{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on siira ja hea inimese isikuomadused?

Siirus ja ausus on omadused, mis sageli määravad inimese ja tema suhted teistega. Need omadused on hinnatud nii ametialases elus, sõprade ...

Siirus ja ausus on omadused, mis sageli määravad inimese ja tema suhted teistega. Need omadused on hinnatud nii ametialases elus, sõprade vahelises suhtes kui pereringis, sest nende omaduste omamine võimaldab luua usalduslikku suhet. Kahjuks aga jäävad need omadused tänapäeval aina haruldasemateks. Kui sa aga vaatad enese ümber, siis leiad sa kindlasti mõne inimese, kes hoolimata raskest elust ja probleemidest on jäänud iseendaks, ausaks, siiraks ja heaks.

Usaldusväärsus on hinnatud, sest tegemist on inimestega, kelle peale alati lootma võib jääda. Nad ei murra oma lubadusi ja on kindlad. Nad peavad kinni oma kohustustest ja põhimõtetest, hoolimata teiste arvamusest.


1. Ta oskab väärtustada teiste inimeste aega

Sest tema enda aeg on väärtuslik ja selletõttu oskab ta ka hinnata teiste aega. Kui keegi tema jaoks aega leiab, siis ei kõhkle ta seda inimest tänamast.

2. Ta oskab hinnata teiste inimeste tööd

Ta kiidab alati neid, kes on tulnud talle appi ja ei kõhkle nende vaeva tasumast vääriliselt.

3. Ta on autentne

Ta eemaldub sealt, kus esineb kahepalgelisust. Ta tahab olla tõeline ja tema ise ilma, et ta peaks kedagi teist mängima.

4. Ta on alati aus

Ta ei tunne vajadust valetada, sest tema jaoks on tähtis saavutada oma eesmärgid ausal teel ilma valet kasutamata.

5. Ta ei kasuta teisi ära

Talle meeldib isegi aidata ka teisi oma eesmärkide täitmisel. Ta aitab lihtsalt soovist aidata ja ei taha midagi vastu.



6. Ta lepib eri arvamustega

Ta mõistab, et igal ühel on oma arvamused ja et valikud võivadki olla erinevad. Aga see ei aja teda endast välja. Ta väldib nii palju, kui võimalik tülisid subjektiivsetel teemadel ja eelistab olla osavõtmatu või üldse mitte rääkida.

7. Ta katsub teistes head näha

Ta tahab alati näha teistes head. Niikaua, kuni  tal pole kindlaid tõendeid, et tegemist on halva inimesega, usub ta teisesse inimesesse.

8. Ta saab aru, kui keegi on millegipärast häiritud

Ta ei ole keskendunud iseendale. Tal on tugev intuitsioon, mis võimaldab tal teada, kui kellelgi on hetkel raske periood või kui ta vajab tuge. Ta aitab isegi lahendust leida.

9. Ta usaldab inimesi

Ta võtab teiste sõnu sellisena nagu oleks ta ise seda öelnud. Ta ei talu valetamist ja kui sa talle kord valetanud oled, siis on raske uuesti tema usaldust võita.

10. Kui ta on eksinud, siis ta vabandab

Ta tunnistab oma vigu, kui ta on eksinud. Ükskõik, kui palju see talle peaks maksma minema, ta tahab asjad korda ajada ja olla selguses.

11. Ta on alandlik

Osates väärtustada ja hinnata teiste tööd, jätab ta tihti iseennast tahaplaanile ja ei otsi kiitust ega tähelepanu.

12. Ta teeb alati head, kui võimalik

Teiste aitamine on üheks tema elu mõtteks. Kui palju tal ka ei ole, ta annab alati endast parima, et teistele appi tulla sellega, mis tal on.

13. Ta näitab välja headust nendele, kes seda vajavad

Talle meeldib olla nendega, kes on head ja vajavad headust. Headus ongi osa temast.





Kommentaare ei ole