{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis meestele naiste juures ei meeldi?

1. Liiga keerulised soengud Võib-olla oled sa arvamusel, et mida rohkem lakki sa pähe paned, seda kütkestavam sa oled? Ilus soeng muuda...

1. Liiga keerulised soengud

Võib-olla oled sa arvamusel, et mida rohkem lakki sa pähe paned, seda kütkestavam sa oled? Ilus soeng muudab naise kaunimaks, see on kindel aga enamik mehi eelistab pehmeid ja siidiseid juukseid.

2. Liigne meik

Meigi eesmärk on tavaliselt naise ilusamaks muutmine ja väikeste iluvigade peitmine. Sellepärast peaks meiki kasutama minimaalselt ja ühtlaselt, kasutades värvitoone, mis vastavad sinu loomuliku jumega. Liigne meigi kasutamine võib jätta võltsi mulje. Mida vähem, seda parem. Ja üldiselt eelistavad mehed pigem loomuliku iluga naisi.

3. Liiga palju ripsmetuÅ¡i

Liiga suur kiht ripsmetuÅ¡i võib jätta tükke, määrida ja pudeneda silmaalustele. Ja sellised silmad  pole sugugi ilusad, sest tulemus on võlts. Kasutada tuleks hea kvaliteediga ripsmetuÅ¡i, mis ruttu kuivab ja tagab loomuliku tulemuse. Meestele meeldivad ilusad ja väljendusrikkad silmad.

4. Liiga särav nahk

Kui sa ei ole just professionaalne jumestaja, siis on parem, kui sa kasutad jumestuskreemi, mis tagab ühtlase pinna ja mati jume. 

5. Kollased hambad ja halb hingeõhk

Need asjad ei meeldi kahjuks kellelegi. Sellised probleemid saavad tavaliselt alguse halvast suuhügieenist. Võib-olla peaksid sa tarbima vähem kohvi, musta teed või lõpetama suitsetamise. Kuidas ka ei ole, kõige parem on leida probleemi põhjus ja see lahendada. Kasuta sobivat hambapastat, mille abil tagad parima suuhügieeni.

6. Hoolitsemata naine

Katkised küüned, karvased jalad ja kaenlaalused võivad võtta sinult igasuguse võlu. Halba kehahügieeni ei saa peita ei meigi ega ilusate rõivastega.

7. Liiga kuiv või rasvane nahk

Jah, mehed märkavad seda. Lõhestunud nahaga kannad, rasvane näonahk või siis liiga kuiv nahk on asjad, mida mehed naise juures tähele panevad. Kui sul on lõhenenud huuled, siis kasuta vastavat balsamit.

8. Teiste ees meikimine

Mehi ei huvita sugugi see, kuidas sa ennast ilusaks teed. Ole diskreetne ja meigi ennast kodus.

9.Vale huulepulga värv

Huulepulk on ideaalne vahend, mis võimaldab huuli muuta ilusamaks ja pilkupüüdvamaks. Aga halvasti kasutatud huulepulk ja -pliiats võivad muutuda sinu vaenlasteks. Kui sa lähed õhtusöögile, kasuta huulepulka, mille värv on kõige lähedasem sinu huulte värviga. Liiga tumeda värviga huulepulk võib jätta ka hammastele jälgi söömise või rääkimise ajal. Teiste jaoks pole see muidugi väga meeldiv vaatepilt. Ära unusta ka seda, et kui huulepliiatsi värv on tumedam huulepulga omast, võib see muuta sind vanemaks.

10. Liigne parfüümi kasutamine

Kõik liialdamised on alati halvad. Ära unusta järgmist reeglit: mida kallim on lõhnaõli, seda vähem sa seda peale panema pead. Seega ainult ühest lõhnaõli tilgast piisab kaelale, kõrvade taha ja randmetele. Vähene parfüüm annab kõige suurema efekti!


Kommentaare ei ole