{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas teha aluselist vett, mis tervendab keha.

A luseline ehk mittehappeline keha on terve keha ent tänasel päeval on enamike inimeste organism h...


Aluseline ehk mittehappeline keha on terve keha ent tänasel päeval on enamike inimeste organism happeline, kui mitte öelda, et kõrgelt happeline. Organismi happelisus on põhjustatud stressist, keskkonnast aga ka tarbitud toidust. Ja mida happelisem on keha, seda vastuvõtlikum on ta haigustele, väsimustele ja kaalu tõusule.

Keha normaalne pH tase kõigub 0 - 17, sellest 0 on kõige happelisem piir, 14 aluselisem ja keskmine on 7. Meie keha normaalne kergelt aluseline tase on seega 7,4.

Sellest hoolimata funktsioneerivad erinevad elundid ja süsteemid erinevate pH tasemetega. Näiteks inimese sülje pH-tase on 6,5 - 7 (happeline keskkond aitab toiduainete seedimisele kaasa) ja naha pH tase on 5.

Seedetrakti pH tase varieerub 1,5 - 7 , see sõltub mitmetest erinevatest teguritest, peamiselt just tarbitud toiduainetest.



Kuidas teha aluselist vett? 

Vaja läheb:


1 mahe sidrun

2 liitrit filtreeritud vett

1 sl Himaalaja soola

klaasist kann

Täida kann veega. Lõika sidrun viiludeks ja pane vette. Lisa sool. Kata kann ja lase veel seista toatemperatuuril 12 -24 tundi. Selle aja möödudes joo 3 klaasi aluselist vett tühja kõhu peale ärgates ning päeva jooksul.

Tarbides aluselist vett iga päev näed sa varsti tulemusi tänu suurenenud energiale, siledamale nahale ja paremale keskendumisvõimele.


Kommentaare ei ole