{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis viitavad sellele, et mees sinust huvitatud on isegi, kui ta seda ei ütle

Mehed ja naised väljendavad oma armastust ja tundeid erinevalt. Enamik naisi ütleb lihtsalt: "Ma armastan sind," samal...

Mehed ja naised väljendavad oma armastust ja tundeid erinevalt. Enamik naisi ütleb lihtsalt: "Ma armastan sind," samal ajal, kui mehed eelistavad oma armastust näidata välja läbi tegude.

Mõnikord võib selline asi kaasa tuua arusaamatusi ja segadusi, aga tegelikult on see sellepärast nii, et mehed ja naised mõtlevad erinevalt.

Et sulle appi tulla, on siin nimekiri seitsmest käitumisjoonest, mis näitavad, et sa meest huvitad, isegi kui ta seda sulle välja ei taha näidata.

Meie oleme veendunud, et armastus on selles, mida inimesed teevad, mitte selles, mida nad ütlevad. Lihtne on öelda: ma armastan sind aga tõelist armastust saab väljendada ainult läbi tegude.

7 märki, mis viitavad, et ta on sinusse armunud

1. Ta ei karda sinu pärast ohvreid tuua

Meestele ei meeldi, kui naine kurb on ja kui nad võivad selle vastu midagi teha, siis nad teevad. Mõnikord lähevad nad kaugele, et teha midagi väga suurt, ainult sellepärast, et see tema kallimale oluline on.

Kui su mees on valmis sinu õnne nimel ohverdusi tooma, siis on see sama, kui öelda, et ta sind armastab.

2. Ta kuulab sind

Uuringud on näidanud, et naised oskavad paremini kuulata, kui mehed. Seega, kui mees lihtsalt ei rahuldu sinu ära kuulamisega vaid tõesti kuulab, mis sul öelda on ja reageerib vastavalt sellele, siis võid sa kindel olla, et ta sinu vastu huvi tunneb.
 
 


3. Ta näitab oma nõrkusi

Mehed on tavaliselt väga ettevaalikult, kui nad peaksid teiste ees näitama külge, mida võib pidada nõrkuseks. Nad tunnevad vaistlikult, et peavad paistma alati tugevatena.

Armunud mees aga võib endale lubada seda, et laseb oma kallimal end näha sellisena nagu ta tegelikult on. Ja näidata oma tõelisi tundeid. See võib võtta aega aga isegi, kui see tuleb aegamööda, on see märgiks, et ta sind piisavalt usaldab.

4. Sa meeldid talle ka ilma meigita

Enamik inimesi sätib end alati välja minekuks üles. Kõik tahavad head välja näha ja end hästi tunda, sest kunagi ei tea ju, millal see õige su ellu tuleb.

Kui see õige aga on kord tulnud ja te olete juba mõnda aega koos, siis hakkab see vajadus muljet avaldada tasapisi kaduma. Ja üldse ei teki probleemi olla teise ees mustade juuste, pesemata hammaste ja lohvakate riietega.

Tegelikult aga on nii, et kui mees naist armastab, siis leiab ta, et naine on ilus, ükskõik milline ta ka välja ei näe.

Seega, kui ta sulle ütleb, et sa oled ilus, samal ajal, kui sa ise tunned, et sa ei näe üldse hea välja, siis on see sama nagu ütleks ta sulle, et ta sind armastab.
 


5. Ta on sinu üle uhke

Kui mees tõesti naist armastab, siis näitab ta seda välja ja on naise üle uhke. Jah, sest tõeline mees ei karda öelda, kui uhke ta oma naise üle on.

Et sa oled väga hea ema, teed hästi süüa, tark, oskad oma eesmärke ellu viia - sa võid olla kindel, et su mees märkab su pingutusi. Kui ta sellest sulle räägib, siis on see tema viis sulle armastust avaldada.

6. Ta kaitseb sind

See on elementaarne aga väga oluline. Sest, kui ta sind ei kaitse, siis ei tähenda see ka seda, et ta sind ei armasta. See on keeruline lugu. Enamikul ajast kõik draamad ja probleemid saavad alguse mõne pereliikme või lähedase sõbra poolt.

Ja enamik mehi eelistab vältida konfliktset olukorda, seega, kui ta sind kaitseb, siis on see suur tegu tema poolt ja tema viis sulle armastust avaldada.

7. Ta kohtleb sind ja su peret austusega

See on esimene märk aga kahtlemata kõige olulisem. On loomulik, et igas suhtes peab mees sind austama, sind, su peret ja su sõpru. Ja põhjus selleks on lihtne: ta hoolitseb sinu eest ja peab samuti austama su lähedasi.

Ka siis, kui ta võib-olla neid kõiki ei hinda, hoiab ta oma arvamuse endale, sest ta teab, kui olulised nad sinu jaoks on. Hea suhte loomine nendega on viis, mille läbi sulle näidata, et ta sind armastab.

Õpi seega nägema kõiki väikeseid asju, mida ta sinu heaks teeb ja märkama, et need ongi märgid armastusest. Võib-olla ei ütle ta sulle seda otse välja ehkki sina seda teed aga seda sellepärast, et ta näitab seda välja teistmoodi.


Kommentaare ei ole