{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida vajavad naised ja mida vajavad mehed tegelikult kõige rohkem?

Mehed ja naised on erinevad. Piisab sellest, kui veeta pool päeva oma mehe või naisega selleks, et mõista, kui erinevalt me mõtleme. Sell...

Mehed ja naised on erinevad. Piisab sellest, kui veeta pool päeva oma mehe või naisega selleks, et mõista, kui erinevalt me mõtleme. Selle ignoreerimine võib aga viia lõpmatute tülide ja valusate solvumisteni. Loomulikult on kõik inimesed erinevad, igal ühel on oma vajadused ja soovid, mis ei kehti kõikide inimeste puhul aga üldjoones on kindlad asjad, mida vajavad mehed ja mida vajavad naised kõige rohkem.

MEES tahab austust

NAINE tahab olla armastatud

Mees ei saa tunda end armastatuna, kui teda ei austata. Naine tahab tunda end armastatuna. Armastuse viis oleneb aga naisest endast. Üldiselt aga meeldib naistele kuulda seda imelist lauset:
"Ma armastan sind.". Mees aga tahab kuulda, et naine tema üle uhke on.

MEES tahab väljendada oma armastust läbi seksi

NAINE tahab tunda end hinnatuna ja armastatuna enne vahekorda

Erinevalt meestest ei ole naised alati vahekorraks valmis. Naine peab olema emotsionaalselt ühendatud oma kaaslasega enne, kui astub vahekorda temaga. Mehed aga vajavad vahekorda selleks, et oma armastust suuta väljendada.

MEES tahab suhelda tehes ühiselt midagi

NAINE tahab suhelda läbi sõnade

Paljudele meestele ei meeldi naiste lemmiktegevus maha istuda ja rääkida. Loomulikult tahab mees oma naisega suhelda aga ta leiab, et võib seda teha ka läbi ühiste tegevuste.

Naistel on vajadus rääkida oma mehega iga päev. Rääkimine ongi nende tegevus. Nad tahavad rääkida läbi tunnete. Selleks, et end hästi tunda, peab naine saama rääkida.

MEES vajab aega, et oma mõtteid korrastada

NAINE tahab oma mõtteid korrastada läbi vestluse

Naine solvub, kui mees keset jutuajamist minema kõnnib. Mees aga vihastab, kui ta tunneb, et talle pinget peale surutakse.

Mees tahab oma tunnetega ise hakkama saada. Ta ei tea ise ka, mida ta mõtleb enne, kui ta pole saanud korralikult läbi mõtelda. Sellepärast võib ta keset vaidlust või tüli minema jalutada selleks, et mitte öelda midagi, mida ta ei taha.

Naine aga peab rääkima selleks, et mõista, mida ta tunneb. Tema tunded on varjul seni, kuni ta võib neid sõnadega väljendada. Kui mees keset vaidlust minema jalutab, siis lõikab ta naisel läbi võimaluse end väljendada.

Nii MEHED kui NAISED vajavad ...

Asi pole üldse selles, nagu naised ei vajaks armastust või mehed ei taha olla armastatud aga need erinevused meeste ja naiste soovide vahel muudavadki omavahelise suhtlemise sageli nii raskeks. Kõik inimesed tahavad olla asutatud ja hinnatud, kõige tähtsam on teada, mida su kaaslane tegelikult vajab ja sellega leppida.

Kommentaare ei ole