{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas su mees austab sind piisavalt? Vaata järgi!

K ahe inimese suhtes ei ole tähtis ainult armastus ja romantika, vaid ka teineteise austamine. Seal, kus pole austust, on raske armas...


Kahe inimese suhtes ei ole tähtis ainult armastus ja romantika, vaid ka teineteise austamine. Seal, kus pole austust, on raske armastusele kohta teha või hoida kirge elavana.

Kui mees ei austa oma naist, siis ei armasta ta teda.

1. Ta on sinu vastu tähelepanelik.

Loomulikult pole vaja oodata, et su mehest saaks su parim sõbranna, kes on võimeline tundide kaupa sind ära kuulama, kui sa oma päevasündmustest räägid. Aga, kui sa tahad temaga oma emotsioone jagada ja ta sind kuulab, siis näitab ta sellega, et ta sind austab.

2. Ta on sinu jaoks olemas, kui sul on teda vaja.

Ta toetab sind rasketel hetkedel. Ta teab, millest sa unistad, mida sa teha tahaksid, millised on su eesmärgid ja ta toetab sind.



3. Ta suhtleb sinuga.

Ta räägib sinuga ja kuulab sind ära. Sa võid oma meest usaldada. Ta ei eira sind. Ta ei pea pikka viha. Kui teil on midagi südamel, siis varem või hiljem võite te sellest omavahel rääkida.

4. Sa oled tema elus tähtsal kohal.

Loomulikult ei keerle tema elu sinu ümber aga sa tead, et oled tema jaoks oluline.

5. Ta on sinu vastu hea.

Tihti tuleb ette päevi, kus tundub, nagu kõik läheks halvasti. Kõik ärritab. Selle asemel, et vihastada omakorda, kallistab ta sind peale rasket päeva ja katsub teha kõik, et sa ennast paremini tunneksid.

6. Ta on siiras ja aus.

Seal, kus pole ausust ja usaldust, pole ka austust ega armastust.

Kommentaare ei ole