{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis viitavad sellele, et su mees ei armasta sind enam

Mees väljendab oma armastust kolmel viisil: ta näitab avalikult, et sa talle kuulud ja et tal sinu peale õigused on, ta kaitseb ja toetab s...

Mees väljendab oma armastust kolmel viisil: ta näitab avalikult, et sa talle kuulud ja et tal sinu peale õigused on, ta kaitseb ja toetab sind. Nii väidab seda Steve Harvey, raamatu "Olge naine aga mõtelge nagu mees" autor. Üks osa sellest väitest on vaieldav, sest kõik naised tänapäeval ei vaja, et neid üleval peetaks ega vaja mehe kaitset. Kindlasti vajavad aga kõik naised armastust. Ent on ka õige, et naised näevad sageli armastust seal, kus seda üldse ei ole.

Tihti juhtub, et mees ei ütle midagi aga naine tunneb ometi, et midagi on lahti. Kas mehe tunded tema vastu on jahtunud? Kuidas sellest aru saada ja millised on märgid, mis viitavad sellele, et su mehe tunded sinu vastu pole enam endised?

1. Ta ei kasuta enam hellitusnimesid ega muid õrnuseavaldusi

Armunud inimesed kasutavad ikka hellitusnimesid teineteise poole pöördumiseks nagu kallis, musi, naisuke, kiisu jne. Selline käitumine võimaldab tekitada suuremat lähedust ja intiimsustunnet omavahel. Samuti näitab nende kasutamine seda, millises etapis nende omavaheline suhe on ja kui tasakaalukas see on.

Mehed vajavad kallistusi ja musi tegemist täpselt sama palju, kui naised. Mida rohkem on kallistusi, seda tugevam on armastus. Kui sinu kallimale aga korraga enam ei meeldi sinu puudutused ja kui ta ei kasuta enam hellitusnimesid, on üsna tõenäoline, et tema tunded sinu vastu on jahtunud.

2. Välimuse kritiseerimine

Tavaliselt, kui inimene kedagi armastab, armastab ta teda vigade ja puudustega. Kui inimene aga ei armasta, siis ärritavad teda isegi teise inimese head omadused. Armastava mehe jaoks on naine alati ilus, ka öösärgis ja rullidega. Ta ei märka seda, kui sa oled paar kilo juurde võtnud peale pühi. Kui su mees sind aga trenni saadab ja soovitab ilukirurgi juurde pöörduda, on võimalik, et ta sind lihtsalt enam ei armasta. Sest kui talle ei meeldi sinu välimus, siis ta ei armasta sind. Kui sa ka kaotad need paar kilo, leiab ta uue puuduse sinu juures, mida kritiseerida.

3. Ta räägib sinu vigadest teiste ees

Naistel on jah see komme rääkida oma isiklikest probleemidest sõbrannadega aga mehed üritavad tavalisekt ise hakkama saada ja on pigem vait. Mitte keegi pole täiuslik, aga inimesed, kes tõesti armastavad teineteist, keskenduvad rohkem üksteise headele omadustele, kui halbadele.

Kui su kaaslane sind aga teiste ees alandab või sulle häbi teeb ja naerab su eksimuste üle, siis pole sul sellest suhtest midagi head oodata. Selge on see, et ta sind ei austa aga ilma austuseta ei saa kestma jääda ükski suhe. Sind teiste ees kritiseerides katsub ta teistele tõestada, et sina ise oled süüdi selles, et ta sind enam ei armasta.

4. Tema hoiak sinu suhtes on muutunud

Naised kaebavad tihti mehe halbade harjumuste pärast, andmata endale aru, et ka nendel endil on harjumusi, mis mehi meeleheitele ajavad. Näiteks, kui naine käib vannis, siis läheb tal tavaliselt kaks tundi. Sama kaua aega kulub tal oma emaga rääkimise peale iga päev telefoni teel. Riidekapis kõikide riiulite enda riiete jaoks võtmine. Restoranis mehe taldrikust toidu maitsmine. Iga päev samade laulude laulmine. Mehed taluvad seda kõiki tavaliselt üsna külma närviga ja võtavad seda huumoriga. Kui aga see kõik hakkab mehele närvidele käima, siis ainus tunne, mis tal veel sinu vastu on, on ärritus.

5. Huvi puudumine sinu tegevuste vastu

Teadlaste järgi suudavad mehed naisi kuulata vaid kuue minuti jooksul. Mõtelge sellele järgmisel korral, kallid naised, kui teil on midagi tähtsat oma mehele öelda. Teemad, mille puhul meestel on tõesti raske kuulama jääda, on: tema jaoks võõrad inimesed, kuulsate inimeste eraelu, shopping, mood ja toitumine. Nendest asjadest on kõige parem üldse rääkida mõne sõbrannaga.

Kui mees aga näeb, et sul tõesti midagi öelda talle on, siis ta pingutab, et olla tähelepanelik ka siis, kui see teema teda üldse ei huvita. Kui ta sind armastab, siis ta ei hakka sind ignoreerima. Kui ta aga teemat vahetab või üldse minema jalutab iga kord, kui sa temaga rääkida üritad, siis ei huvita ilmselt teda see, mis sind rõhub. Ja järelikult ei huvita teda ka see, kuidas lahendada teie suhtega seotud probleeme.

6. Tema hoiak sinu pisarate ja tunnete vastu

Mehed ei talu naise pisaraid. Ja sellele on teaduslik selgitus: naiste pisaratel on selline võime, mis alandab testosteroonitaset veres. Seega kallid naised, ärge kasutage liiga sageli seda vahendit oma kallima mõjutamiseks.

Sest, kui naine nutab, tekib mehel vajadus minema minna. Kui ta aga sind armastab, siis ta jääb ja katsub sind lohutada. Ning panna uuesti naeratama. Kui ta aga sind ei armasta, siis on su pisarad ainult vabanduseks, et sinu peale veelgi rohkem vihastada.

7. Ta ei flirdi sinuga enam

Omavaheline flirtimine tuleb ainult kasuks. See on hea moodus, mis võimaldab rutiini tahaplaanile lükata ja suhtele elu sisse puhuda. Seksikad ja üllatavad sõnumid panevad elama kujutlusvõime ja aitavad tõsta vastastikkust huvi nagu see oli suhte alguses. Aga see peab olema ja jääma vastastikkuseks.

8. Palvetele reageerimine

Armunud mehe jaoks on tema naise soovid ja palved alati olulisemad tema kaugemate sugulaste ja sõprade soovidest. Meestele meeldib naisi aidata, sest see annab võimaluse neil näidata, kui head mehed nad on ja kui vastutustundlikud nad olla võivad. Loomulikult on ka hetki, kui mees näiteks ei saa aidata ja siis on parem kutsuda mõni lukksepp või muu spetsialist appi. Kui aga väiksemadki soovid ja palved jäävad ilma vastuseta ja kui see meest hoopis vihastab, siis võib see olla märgiks, et tema tunded sinu vastu on jahtunud.

9. Armukadeduse puudus

Tavaliselt on mehed armukadedad. Alateadvuslikult tahavad nad näidata oma õigusi naise üle. Sellepärast võib olla üsna normaalne, kui mees rahutuks muutub kohe, kui mõni mees ta naise vastu liiga palju tähelepanu üles näitab. Liigne armukadedus aga võib suhte hävitada.

Kui aga mees täiesti ükskõikne on kõikide tähelepanuavalduste suhtes, mida teised mehed ta naisele osutavad, siis on see üsna kahtlane. Ilmselt ei taha ta enam sinu pärast võidelda ja ei üritagi olla parim selleks, et sa mõne teisega ära ei läheks.

10. Ta ei kaitse sind enam

Meeste jaoks on kõige tähtsam kaitsta neid, kes on talle kallid. Ja naiste jaoks on loomulik soov tunda ennast kaitstuna. Kui tänapäeva meestel ei ole enam vajadust naisi kaitsta kiskjate ja metsikute suguharude eest, siis on siiski veel palju ohtusid maailmas, mis panevad mehe naise pärast muretsema. Näiteks see, kui naine läbi linna üksi koju tuleb. Kui mees sulle vastu tulla ei saa, siis helistab ta vähemalt, et teada saada, kas sinuga kõik korras on. Sind kaitstes tunneb mees ennast kangelasena.

Kui tal sellest kõigest aga ükskõik on, siis on see aga halvaks märgiks. Ta kas on suur argpüks või ei armasta ta sind enam. Miks sa tahad üldse olla sellise mehega?

Kommentaare ei ole