{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, mis näitavad, et ühel pealtnäha heal inimesel on sinu vastu halvad kavatsused.

Naeratus ja lahkus ei ole alati headuse sünonüümid. Tõenäoliselt on ka sinul olnud tegemist selliste inimestega, kes tunduvad esimesel pilg...

Naeratus ja lahkus ei ole alati headuse sünonüümid. Tõenäoliselt on ka sinul olnud tegemist selliste inimestega, kes tunduvad esimesel pilgul väga toredad ja usaldusväärsed, alles hiljem saad sa aga aru, et tegelikult on nad võimelised tegema sulle palju haiget. Nad kandsid alguses ainult maski, millega varjasid oma halbu kavatsusi. Ja oma halba iseloomu ei näita nad kunagi otse välja, sellepärast pole kerge sellist inimest paljastada. Tema tõeline loomus on vastuolus sellega, mida ta välja paista laseb.

Ent nagu ütleb ütlus: valel on lühikesed jalad - varem või hiljem näed sa, kellega sul tegu on.

Et sellist inimest aga paremini ära tunda, siis siin on 6 märki, mis muudavad seda lihtsamaks. Vaata üle, kas sinu tutvusringkonnas on inimesi, kellel on sellised käitumisharjumused, kes pealtnäha on head ja lahked aga tegelikult soovivad sulle halba?

Ta on nõudlik

Ta mängib sinu tunnetega. Paneb sind ennast süüdi tundma. Ta võib pealtnäha olla hea ja lahke aga jääb oma nõudmiste juurde kindlaks. Ta tahaks sinu elu kontrollida ja kasutab sind oma plaanide jaoks ära. Ta on egoistlik ja tahab alati teiste elu kontrollida.

Ta paneb sind end halvasti tundma

Kui tegemist on hea inimesega, siis peaks ta soovima sulle head. Kui ta aga paneb sind end halvasti tundma, siis parem, kui sa edaspidi teda väldid.

Ta kasutab pilku, et sind mõjutada

Ta teab täpselt, kuidas teistele haiget teha. Ta katsub sind hirmutada läbi oma kahtlustava pilgu. Kehakeel võib siin samuti appi tulla, näiteks inimene, kellel on harjumus katsuda oma õlga, manipuleerib sageli teistega.

Ta oskab hästi teisi veenda

Oskus veenda on tema jaoks ainult mäng ja ta mängib alati selleks, et võita.  Ta kasutab kõiki vahendeid selleks, et panna sind tegema seda, mida sa ei taha ja mis võib sulle halba teha. Ta kasutab oma sarmi ja võlu selleks, et oma tahtmist saada. Ära lase end petta.

Ta kasutab teravat ja solvavat huumorit

Huumor on vahend, mida ta kasutab selleks, et sind solvata ja sulle haiget teha. Tema märkused on solvavad ja haavavad aga ta teeb, nagu oleks tegu kõigest naljaga. Ta katsub sind pidevalt maha teha ja pilkab sind teiste ees. See kõik tagab talle üleoleva tunde.

Ta räägib ainult iseendast

Kõik teemad keerlevad ainult tema enda isiku ja elu ümber. Ta monopoliseerib kogu jutuajamist ja ei lase sul üldse sõna sekka öelda.

Kui ta ka sinust räägib, siis selleks, et teada saada su saladusi ja neid siis hiljem sinu vastu ära kasutada.

Kui sinu tutvusringkonnas on selliseid inimesi, siis sinu enda heaolu ja tervise on parem, kui sa neist eemale hoiad.



Kommentaare ei ole