{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 jooga harjutust, mis aitavad saada nooreks ja ilusaks

Kas sa tahad kaalus alla saada ja noorem välja näha? Siis on jooga sinu jaoks! Lisaks sellele aitab jooga leida sul tagasi sise...

Kas sa tahad kaalus alla saada ja noorem välja näha? Siis on jooga sinu jaoks! Lisaks sellele aitab jooga leida sul tagasi sisemise rahu ning leevendab stressi. Kuidas jooga aga kaalu aitab kaotada? Iga jooga harjutus mõjub teatud organile või kehaosale, seega aitab jooga parandada seedimist ja tugevdada tervist.


 
Kobra


Tegemist on hea seljaharjutusega, mis ravib kaela- ja seljaga seotud probleeme ja muudab sind paindlikumaks. Paindlik inimene näeb aga noorem välja!

Algasendiks on kõhulilamang. Jalad välja sirutatud ja koos. Toeta käed õlgade laiuselt maha.

Hinnates sügavalt sisse tõsta rindkere maast lahti nii palju, kui saad. Hoia asendit 15-30 sekundit, seejärel välja hingates lasku tagasi kõhuli ning oota 15 sekundit enne kordamist. Korda 5 korda.


 
 
Vibu


Vibu on hea venitusharjutus, mis muudab sind nõtkemaks. Ideaalne harjutus vereringe parandamiseks ja seega organismi puhastamiseks mürkainetest. Lisaks sellele parandab see harjutus seedimist.

Kõhulilamangasend. Jalad välja sirutatud, käed keha kõrval.

Kalluta õlad tahapoole, tõsta jalad üles ning katsu kätega jalgu puudutada või pahkluudest kinni võtta. Hoia asendit 15-30 sekundit .

Hingates välja tule tagasi algasendisse ja oota 15 sekundit enne kordamist.

Korda 5 korda.
 
 
 
 
 Paadi asend
 

Selililamang, jalad välja sirutatud, käed vastu keha.

Hingates sügavalt sisse alusta sirgete jalgade ülestõstmist. Ära jalgu painuta.

Seejärel tõsta ülakeha ning katsu puudutada pahkluid. Hoia asendit 15 sekundit , seejärel välja hingates lasku tagasi selili ning oota 15 sekundit enne uue harjutusega alustamist. Korda harjutust 5 korda.

See harjutus põletab kaloreid, aitab sul saada trimmis kõhu, muudab sind paindlikumaks, tugevdab selja- ja jalalihaseid. Samuti parandab seedimist.

 
 
 
Plangu asend


Algasend on toenglamang, käed õlgade laiuselt, põlved puusade laiuselt. Jälgi, et kogu su keha moodustaks nagu sirge kaldjoone lülisambaga. Hoia asendit 15-60 sekundit, seejärel paus 15 sekundit. Tee 5 harjutust.

See harjutus tagab sulle ilusa trimmis keha, sest ta töötab kõiki lihasgruppe korraga.

Kommentaare ei ole