{ads}

HIDE

Viimased

latest

Halvad inimesed sinu ümber ei tunnista kunagi, et nad on midagi valesti teinud

Alati ei ole lihtne aru saada, et teine inimene sinu kõrval sulle halba võib soovida. Sageli ei teegi ta seda teadlikult, vaid t...

Alati ei ole lihtne aru saada, et teine inimene sinu kõrval sulle halba võib soovida. Sageli ei teegi ta seda teadlikult, vaid ta lihtsalt on selline ja ei näe ise selles mingit probleemi. Ta ei saa ka aru, miks sina nii nõrk oled ja kõike südamesse võtad. Sina aga tunned end halvasti peale sellise inimesega suhtlemist, ta võtab ära kogu su energia ja elurõõmu.

Sageli võib selliseks inimeseks olla mõni väga lähedane isik. Selline inimene süüdistab sind alati, paneb sind halbu otsuseid vastu võtma selleks, et pärast sind alavääristada. Ta valetab ja varjab oma tõelist palet.

Ta ei tunnista kunagi oma vigu ja leiab alati kellegi teise, keda süüdistada. Ta ei tunne südametunnistuspiinu, sinu hingeseisund ei lähe talle sugugi korda. Tal on omad sihid ja ta ei kõhkle kasutamast kõiki vahendeid, et selleni jõuda. Ta on veendunud, et ainult temal on õigus ja peab oma käitumist täiesti õigeks, ka siis, kui see teistele haiget teeb.
 
 
 


Kõige kurvem on see, et sellise inimesega läbikäimine hakkab mingil ajal sinu vaimsele tervisele, tekitab pingeid, stressi ja võib viia isegi depressioonini. Seletamatud kurbusehood võivad olla alguse saanud just sellest, et mõni inimene, keda sa pidasid sõbraks, on sulle haiget teinud. Selline asi tekitab üksinduse- ja tühjusetunnet.

Selleks, et olla õnnelik, tuleb sellisest inimesest eemale hoida ja mitte lasta neil oma südamel ja tunnetel tallata.

On siis tegemist mõne töökaaslase, sõbra või elukaaslasega, tähtis on leida piisavalt julgust, et see suhe lõpetada ja eemalduda temast. Sa lihtsalt pead piiri panema.

Kui sa oled seda teinud, muutub su elu paremaks ja sa teed ruumi teistele, paremate kavatsustega inimestele.

Kommentaare ei ole