{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 tõhusat ilunippi, kuidas saada kuu ajaga ilus nahk.

K õik naised tahavad olla ilusad ja paista noored. See soov on kõigil ühine, hoolimata vanusest, sotsiaalsest staatusest või ametist. Ala...

Kõik naised tahavad olla ilusad ja paista noored. See soov on kõigil ühine, hoolimata vanusest, sotsiaalsest staatusest või ametist. Alati aga ei ole see lihtne. Õnneks on siiski võimalik kõike parandada kasutades igapäevaselt 5 järgmist nippi.

1. Söö pähkleid.

Söö iga päev 50 g pähkleid tugevate küünte ja juuste heaks. Esimesed tulemused on näha juba kahe nädala pärast! Su juuksestruktuur muutub ja küüned muutvad tugevamaks.

2. Hoolitse oma keha eest.

Naha eest hoolitsemiseks sega klaasitäis meresoola rasvase hapukoorega. Peale oma keha pesemist võta pesukinnas ja määri segu hoolikalt masseerides kehale. Seejärel loputa leige veega. Meresool eemaldab surnud rakud nahalt ja desinfitseerib nahka.

Samuti võid sa proovida rebasheinaõliga, mis on väga hea ja tõhus kortsude-, armide- põletuste- ja venistusarmide vastane hooldusvahend. Kasuta seda igapäevaselt nii kehale, kui ka näonahale.

3. Söö keedetud peeti.

Peeti võid ja pead sööma niipalju, kui võimalik. Hommiku- või õhtusöögi juurde. Ära unusta, peet puhastab verd ja mõjutab positiivselt naha seisundit ja sisemiste organite tööd.  

4. Valmista E-vitamiini ja glütseriini baasil mask.

See on üks väga tõhus kortsuvastane mask. Selle valmistamiseks võta 30 g glütseriini ja 10 E-vitamiini kapsli sisu. Sega ained kokku, puhasta nahk hoolikalt, masseeri natuke ja kanna mask näonahale. Lase seista 20-minutit, et rakud imenduvad kõik vajalikud toitained ja loputa. Kõige parem, kui sa teed kogu protseduuri tund aega enne magama heitmist.

5. Juuste loputusvesi.

Kui sul on probleeme kõõmaga või kui sul on väga rasvased juuksed, siis võid valmistada spetsiaalset juusteloputusvett. Selle jaoks lisa 5 tilka mentooliõli loputusvee hulka.







Kommentaare ei ole