{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, kas sina oled ka selline! 9 naisetüüpi, kelle eest mehed põgenevad.

1. Enesekesksed naised Need on naised, kes vajavad pidevalt tähelepanu. Selline naine teeb kõik, mis tema võimuses selleks, et sinu tähel...

1. Enesekesksed naised

Need on naised, kes vajavad pidevalt tähelepanu. Selline naine teeb kõik, mis tema võimuses selleks, et sinu tähelepanu enda isikule tõmmata ja kõik tema mõtted keerlevad ainult tema enda ümber ja selle, mida tema tahab ja millisena tema elu näeb.

2. Sõltuvad naised

Kui suhtes on sõltuvusprobleem tekkinud (füüsilised, emotsionaalsed, rahalised), siis on tegemist halva märgiga, mis võib kiiresti kurnavaks saada mõlemale.

3. Lapsikud naised

Emotsionaalselt lapsik naine võib problemaatiliseks muutuda, kui sa tahad temaga tõsist suhet arendada. Selline naine on armukade, sõltuv oma mehest 100%, ta ei kujuta oma elu ilma sinuta ette ja ei võta teie suhet eriti tõsiselt. Kahju...

4. Sotsiaalvõrkude ohver

Ta elab suurel määral internetis ja näeb palju vaeva oma piltide ülespanemisega. Ta võib olla väga enesekeskne ja väljakannatamatu iseloomuga.

5. Kinnisideedega naised

On normaalne, et naine enese eest hoolitseb. Kui see aga muutub haiglaseks, siis võib see mehe jaoks ruttu õudusunenäoks muutuda.

6. Staarid

Selline naine usub, et temale on kõik lubatud ja sellepärast käitub ta sinuga nii nagu heaks arvab.

7. Saatuslikud naised

Mõned naised võivad olla väga julmad ja mängida meeste südametega. Nendega tuleb olla ettevaatlik. Sest varem või hiljem teeb ta sulle ikkagi haiget...

8. Naised, kes teavad kõike

Enesekindlusel on omad võlud ja see võimaldab meestele muljet avaldada. Aga ülbus ja liigne uhkus on omadused, mis meestele närvidele käivad.

9. Lobamokad ja latatarad

Kuidas usaldada naist, kes räägib kõik välja? See ei ennusta midagi head teie suhtele...

Kommentaare ei ole