{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tee seda 5 asja ja sa muudad oma elu paremaks!!!

Igapäevane elu koosneb suurel määral sissejuurdunud harjumustest. Kahjuks aga pole paljud sellised väikesed asjad, mida sa teed, head sinu...

Igapäevane elu koosneb suurel määral sissejuurdunud harjumustest. Kahjuks aga pole paljud sellised väikesed asjad, mida sa teed, head sinu tervisele ega heaolule. Sellepärast on hea teha vahet headel ja halbadel harjumustel ning luua uusi, mis parandavad su elu.

Siin on nimekiri 5 heast harjumusest, mida sa peaksid tegema hakkama, et teha muutusi paremuse poole nii oma vaimse, kui füüsilise tervise, ilu või hügieeni suhtes.

1. Niisuta nägu jääkuubikutega.

Niisuta oma nägu igal hommikul kummelitõmmisest jääkuubikutega. Sest kummelitõmmisest tehtud jääkuubikud parandavad nahaalust vereringet ja alandavad põletikku. Samuti aitab see vähendada kortse, parandab naha elastsust ja tagab ilusa jume. Ära unusta seda teha igal hommikul!

2. Hoia veepudel käekotis.

Vesi on eluks oluline. Inimese keha koosneb 70% ulatuses veest, seega, kui sa tahad ilusat nahka, tervist parandada ja energiat juurde, siis joo vett. Enamik inimesi unustavad vett juua. Nad joovad kohvi, teed, limonaade, alkoholi aga mitte vett. Janu tunne on märk sellest, et su organism vajab vett. Jooma peaks vett aga juba enne. Ka siis, kui sul pole janu. Hoia veepudel koguaeg enese läheduses, siis ei unusta sa ära vett juua.

Loe ka:  Milliseid toiduaineid sa peale 40. eluaastat enam süüa ei tohiks?

3. Voodisse minekuks sokid jalga!

Peale duši all käimist ja enne magama heitmist, määri jalgu kookose- ja piparmündiõliga. Masseeri jalgu ja pane seejärel sokid ööseks jalga. Suvel võta puuvillased sokid ja talvel villad.

Hommikul on su jalad pehmed ja sametised.

4. Sooja ja külma veega vahelduv dušš.

Selline duÅ¡i all käimine on tervisele väga kasulik, sest sooja ja külma vee vaheldus aktiveerib mikro-vereringet, tugevdab närvisüsteemi, parandab ainevahetust, puhastab verd ja tõstab energiat. 

Loe ka:  Miks sa peaksid panema soola ukse ette?


5. Söö õunu.

 Hea suuhügieeni jaoks ja et su halbad oleksid hea tervise juures, on vaja pesta hambaid peale iga söögikorda. Kui sa aga seda teha ei saa, söö õuna. Õunad puhastavad hambaid ja ennetavad kaariest. Lisaks sellele võitlevad nad suus leiduvate bakterite vastu. Õuna söömine masseerib igemeid. 

 



Kommentaare ei ole