{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida väikese sõrme pikkus sinu iseloomu kohta rääkida võib?

Palju on inimesi, kes usuvad, et käejoontelt on võimalik tulevikku ennustada. Selles artiklis aga vaatame, kuidas on asi sõrmede...

Palju on inimesi, kes usuvad, et käejoontelt on võimalik tulevikku ennustada. Selles artiklis aga vaatame, kuidas on asi sõrmede pikkusega.

Vaata, mida räägib sinu väikese sõrme pikku sinu iseloomu kohta?

1. 

Sa oled tasakaalukas inimene. Sulle meeldib kord ja rahu. Sa oled oma elu nii organiseerinud, et kõik toimib ja sa ennast seejuures hästi tunned. Sinu jaoks on hästi oluline, et kõik oleks omal kohal. Sa eemaldud sellistest kohtadest, kus valitseb korralagedus ja segadus. Sinu hingeline tasakaal on sulle väga oluline selleks, et edasi elada.

Ja sa vajad seda tasakaalu nii emotsionaalsel, seksuaalsel, kui ka intellektuaalsel pinnal. Sa oled rahulik inimene, kes ei võta kunagi otsuseid eelnevalt mõtlemata vastu. Su plaanid on alati korralikult ette planeeritud ja sa avaldad arvamust alles siis, kui oled saanud eelnevalt järele mõtelda. Sa ei mõista inimesi hukka, sa tahad ise asjadest aru saada enne, kui järeldusi tegema hakkad. Sind ei ole lihtne endast välja ajada, sest sul on elutarkust ja iseloomu. Ja sellele tänu sa oledki nii tark.
 
 
 
 
 
 


2. 

Sa oled emotsionaalne, väga tundlik ja võtad sageli asju isiklikult. Sul on sageli lähedastega probleeme, sest te lihtsalt saate valesti üksteisest aru. Sa ei usalda inimesi niisama lihtsalt, sest oled sageli teistelt haiget saanud. Ometi oled sa valmis tegema kõik, et teisi aidata. Aga samas on see su nõrkus, sest kaitstes neid, keda sa usaldad, mõjub see sulle väga halvasti, kui see inimene peaks midagi sinu vastu ütlema või tõlgendad sa ise tema sõnu valesti.

Sa oled empaatiline ja kaastundlik inimene. Sa mõistad teiste inimeste tundeid ja paned end sageli teise inimese kohale, et teda paremini mõista. Võiks öelda, et sa armastad inimesi. Ja sa oled sellepärast erakordne ja väga väärtuslik inimene. Sinuga on lihtne suhelda. Jää selliseks nagu sa oled, sest maailm vajab sinusuguseid ja ära arva, et teised sulle meelega haiget tahavad teha.
 
 
 
 
 
 
 


3. 


Sina annad endast alati rohkem, kui sinult nõutakse. Puutub see siis eraellu, töö asjadesse või armastusse - sa tahad anda endast parima ja olla tasemel. See tunnusjoon eristabki sind teistest. Sa oled võimeline andma ilma midagi vastu ootamata.

Sa oled diskreetne, oskad hoida saladusi, taktitundeline. Sind ei ole lihtne mõjutada. Teistelt ootad sa ausust ja siirust. Sa oled omakasupüüdmatu, vajad armastust ja headust. Sind ümbritsevad inimesed, kes sind tunnevad ja hindavad sind sellisena nagu sa oled ja mitte sellepärast nagu nad tahaksid, et sa oleksid.

Kommentaare ei ole