{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ümarate vormidega naistel on õnnelikumad mehed!

Tavaliselt lähtutakse elukaaslase valikul isiklikest subjektiivsetest eelistustest. Igal inimesel on seega omad kriteeriumid, mis puudutav...

Tavaliselt lähtutakse elukaaslase valikul isiklikest subjektiivsetest eelistustest. Igal inimesel on seega omad kriteeriumid, mis puudutavad pikkust, nahavärvi ja kehakuju. Igal inimesel on samuti oma arusaam ilust. Mis puutub vormikusse, siis viimased aastad on muutnud ühiskonnas levinud arusaamist sellest. Piitspeenikesed modellid, keda me moeajakirjade piltide pealt näeme, hakkavad vaikselt moest kaduma ja tänavapildis on näha üha rohkem vormikamaid naisi, kes ei häbene oma välimust. Mõningad uuringud on näidanud, et ümarate naiste mehed on õnnelikumad.


Iga inimene on individuaalne ja sellega tuleb arvestada. Igal on omad eelistused.

Teadlased on aga välja selgitanud, et naiste kumerused soodustavad meeste õnnetaset. Selle psühholoogide poolt läbi viidud uuringu järgi selgub, et mehed, kellel on suhe ümarate vormidega naistega, on palju õnnelikumad, kui need, kellel on kaaslaseks sale naine. Selgus lausa, et need mehed olid isegi kümme korda õnnelikumad!

Uuring selgitas välja samuti, et ümarate vormidega naiste mehed naeratavad rohkem ja kuna nad hoolivad oma suhtest, siis lahendavad nad probleeme palju kiiremini, kui ülejäänud sookaaslased.

Dr. Filmeon Alvardo ja Edgardo Morales' poolt läbi viidud uuring tõestas samuti, et liiga kõhnad naised on sageli vähem sotsiaalsed ja ei ole nii avatud, kui nende ümaramad sookaaslased. Selletõttu on neil raske tõmmata endile meeste tähelepanu. Paljud mehed leiavad, et ümarate vormidega naised on üldiselt elurõõmsad ja optimistlikud, kes oskavad elu nautida ja selle üle rõõmu tunda. Samuti on teada, et sellised naised on tavaliselt gurmaanid ja armastavad hästi süüa. Meeste arvates aga naine, kes armastab süüa, oskab vääriliselt hinnata ka lihalikke rõõme.

Loomulikult ei taha me siinkohal alahinnata kõhnemaid naisi, vaid pigem näidata, et kõik naised on ilusad omamoodi ja peaksid õppima end õieti väärtustama. Igal mehel on omad eelistused. Sellepärast, kui sina tunned, et sul on natuke ülekaalu, siis ei tohiks see kindlasti saada muremõtete allikaks.



Kuidas oma ümarate vormidega leppida? 

Kui sa oled juba järgi proovinud kõik erinevad dieedid ja mitte midagi ei aita, siis siin on mõned nõuanded, mis aitavad sul oma naiselikkust esile tõsta.

Võta end sellisena nagu sa oled ja armasta end ise selle naisena, kes sa oled.

Hoolitse enda eest aga väldi selliste rõivaste kandmist, mis muudavad sind suuremaks.

Ära unusta, et ümmargused vormid ei ole takistuseks, et olla suurepärane naine.

Vajaduse korral konsulteeri mõne iluspetsialistiga, kes õpetab sind, kuidas isegi ümarate vormidega on võimalik kaunis ja külgetõmbav välja näha.

Ümarate vormide idee on väga subjektiivne ja erineb ühelt naiselt teisele, samuti tuleb arvesse võtta kultuuri, kus ta elab.

Oled sa siis ümarate vormidega või sale, pikka või lühikest kasvu - igal naisel on oma ilu, mis on ainult temale omane. Igaüks peab õppima end väärtustama. Kõige tähtsam on tunda end hästi oma kehas, võtta end sellisena nagu sa oled ja õppima seda esile tõstma, mis on sinus ilusat.




Kommentaare ei ole