei meeld...

Millised on Skorpioni tähtkujus sündinud inimesed tegelikult? Millised nad on igapäevaelus, tööl, armastuses, sõpradena? Mis neile ei meeldi ja mida on hea teada saada nende kohta?

Ainult rumalad ei karda Skorpione. Skorpion on väga tugeva temperamendiga tähemärk, kellele fortuuna sageli naeratab. Ta oskab armastada aga tema armastust tuleb välja teenida. Oma elus liigub ta ainult edasi, seljataha jätab ta  põlenud sillanud ja harva kahetsused. Ta on uhke, see selle sajandi kangelane. Teda armastatakse ja põhjusega. Kõige tähtsam on mitte teda petta, sest Skorpion ei andesta kunagi.

Skorpioni tähtkujus sündinud mehed on lühidalt öeldes kuumad, kirglikud, enesekindlad, tunnevad oma võimeid, head armastajad, seksikad, nõudlikud, otsusekindlad ja visad.

Skorpioni tähtkujus sündinud naised on sündinud võrgutajad, kütkestavad, salapärased, kangekaelsed, iseseisvad, nõudlikud, enesekindlad, ilusad, viisakad, seksikad, kavalad, energilised ja kirglikud.

Skorpionid on väga head psühholoogid, kindlasti peaksid nad töötama valdkondades, mis võimaldavad inimestega suhelda ja koostööd teha. Ta analüüsib palju, leiab sageli kõige kiiremini lahendusi probleemidele ja suudab vältida konfliktseid olukordi tänu oma karismaatilisele loomusele ja isiklikule võlule. Nad teevad karjääri üsna ruttu ja seda suurel määral tänu sellele, et ei karda läbikukkumist. Ta ei karda riskeerida. Ja tavaliselt saadab teda hea õnn.

Mis puutub Skorpioni tähtkujus sündinud mehesse, siis tema teab, kuidas armastada aga teeb harva esimese sammu. Ta eelistab ühte suhet korraga. Ta ei toeta petmist. Kuid ka siin võib ette tulla erandeid. Ta otsib endale väärilist partnerit, kes suudaks kõiki ta nõudmisi rahuldada. Kui ta on armunud, siis võib ta korda saata imesid. Ta ei säästa raha, aega ega tähelepanu, kui tegemist on inimesega, keda ta armastab. Ta vajab tõsist suhet ent võib ka flirtida niisama enne, kui pole leidnud seda õiget kogu eluks.

Skorpioni tähtkujus sündinud naine valib endale ühe kaaslase, kellele ta jääb truuks terveks eluks. Skorpionist naine ei ole oma mehe lapsehoidja, ta ei hakka oma meest haletsema ega talle kaasa tundma, ükskõik, mis ka ie juhtu. Selline naine tahab tähelepanu ja austust, mida ta väärib. Vastutasuks kingib ta lojaalsuse, armastuse ja toetuse. Ta ei andesta iialgi truudusemurdmist. Ta ei anna kunagi teist võimalust. Armastusel on tema jaoks eriline tähendus ja see on tema elu.

Mis puutub sõprusesse, siis on Skorpionid head sõbrad. Sõprusel on nende jaoks teine ja üllam tähendus, kui teistel inimestel. Ta ei luba oma sõprade kohta enda juuresolekul midagi halba öelda ja on alati - nii heas, kui halvas - oma sõprade jaoks olemas. Ent ta ei ava oma südant mitte kellelegi täielikult, alati on seal veel palju saladusi peidus, mida keegi tema kohta ei tea. Samas tunnevad tema sõbrad tihti teda pareminigi veel, kui lähedased sugulased.

Kõik inimesed on erinevad ja ainulaadsed, sellepärast ei saa eelmainitud isikuomadused kehtida 100% kõigi puhul.

Kommentaare ei ole