{ads}

HIDE

Viimased

latest

Head harjutused, mis aitavad lõtvunud käevarte puhul

Paljud inimesed tunnevad muret lõtvunud käevarte pärast. Siin artiklis on välja toodud harjutused, m...


Paljud inimesed tunnevad muret lõtvunud käevarte pärast.

Siin artiklis on välja toodud harjutused, mille sooritamiseks läheb sul vaja ainult 10-minutit päevas esimese nädala jooksul. Kokku tuleb harjutusi teha tulemuste nägemiseks vähemalt 28-päeva ja harjutuste pikkust tuleb ajapikku tõstma hakata. See tagab sulle kuu ajaga ilusama ja pringima naha ning boonusena saledama talje!

Plank - 2 minutit

Plank on väga hea harjutus, sest ta töötab samaaegselt nii kere- , selja-  kui ka kätelihaseid. Harjutuse tegemiseks on väga tähtis hoida selga ja jalgu sirgena vähemalt kahe minuti jooksul. Seejärel oota 10 sekundit enne uue harjutuse sooritamist. Plank on harjutus, millega näed tulemusi juba paari nädala jooksul. Et harjutust korralikult teha, peavad käed olema otse õlgade all, keha peab olema täiesti sirge ja kaelaga samal joonel. Lisaks ilusatele käevartele saad trimmis talje kingituseks kaasa.

Kätekõverdused - 1 minut


Tee nii palju kätekõverdusi, kui sa suudad 1 minuti jooksul.

Sirutus - 1 minut

See harjutus aitab tugevdada käte-, puusade- ja tuharate lihaseid. Samuti mõjub ta hästi seljale ja taljele. Harjutuse tegemiseks peab laskuma neljakäpakile ning sirutada parem käsi ja vasak jalg. Hoida asendit mõne sekundi jooksul, seejärel võtta lähteasend ja korrata teise jala ja käega. Sooritada harjutusteseeriat ühe minuti jooksul.


Kükid - 1 minut

Kükke ei olegi nii lihtne teha, sest nende sooritamine paneb tööle puusad, talje ja jalad. Hoia jalgu õlgade laiusel, selg sirge. Tasakaalu hoidmiseks võid sa hoida käsi ees välja sirutatuna. Soorita kükke 1 minuti jooksul.

Põrandalt istesse tõusmine - 1 minut


See harjutus aitab kaloreid põletada. Harjutuse sooritamiseks tuleb sisse võtta seliliasend, käevarred üle pea välja sirutatud ja põlved kõverdatud. Tõuse isteasendisse puudutades kätega kandasid. Soorita harjutuste seeriat 1 minuti jooksul.

Alakeha ja tuharate harjutused - 1 minut

Tuharate ja alakeha lihaste tugevdamiseks tõsta alakeha maast üles käte jõul. Seejärel tõsta ühte jalga nii kõrgele, kui jaksad tõstes ka vaagnapõhja üles. Seejärel lase alakehal taas matile toetuda. Korda harjutusi 1 minuti jooksul.


Talje ja selg - 2 minutit

See harjutus treenib taljet, käevarsi ja seljalihaseid. Harjutuse sooritamiseks lama kõhuli, käed kõverdatud ja nägu toetatud käevartele. Soorita ülakehatõsteid aeglaselt hoides nägu käte peal. Tee harjutusi 2 minuti jooksul.

Harjutuste aeg on mõeldud esimeseks nädalaks ja tegemist on minimaalse ajaga. Kõige parem on, kui sa ajaga hakkad harjutuste aega natuke pikendama, selle võtta treenid sa veelgi rohkem lihaseid.


Kommentaare ei ole