{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuldne segu, millel on antibiootiline ja raviv toime.

S ee looduslik ravim on hea mitmete haiguste ennetamiseks, eriti tõhus on ta võitluses viraalsete või bakteriaalsete nakkushaiguste v...


See looduslik ravim on hea mitmete haiguste ennetamiseks, eriti tõhus on ta võitluses viraalsete või bakteriaalsete nakkushaiguste vastu, stimuleerides immuunsüsteemi ja ennetades vähki.

Selle segu peamised koostisained on kurkum ja mesi, moodustades selle ravimi imejõu. Seda segu kutsutakse ka kuldseks seguks tänu tema kuldkollasele värvusele.

Kurkum ja mesi omavad mõlemad antibakteriaalset, põletikuvastast ja vähivastast toimet. Nende toimeaine aitab stimuleerida seedimist ja parandada soolestiku mikrofloorat.

Kuldse segu valmistamiseks läheb vaja:

100 g mett

1 sl kurkumit

1 tl riivitud sidrunikoort

natuke musta pipart

2 sl õunaäädikat




Segage kurkum, pipar ja õunaäädikas, lisage riivitud sidrun ja mesi. Segada ühtlaseks.
Hoida külmutuskapis ja võtta üks supilusikatäis segu igal hommikul.

Kui te panete segu suhu, ärge neelakse seda kohe alla vaid laske keele all sulada aeglaselt. Oodake mõni minut enne söömist ja joomist.

Te võite samuti määrida segu saia või leiva peale hommikusöögiks või siis lisage lusikatäis oma ravimtee sisse.

Kurkum on pärit Aasiast ja omab mitmeid ravivaid toimeid. Ta kaitseb seedetrakti, aitab kaalu langetada, võidelda nohu vastu ja alandada valu tänu oma põletikuvastasele toimele, samuti suudab kurkum pärssida vähirakkude levikut.

Mesi.. Selle loodusliku magusaine antioksüdandid aitavad tugevdada immuunsüsteemi. Mesi aitab samuti võidelda unetuse vastu soodustades melatoniini eritumist, see on hormoon, mis parandab unekvaliteeti.

Meel on tugev antibakteriaalne toime, mis takistab põletikku tekitavate bakterite kasvu.





Kommentaare ei ole