{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Kuidas hoida teda huvitatuna?

Jäär Kui sa tahad, et ta huvi sinu vastu ei kaotaks, pead sa olema nii metsik, kui võimalik. Sul tuleb olla hästi energiline, aktiivne, ...

Jäär

Kui sa tahad, et ta huvi sinu vastu ei kaotaks, pead sa olema nii metsik, kui võimalik. Sul tuleb olla hästi energiline, aktiivne, tegus - sest need on märksõnad, mida ta hindab üle kõige!

Ta ei talu igavat suhet, seega kõige parem on pakkuda talle uusi kogemusi, uusi maitseelamusi, avastada uusi silmapiire ja lihtsalt lõbutseda.

Samuti on väga oluline positiivne hoiak, sest ta tahab end ümbritseda lõbusate ja elurõõmsate inimestega.

Kui sa suudad teda veenda, et oled tema jaoks parim valik, siis hakkab ta üsna ruttu sinu vastu huvi tundma. Ole lihtsalt iseenda kõige parem versioon!

Sõnn

Talle meeldivad tagasihoidlikud ja hästi naiselikud naised, kes panevad teda ennast mehena tundma. Naine, keda ta tahaks kaitsta, on tema silmis äärmiselt kütkestav.

Kui ta tahaks seda naist suudelda teiste ees ja kui naine keelduks, öeldes, et nad peavad ootama - see muudaks tema armastust veelgi suuremaks.

Ta teaks, et selline naine on väga väärtuslik, kellest saaks hea naine ja laste ema.

Ta tahab naist, kes teab, kuidas käituda teiste ees ja omavahel olles.

Kui sa tahad tema südant võita, siis pead sa talle selgeks tegema, et sa ei taha intiimsusi teiste ees ja eelistad näidata seda, et sa temast hoolid, ainult siis, kui te olete omavahel.

Kaksikud

Sa pead talle selgeks tegema, et sa ei lepi kunagi vähemaga, kui sellega, mida sa väärid.

See tähendab, et sa ei lepi pooliku armastusega, vaid tahad samasugust armuleeki, mis oli teie vahel teie suhte alguses.

Näita talle, et aastad ei tähenda midagi ja et pole tähtis, kui kaua te olete koos olnud, ta peab ikkagi pingutama sinu pärast.

Pane ta sinust sõltuma ja tõesta talle, et sa oled tugeva isiksusega iseseisev naine ja et kui ta ei oska sind hoida, siis võib ta sind kaotada.

See on ainus tee, kuidas tema südant võita. Kui sa nii teed, ei mõtle ta enam iialgi ühelegi teisele naisele ja kuulub alati sulle!

Vähk

Kui sa tahad, et ta sinust huvituks, siis pead sa talle tõestama, et ta on sinu elus kõige olulisem mees.

Näita talle, et sa näed temas enda parimat sõpra, oma kaitseinglit ja kedagi, kes suudab teda kaitsta kõige halva eest.

Näita talle, et sa teda vajad ja et sa võid temaga alati arvestada.

Ja kui tuleb õige aeg, siis teeb ta kõik, mis tema võimuses, et sinu südant võita.

Ta ei taha, et sa oleksid printsess, keda on vaja päästa vaid keegi, kelle eest ta saaks hoolitseda.

Lõvi 

Kui sa tahad, et ta sinu vastu huvi ei kaotaks, siis pead sa selle nimel vaeva nägema.

Lõvist mees on tuntud, kui džungli kuningas, ta tahab käia ainult selliste naistega, kes on suurepärased kõikides valdkondades.

Kui sa tahad, et ta sinuga oleks, siis pead sa olema iseenda parim versioon.

Sa pead talle näitama, et sa oled tõsine ja et sa teda tõesti armastad. Selleks, et tema südant võita, pead sina tegema esimese sammu.

See tähendab, et tema õnn peab olema palju tähtsam sinu omast.

Aga kas sa oled valmis tegema nii palju mehe jaoks, kes võib ainult sinu tunnetega mängida?

Neitsi

Et panna teda sinu vastu huvi tundma, pead sa olema lihtsalt hea inimene.

Ta näeb alati ära, kas sa oled hea ja siiras, sest ta suhtleb ainult selliste naistega.

Talle meeldivad klassikalised naiselikud naised, kelle hea iseloom rõõmustaks tema vanemaid.

Kui sul on need iseloomuomadused olemas, siis on suur võimalus, et ta sinu vastu huvi võiks tunda.

Võta samuti teadmiseks, et ta on sodiaagi üks truum ja lojaalsem tähemärk, temaga sul truudusemurdmise probleeme ei teki.

Kui ta peaks sinusse armuma, siis jääb ta sinuga kogu eluks.

Kaalud

Sa võid ta üsna kerge vaevaga endale saada, kui sa suudad talle tõestada, et sul on piisavalt tugev iseloom, et tema eest hoolt kanda.

Kui sa suudad talle tõestada, et sa oled iseseisev naine ja ei vaja teda selleks, et tema sind aitaks, siis hakkab ta sinu vastu huvi tundma.

Talle meeldivad alfa-naised, kes ei karda seda, mis enamikes naistes hirmu tekitab.

Ta vajab lihtsalt kedagi, kes mõnikord võtaks tema eest otsuseid vastu, sest ta ei tea alati ise ka, mis tema jaoks parim on.

Tal on rohkem vaja kedagi emalikku kuju, kui naist oma koju, seega mõtle hästi järgi, kas sa vajad sellist meest oma ellu?

See pole laiskus, mis takistab teda enese eest hoolitsemast, ta lihtsalt arvab, et ei ole piisavalt tark, et häid otsuseid ise vastu võtta.

Skorpion

Pane teda huvi tundma läbi pisiasjade, mida sa tema jaoks teed. Too talle tass kohvi, kui sa näed, et ta on väsinud näiteks.

Ta ei taha sinult midagi suurt, ainult väikeseid asju, mis annaksid talle teada, et sa tema peale mõtled.

Tema jaoks on kõige olulisemad väikesed asjad, see meeldiks talle kõige rohkem, kui sa tema eest hoolitsed siis, kui ta haigeks jääb selle asemel, et sa ostad talle kalli kingituse tema sünnipäevaks.

Ta on pereinimene ja traditsiooniline mees, kui sa oled võitnud tema südame, muudab ta kogu su elu muinasjutuks.

Ta ei lase midagi halba su ellu tulla. Ta on mees, kes annab endast hästi palju, isegi kui sina annad talle vähe.

Ambur 

Kui sa tahad, et ta sinu vastu huvi tunneks, pead sa olema eelkõige sina ise. See tähendab, et sa ei tohi teeselda ja mängida kedagi teist, samuti on keelatud kõik valed ja draamad.

Ole sina ise, sest ta võib armuda ainult sinusse endasse. Las ta näeb sind sellisena nagu sa oled - õrn, tundlik ja samal ajal piisavalt tahtejõuline, et võidelda oma õnne pärast ja edasi minna.

Kui sa näitad talle, kes sa tegelikult oled, siis armub ta sinusse ja ei vaata enam kunagi teisi naisi.

Sa pead vältima valesid, sest see teeks talle palju haiget.

Jää alati ausaks, isegi, kui tõe rääkimine peaks raske olema, suhtle temaga avatult. Ainult nii saate te raskustest üle.

Kaljukits

Kui sa tahad, et ta sinu vastu huvi tunneks, siis näita üles tänulikkust kõikide pisiasjade pärast, mida ta sinu heaks on teinud.

Näita talle, et sa hindad kõiki pingutusi, mis ta on teinud selleks, et teie suhet parandada. Ära unusta talle öelda, et sa teda armastad iga päev, sest ta on väga emotsionaalne ja selline asi võib muuta kogu ta päeva paremaks.

Näita talle, et ta on see, kellele ta võib alati loota ja et sa ei lase tal kunagi minna.

Ta tahab end tunda turvaliselt suhtes ja teada, et tema pingutused pole asjata.

Nii, nagu tema sind toetab ja aitab, tahab ta, et sina teeksid tema heaks sama. Ta ei vaja armukest oma ellu, vaid ka sõpra, kellele ta võiks enda hinge avada.

Veevalaja

Tema armub ainult sellisesse naisesse, kes on võimeline tema otsuseid toetama. Kui sa tead, kuidas teda õnnitleda kõikide tema saavutuste pärast, siis on ta sinu jaoks õige mees.

Ta on palju tööd teinud selleks, et jõuda sinna, kus ta praegu on ja tahab, et sa seda endale teadvustaksid.

Sellepärast vajab ta kedagi, kes aitaks tal olla iseenda parim versioon, selle asemel, et öelda, et kõik, mis ta on teinud, on asjata.

Ta vajab naist, keda teda toetab ja armastab tingimusteta. Sellise naisega võib ta olla parim mees.

Kalad

Sa võid äratada selles mehes huvi, kui sa huvitud tema perekonnast. Ta on traditsiooniline ja talle meeldib teadmine, et tema kallim saab tema perega hästi läbi.

Seega kõik, mida sa tegema pead, on luua häid ja lähedasi suhteid tema perega.

Sest, kui sul juba on hea suhe tema perega, on pool teed juba käidud.









Kommentaare ei ole