{ads}

HIDE

Viimased

latest

Asjad, millega mehed ise oma suhet hävitavad

Tänapäeva mehe roll pole sugugi enam nii lihtne nagu ta seda vanasti oli. Mehelt oodatakse, et ta oleks hea abikaasa ja hea isa. Lisa...


Tänapäeva mehe roll pole sugugi enam nii lihtne nagu ta seda vanasti oli. Mehelt oodatakse, et ta oleks hea abikaasa ja hea isa. Lisaks sellele piisavalt tähelepanelik, tundlik ja mõistlik. Samas oodatakse, et mees jääks alati meheks, kes oleks võimeline oma peret kaitsma, kes oleks tugev ja oskaks kõike parandada. Kõikidel meestel aga pole neid võimeid.

Millised on aga kõige suuremad eksimused, mida mehed teevad ja millega nad ise oma suhet halvemaks muudavad?

Liigne pessimism ja kõva kest

Meestele on õpetatud juba lapsest saadik, et poisid ei nuta. Selle tõttu on mehed õppinud hästi oma tundeid varjama. Elu on mehi teinud sageli pessimistlikeks. Naised aga vajavad meest, kes oleks optimistlik, sest teie suhe peab vastu pidama ka halbadele aegadele ja probleemidele, mis ette tulla võivad. Naine ei vaja meest, kes ütleb talle, et ta peaks lõpetama nutmise, naine vajab õlga, millel nutta.


Lähedase suhte hooletusse jätmine

Jah, on ka mehi, kes nii teevad. Ent lähedane suhe ei ole ainult vahekord. See on ka kallistamine ja musi tegemine enne tööle minemist, käest hoidmine väljas käies või teineteise kaisus olemine filmi vaatamise ajal. Kui mees seda kõike ei tee, siis kannatab naise armastus selle all kõige rohkem. Sest ta on nagu lill, mis kuivab. See intiimsus, mida mees magamistoas naisele annab, ei korva kunagi seda tühjust, mis naise hinges valitseb.

Soovimatus mõista

Naised vajavad teadmist, et neid armastatakse ja hinnatakse. Kui mees arvab, et armastuse kõige suurem märk on see, et ta iga päev tööl käib ja raha koju toob, siis ta eksib.

Naine tahab, et mees teeks teda õnnelikuks. Seega mees peaks leidma aega mõnikord lihtsalt oma naise jaoks. Saatma talle kasvõi sõnumi keset päeva või kinkima kimbu lilli.



Teised huvid ja prioriteedid

ly: "verdana" , sans-serif;">Kõikide teiste naiste seas, keda mees tunneb ja on tundnud, on tema naine see, kelle ta on ise valinud kogu ülejäänud eluks. Naine tahab teada, et mees teda väärtustab. Kui mees rohkem aega oma telefonis veedab, kui naisega või kui ta tervete päevade kaupa ei leia paari minutit selleks, et helistada, siis tunneb naine, et tal ei ole mehe silmis tähtsust.

Töö on loomulikult tähtis ja oluline aga mees ei peaks unustama, mille pärast ta tööl käib. Samuti seda, et telefonis pole kunagi midagi nii tähtsat, kui naine, kes su kõrval on ja kes teda armastab.

Perekonna hooletusse jätmine

Mehe kohustus on hoolitseda oma perekonna eest ja tagada, et nad millestki puudust ei tunne. Ka siis kui naine tööl käib või ei käi. Mõnikord tähendab see lisatundide tegemist selle jaoks, et saaks lapsi erinevatesse trennidesse ja huviringidesse kirjutada. Ja mõnikord tähendab see suuremat väsimust või halvemaid töötingimusi aga mees teeb seda, sest tema perekonna heaolu on talle tähtis.

Kommentaare ei ole