{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on ta ideaalnaine vastavalt tema tähtkujule?

Jäär Selle mehe jaoks on kõige olulisem, et tema kallim mõtleks, et just tema on kõige ilusam, parem ja targem! Ja kui naine julgekski...

Jäär


Selle mehe jaoks on kõige olulisem, et tema kallim mõtleks, et just tema on kõige ilusam, parem ja targem! Ja kui naine julgekski vastu vaielda või puudutada tema eneseuhkust, siis oleks ta ruttu minevik. Jääral on päevakava, millesse tema elukaaslane kas mahub või ei mahu, kompromisse ta tegema ei hakka.

Sõnn

Tema tahab naist, kelle seltsis nautida kohvikutes ja restoranides käimist. Ta hindab üle kõige rahu ja tasakaalu elus, tema naisel on parem mitte teda üllatada ootamatute plaanide või projektidega.

Koos temaga peab kõik käima kindlalt ettemääratud rada, ootamatustel ja üllatustel tema elus kohta ei ole. Ja naistel, kes kokakunstist midagi ei jaga, on parem temast hoopis eemale hoida.

Kaksikud

Tema on õnnelik niikaua, kuni elu on lõbus ja seda saab nautida. Elu tema kõrval on nagu igavene teismeliseiga. On see siis hea või halb aga teismeline tema hinges elab ka siis, kui peaks midagi tõsist juhtuma.

Naisele, kes ei armasta hiliseid pidustusi, ilmselt selline mees ei sobi.

Teda ei saa sundida panna tegema seda, mida sina tahad, sest temaga ei saa manipuleerida - ta on ise paras manipulaator.


Vähk

Tema tuju muutub pidevalt ja kuna ta on tihti pinges, vihastab ta ruttu ja äkki. Talle meeldib olla alati kutsutud sinna, kuhu sina lähed.

Tema tunded on üsna kahepalgelised, sa pead pidevalt temaga kompromisse tegema, kui sa tahad temaga hästi läbi saada.

Selleks, et saada häid nõuandeid on targem tema emaga rääkida.

Tema pere on tema elus esimesel kohal, sellepärast ära sea end kunagi tema ja ta pere vahele. Kui sa ei ole valmis kogu tema pere enda omaks võtma, siis mine mujalt armastust otsima.

Lõvi

Kõige lärmikam ja kõige avatum mees sodiaagimärkide seast on Lõvi, aga temaga peab seda arvesse võtma, et ta peab alati olema tähelepanu keskmes. Kui sa talle piisavalt tähelepanu ei pööra või kui sa peaksid ta unustama (isegi ainult üheks päevaks) siis pead sa oma teo tagajärgi kannatama hiljem.

Kui sa ei taha kuulata tema monolooge, mis teda ergutavad või kui sa ei ole valmis teda iga päev ülistama ja kiitma, siis on parem, kui sa tema peale enam ei mõtle.


Neitsi

Ta on pedant, kes rõivastub korralikult, konservant, kelle elu ja kodu on alati piinlikult korras. Kogu tema olemus on väga väljapeetud ja korralik. Kusjuures ta leiab vigu kõikide inimeste juures, kaasa arvatud tema ise.

Ta on irooniline ja raske on teda veenda selles, et sinul võib õigus olla, sest ta leiab alati võimaluse, et õigus temale jääks. Ta võib planeerida kogu oma elu sinuga ja seejärel mitte midagi teha.

Ta peab mõistma, et kõik ei ole täiuslik ja et tundeid ja suhteid ei saa planeerida, sest need ei ole ametid, mida õpitakse.

Kaalud

Õnnetus ja suutmatus otsustada on kaks tema suuremat puudust. Ta üritab alati kompromisse teha.

Alguses sa ei tea, kas ta on armunud või on ta lihtsalt hästi kasvatatud. Talle ei meeldi olla üksi, ta on alati teistest ümbritsetud või on siis lihtsalt oma perega või siis ka sinuga, kui ta leiab selleks aega.

Ent ta teab täpselt, millal ta peab vabandama ja väldib niipalju, kui võimalik vaidlusi ja erimeelsusi.

Skorpion

Talle on raske läheneda hoolimata tõsiasjast, et talle meeldib seks ja armastus. Talle on oluline, et ta saaks regulaarselt oma soove rahuldada, kõik muu võib oodata.

Ta on armukade ja suure omanikutundega aga seda sellepärast, et tal pole piisavalt enesekindlust. Kui sa usud, et sul on piisavalt energiat ja kujutlusvõimet ning kannatlikku meelt selle mehe jaoks, siis võid sa mõtelda teie ühise tuleviku peale.

Kui sa aga ei ole valmis end kogu hingega temale pühendama, siis parem, kui sa lähed mujale, sest kompromisse ta teha ei oska.

Ambur

Ta armastab seiklus ja on muutliku meelega. See horoskoobi õnnelik märk jääb sinu kõrvale, kui sa oskad teie ellu piisavalt vürtsi lisada. Kusjuures oma vabadust peab ta kallimaks kõigest.

Ta ei taha ennast muuta, aga oma kaaslaselt ootab ta, et see tema elurütmi suudaks järgida. Sageli ei tea ta ise ka, mida ta tahab aga kindlasti teab ta seda, mida ta ei taha.

Oma elufilosoofiat ei hakka ta muutma mitte kellegi pärast, sellepärast ära katsugi talle öelda, mida ta tegema peab või midagi sarnast, sest sa võid väga ruttu end leida teiselpool ust.

Kaljukits 

Ta võib rääkida päevade kaupa ja samuti oodata päevade kaupa. Sellepärast võib ta sageli unustada sinu juurde tulla.

Ta ei ole algatusvõimeline, sellepärast on tal raske otsustada läheneda mõnele naisele, kes talle meeldib.

Kui ta juba kellegagi suhtes, peab kõik käima tema reeglite järgi.

Ta on aeglane aga täpne.

Kui sa suudad kõik tema testid läbi teha kannatlikult, siis võib sind oodata edu. Vastasel korral lahku enne, kui on liiga hilja.

Veevalaja

Teda on raske tõsises suhtes hoida, abielu on peaaegu välistatud ja võimatu, sellepärast pane oma pähe liigseid ootusi ja lootusi. Ta armastab elada seltskonna ja pidude pärast.

Ta ei võta kooselu tõsiselt ja ei saa selle mõttest üldse aru. Tema saladus seisneb selles, et ta ei lepi sellega, et mehe ja naise vahel on alguses sõprus ja siis järgneb kõik muu.

Kuni ta sellist naist pole aga leidnud, pole truudus tema kõige tugevam külg.

Kalad

Tal on raske end teistele avada. Ta hakkab alles siis tegutsema, kui on kindel, et teine inimene on võimeline kohanema tema elustiiliga.

Tähtis on, et sa talle piire ei pane, sest ta ei investeeri oma energiat sellisesse suhtesse.

Talle meeldib muusika ja kino, seega õpetab ta sind kunsti armastama.

Ta ei armu niisama kergelt, õnnelik suhe vajab aga aega ja kannatlikkust.

Kommentaare ei ole