{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millistel naistel on kõige raskem ja kõige parem iseloom vastavalt tema tähtkujule?

Oma kaaslase astroloogilise tähtkuju mõistmine aitab sul paremini oma kaaslasest aru saada. See võib aidata vältida nii mõndagi erimeels...

Oma kaaslase astroloogilise tähtkuju mõistmine aitab sul paremini oma kaaslasest aru saada. See võib aidata vältida nii mõndagi erimeelsust ja arusaamatust teie vahel ning tagada parema omavahelise suhte. Kui sa oled endalt mõnikord küsinud, miks su elukaaslane just nii käitub, siis vaata järgi, äkki on tähed need, mis teda mõjutavad ja ta ise polegi süüdi!

Skorpion

Kooselu ühe Skorpioni tähtkujus sündinud naisega on keeruline, sest ta lihtsalt ei oska oma sõnu valida. Sul võib tekkida mulje, et ta on väga raske iseloomuga aga tegelikult ei oska ta rääkida muidu, kui otse. Ja ta võtab südamesse kõik sinu eksimused.

Neitsi

Hoolimata kõikidest pingutustest on Neitsi tähtkujus sündinud naisel alati tunne, et ta pole piisavalt tasemel. Ta kritiseerib ennast liiga palju ja teda on kerge armukadedaks ajada. Sa pead talle kogu aeg oma armastust tõestama.

Jäär

Ta on impulsiivne naine ja temaga koos elades tundub sulle ilmselt, et kõik otsused võetakse vastu jooksupealt ja ilma planeerimata. Tema kiirustamine paneb sind mõnikord vastu võtma otsuseid ilma, et sa õieti mõistaksid, millist kasu ja kahju see teile kaasa võib tuua. Tal on tugev iseloom ja sul võib tekkida mulje, et sa ei kontrolli enam mitte midagi.

Sõnn

Tema hindab oma vabadust selleks liiga palju, et seda sinu pärast kaotada. Tundub nagu ei vaja ta kedagi oma ellu ja saab ise väga hästi oma eluga hakkama. Kui sa teie suhet piisavalt tõsiselt ei võta või kui sa tahad tema vabadust piirata, siis jätab ta su lihtsalt ùaha.

Vähk

Ta on naine, kes armastab tunda end naisena. Romantilise hingega ootab ta tõelist printsi, keda ta saaks armastada ja kelle eest lausa emalikult hoolt kanda. Ta ootab samasugust innukat hoolt ka vastu oma kallima poolt. See aga kõigile ei sobi. Kui tema armastusele ei vastata nii nagu tema seda soovib, siis võib ta tekitada skandaali ja muutuda väljakannatamatuks. Tema pidevate tujumuutustega peab olema väga ettevaatlik.

Lõvi

Lõvi tähtkujus sündinud naine on julge ja ambitsioonikas, kellele meeldib, et ka tema mehel on samad omadused. Kui sa aga ei ole tema ootuste kõrgusel, siis pead sa olema valmis selleks, et ta sind muutma hakkab. Ta ei talu aeglust ja otsustamatust, suutmatust ja oskamatust, rumal mees on tema jaoks täiesti välistatud.

Veevalaja

Veevalaja tähtkujus sündinud naisest ei ole alati lihtne aru saada. Ka elades koos kellegagi tahab ta säilitada oma individuaalsuse ja iseseisvuse. Kui tal tekib tunne, et keegi ta vabadust piirata tahab, võib ta lahkuda otsekohe.

Kaksikud

Kaksikute tähtkujus sündinud naisel on kaks isiksust: üks osa temast on ilus ja roosiline, teine aga okkaline. Tema roosa külg (naeratused ja võluv loomus) tõmbab sind tema poole, aga tema okkaline külg (kannatamatu loomus ja uudsusejanu) tõukab teda truudusetusele.

Kaalud

Kaalude tähtkujus sündinud naine on ekstravert, sest talle ei meeldi üksi olla. Talle meeldib üle kõige olla ümbritsetud paljudest inimestest. Kui sa oled armukade oma loomuse poolest, siis parem väldi sellist naist nagu tema seda on.

Kaljukits

Ta on otsusekindel ja ambitsioonikas. Ta vihkab keskpärasust ja laiskust. Ta võib olla domineeriv ja näidata sulle, kuidas üks mees peab käituma. Ta kaitseb neid, keda ta armastab ja võitleb alati oma suhte pärast.

Kalad

Kalade tähtkujus sündinud naised on kõige parema iseloomuga. Mõnikord natuke tagasihoidlikud ja vajavad natuke julgustust aeg-ajalt. Oma loomult on nad konservatiivsed ja reserveeritud. Kui sa leiad temaga emotsionaalse kontakti, siis saad sa vastutasuks tema igavese armastuse ja truuduse.

Ambur

Amburi tähtkujus sündinud naised on väga hea ja toreda iseloomuga. Nad oh head suhtlejad. Mis puutub armastusse, siis on just tema kõige parem valik. Ta teeb kõik, et tema elukaaslane oleks õnnelik. Tal on suur ja hea süda!  Ta oskab sind alati üllatada!



Kommentaare ei ole