{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 märki, mis viitavad sellele, et su kaaslane sind petab aga mida pole üldse nii lihtne näha!

Truudusetus on üks hullematest asjadest, mis paarisuhtes aset leida võivad. Enamikel puhkudest on tõe avalikuks tulemine väga suur hoop. Tr...

Truudusetus on üks hullematest asjadest, mis paarisuhtes aset leida võivad. Enamikel puhkudest on tõe avalikuks tulemine väga suur hoop. Truudusetus on miljonite paaride lahku minemise põhjuseks.

Väga raske on kindlaks teha, kas su kaaslane on sulle truudust murdnud või mitte, mõnikord on see lausa võimatu. Selgeid tõendeid, mis viitavad petmisele, ei ole alati lihtne näha. Võib muidugi juhtuda, et truudusetu kaaslane ise üles tunnistab oma teo.

Ajakirjas Psychology Today avaldatud artiklis kirjutati, et truudusetus ei ole ainult füüsilist laadi, vaid ka vaimset laadi. Viimast on juba raskem tuvastada, sest kahe inimese vahel ei ole päris konkreetset ja tõelist kontakti. Tõendite puudumise korral, parim vahend truudusetuse avastamiseks on näha, kas ja mil määral su kaaslane on muutunud nii hoiakus, kui käitumises.

Siin on mõned nõuanded, mis võivad sind aidata:

1. Ta on sinu vastu palju tähelepanelikum, kui tavaliselt

Nii üllatav, kui see ka ei ole, kui su kaaslane korraga on hakanud sinu eest erilise hoolega hoolitsema, võib see viidata truudusetusele. Truudusetu inimese hinges on süütunne, millest ta lahti ei saa ja mille tõttu tahab ta teha head näidates veelgi rohkem armastust oma elukaaslase vastu. Ta võib hakata palju tihedamini helistama või saatma rohkem sõnumeid päeva jooksul. Sageli on see ka vahendiks, mis võimaldab samuti olla kursis teise ajagraafikuga.

2. Sagedased tujumuutused ilma mingi põhjuseta

Kui su kaaslasel on tihti tujumuutused, millele sa põhjust ei leia, siis on üsna tõenäoline, et põhjus peitub mujal ja on seotud mõne kolmanda isikuga. Kui paarisuhtes on normaalne suhtlemine, siis on lihtne välja selgitada ja aru saada, mis teist häirib. Kui su kaaslane aga keeldub rääkimast oma probleemidest, võib see viidata truudusetusele.

3. Ta on muutunud oma harjumuslikku päevakava

Sina tunned teda paremini, kui keegi teine ja oled tähele pannud, kui palju on ta muutnud oma elu viimasel ajal. Kui sa tead täpselt, millega need muutused seotud on, siis seda parem ja sa ei pea muretsema. Kui sa aga ei saa aru, milles asi seisab, siis peaksid sa võib-olla tõsiselt oma kaaslasega rääkima.

4. Asjad, mis teda enne häirisid, ei häiri teda enam

Sa oled võib-olla tähele pannud, et su kaaslane on jätnud paljud asjad hooletusse. Asjad, mis teda enne oleksid kindlasti ärritanud, ei puuduta teda enam üldse. Ta võib isegi nalja heita selle pärast. Ole ettevaatlik, sest saa kõik võib tähendada seda, et tema tähelepanu on mujal.

5. Ta muudab oma välimust

Tal on uus maitse ja uued eelistused. Ta on alati vihanud igasuguseid mütse ja läheb välja ainult mütsiga. Üldiselt selline käitumine viitab sellele, et ta üritab kellelegi teisele meeldida ja see teine ei ole sina.

6. Ta peidab oma telefoni alati, kui sa läheduses juhtub olema

Ta on muidu üsna hooletult oma telefoni jätnud kuhu juhtub aga nüüd korraga peidab ta seda nagu oleks see kõige suurem varandus. See märk on ilmselt sellest, et ta sind petab. Sest kui ta ei taha, et sa ta telefoni näed, siis on tal sinu eest midagi varjata.

7. Ta tahab rohkem isiklikku ruumi

Kui ta ei lase sind enam oma asjade juurde, siis võib-olla varjab ta sinu eest midagi. Loomulikult on kõigil oma salaaed, mis on ainult tema teada. Aga, kui su kaaslane muutub liiga närviliseks või isegi agressiivseks kohe, kui sa tema asjadele lähened, siis ilmselt on seal midagi, mida ta ei taha, et sa avastaks.

8. Ta on muutunud teiste ees sinu vastu ükskõiksemaks

Igal paarisuhtel on omad harjumused, kuidas nad teiste ees käituvad. Mõned hoiavad käest kinni, teised käivad igaüks oma teed. Pole tähtis see, kuidas teie juures asjad käivad, kõik, mis peab sind muretsema panema, on suured muutused. Kui su kaaslane on hakanud teistmoodi käituma sinuga teiste juuresolekul või isegi tundub, et teda see häirib, siis peaksite te võib-olla rääkima.

9. Sul on halb eelaimus

Tihti öeldakse, et oma vaistu tuleb usaldada ja see pole mitte asjata öeldud. Sa ei pea oma kaaslast ründama ja teda alusetult süüdistama aga kui sa tunned, et ta sinu eest midagi varjab, siis katsu temaga avameelselt rääkida ja asjad selgeks teha.


Kommentaare ei ole