{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada ilusaks?

Mitte kõik ei sünni ilma ilusate geenidega. Mõned inimesed on liiga väikesed, teised jälle liiga suured, mõnel on nina, mis talle ei meeldi...

Mitte kõik ei sünni ilma ilusate geenidega. Mõned inimesed on liiga väikesed, teised jälle liiga suured, mõnel on nina, mis talle ei meeldi, teisel liiga väikesed rinnad või halb jume... Nii palju on erinevaid asju, millega üks või teine enda juures rahul ei ole. Milline on aga ilus inimene?

Meil kõigil on ilusast naisest oma ideaal ja arusaam. Ja ilmselt naistena üritame me kõik enam-vähem sellele ideaalile sarnaneda. On üsna tõenäoline, et sul on vähemalt üks kui mitte mitu osa, mida sa tahaksid enda juures muuta. Aga see tähendab, et sinu jaoks ilu on ainult välimine osa. Aga oled sa kunagi kohanud naist, kes ei olnud täiuslikult ilus, vähemalt kõikide ilu kriteeriumite järgi aga ometi tundus ta sulle võrratu? Oled sa kuulnud mõnda meest, kes on pidanud kauniks naist, kelle juures sina mitte midagi erilist ei märganud? See tähendab, et ilu on iga inimese silmades aga samuti seda, et välimusest üksi ei piisa selleks, et ilus olla.

Millised on aga üldlevinud ilu kriteeriumid?

Ilu, mida on tunda

Enesekindlus

Enesekindel inimene ei jää märkamatuks. Selline naine tunneb oma väärtust aga ilma, et ta peaks selleks vulgaarseks minema. Ta on särav isiksus, sest ta jätab mulje nagu oleks kõik võimalik. Kuna tema on enesekindel, siis muudab see ka kõiki teisi enesekindlaks.

See enesekindlus toimib ka ilu koha pealt. Kui sa tunned end ilusana, siis millegipärast tunnevad ka teised seda. Aga, et selleni jõuda, pead sa võtma ennast sellisena nagu sa oled. Sest sa oled ainulaadne. Parem teha iseendast oma liitlane, kui vihasem vaenlane. Parem olla särav isiksus, kui end varjata ja karta kõike.

See pole ju tähtis, kas sa alati meeldid teistele või mitte, pead võid sa ju ikka püsti hoida. Enesekindlus ju tagabki teadmise sellest, kes sa oled ja kes sa peaksid olema. Teiste arvamus lihtsalt ei loe. Sulle meeldivad su uued püksid ka siis, kui teistele ei meeldi. Kui sina leiad, et need on ilusad, siis nad on ilusad. Ja nii jääb.

Kui teised ei pea neid ilusateks, siis ka see on normaalne, sest igal ühel on oma arvamus ja kõigile ei saagi meeldida. Kõige tähtsam on, et sulle meeldib ja kindlasti leidub neid, kes on sinuga samal arvamusel.

Hoiak

Sinu hoiak peegeldab enesekindlust.

N° 1: Naeratus

See on kõige parem ilurelv. Sest naeratus toob endaga kaasa naeratusi, ta on ju nakkav! Lisaks sellele on raske leida ilusat inimest, kes pidevalt mossitab. Samal ajal, kui naeratav inimene särab alati! Ainult, et kindlasti mitte sunnitud ja silmakirjalikku naeratust! Seda on ära tunda kauge maa tagant ja see on lihtsalt eemaletõukav. Ole tõesti õnnelik, et sa elad. Kui sa alustad oma päeva positiivselt ja su näost on näha, et sa oled õnnelik, siis pimestad sa kõiki enda ümber!

N°2: Hoiak

Pea norgus ja küürus käiv naine, kelle pilk on ekslev, ei meeldi kellelegi. Selg tuleb sirgelt hoida, pea püsti ja õlad taha.

Kas sulle meeldib inimestele silma vaadata? Kui ei, siis võib see olla sellepärast, et sa oled valetamas või siis tunned sa, et teised on sinust paremad. Aga tegelikult ei ole see nii. Võib-olla ei ole teil sama minevik, sama töökoht, sama maailmavaade... Aga mitte ükski inimene ei ole teisest parem.

Välimine ilu

N°1 : Sinu keha

Siin ei ole saladust, kaunid naised hoolitsevad enda eest. See ei tähenda, et sa pead veetma tunda vannitoas aga sa pead leidma natukene aega iseenda jaoks. Keha, mille eest hoolitsetakse, on näha Regulaarsed iluhooldusvahendid on kättesaadavad kõigile, alustades tavalisest koorimisest, sobivast kreemist jne.

Mis puutub meiki, siis leidub samuti vahendeid, mis aitavad muuta naha säravamaks ja kaunimaks. Igasuguseid peitekreeme on olemas. Seejärel natuke ripsmetuši ja huulepulka huultele ning ongi valmis. Loomulikult, kui sulle meeldib end palju meikida, siis pole probleemi aga kui ei, siis aja lihtsalt läbi.

Mis puutub lõhnaõlisse, siis ka sellega võib võluda. Lõhnade mõjuvõim on kirjeldamatu. Sinu parfüüm peab olema sinu moodi, mis just sulle sobib, sest ta räägib omakorda palju sinu isiksusest. Mis puutub kui palju lõhnaõli panna, siis ole siin pigem tagasihoidlik. Pole midagi hullemat inimesest, kes on endale liiga palju lõhnaõli pannud ja kellega teised peavad samas ruumis viibima.

N°2 : Sinu tervis

Alustame toitumisest. Seda, mida sa sööd, on näha sinu näost. Ja ma ei hakka siin rääkima liigsetest kilodest kuivõrd just sinu jumest ja energiast. Vinnid, hall jume, väsimus, paha tuju... kõik need jooned viitavad halbadele toitumisharjumustele. Ja halb toitumine toob enesega kaasa uneprobleeme. Aga see on teada tõde, et hea uni on ilu jaoks hädavajalik. See võib samuti kaasa tuua terviseprobleeme endaga, mis samuti ei tule just ilule kasuks. Mõnikord liialdamine ühe või teise asjaga ei ole halb, kui sa ülejäänud päevadel korralikult sööd. Toit on nagu kütus, mitte kaisukaru, mis sind lohutab.

Seejärel sport. Ka siin pole vaja laskuda liialdustesse. Sa ei saa üleöö end muuta aeroobikakuningannaks. Isegi, kui sul on ümaramad vormid, on suur vahe vormikal aga trennitud kehal, kui täiesti lodeval figuuril. Sest lodev võib olla ka täiesti sale inimene. Trenni tegemine muudab su keha ilusaks. Ja sa tunned end oma kehas paremini. Ja ära unusta, kui sa tunned end paremini, siis on seda näha ka väljastpoolt. Ja sa oled ilusam.

Et tervisega lõpetada, siis peab rääkima ka närvisüsteemist. Sest ilus aga hüsteeriline naine ei ole väga meeldiv. Seega õpi oma vihahooge kontrollima. Sa võid ärrituda aga sa pead õppima end valitsema ja mitte karjuma. Kui sa vihastad hakkab su keha tootma stressihormooni, millel on vaja kaua aega, enne kui ta kaob. Seega teed sa iseendale halba. Mõtle järgi ja võta appi jooga, et leida tagasi emotsionaalne tasakaal.

Õpi end tundma ja väärtustama

Ilus ja enesekindel, see peabki olema sinu esimene eesmärk. Analüüsi oma keha. Millised on need kehaosad, millega sa tõesti rahul oled? Kindlasti midagi sinu juures on, mis sulle meeldib. Õpi seda väärtustama ja esile tõstma. Mis puutub kehakujusse, siis on rõivaid, mis on just sulle loodud. Seejärel vali oma stiil. Kõik on võimalik sellest hetkest, kui see on harmooniline ja sobiv. Kui sa vaatad staare, siis neid on iga kuju ja pikkusega. Leia see, kes sind inspireerida võiks ja rõivastu selle järgi.

Mis puutub meiki, siis võta teadmiseks, et televisioonis töötavad inimesed on rohkelt meigitud aga seda sellepärast, et nad on kaamerate ees. Aga päris elus on seda kindlasti liiga palju. Ära määri endale jumestuskreemi kuni dekolteeni ja jää parem loomulikuks ja naturaalseks. Meik peab võluma, mitte peitma sinu tõelist nägu. Meik muudab sind ilusaks ja paneb särama, kui sa kasutad teda kerge käega.

Lõpetuseks räägime juustest. Hoolitse oma juuste eest, sest ilusad juuksed muudavad naise kauniks ja elegantseks. Sorakil ja lohakad juuksed jätavad hoolitsemata mulje, rääkimata rasvastest pesemata juustest. Sama asi kehtib ka väljakasvanud juuksejuurtesse, mis kohe silma paistavad. Sinu hoolitsemata juuksed paistavad kohe silma ja ei jäta meeldivat muljet.

Lõpetuseks. 

Ilu ei ole ainult füüsiline. See on segu kehast ja vaimust. Kui sul on üks neist kahest poolest puudu, siis on seda näha. Kõik ei seisne alati teistele meeldimises, sest ilu on ka iseenda heaolu ja enesekindlus. Ja kellele ei meeldi end hästi tunda? Kõik uksed avanevad kohe paremini. Ilusad inimesed tõmbavad teisi inimesi ligi ja kõigile meeldib olla nende seltskonnas. Särav naine on naine, kelle üle võib kade olla aga kelle sarnased teised tahaksid olla. Ja kõik naised võivad olla ilusad, sest üldist füüsilist kriteeriumi pole olemas.






Kommentaare ei ole