{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised on kõige parema ja kõige halvema iseloomuga tähemärgid?

Astroloogilised tähemärgid võivad palju rääkida iga inimese kohta. Nad võivad teada anda tema heade ja halbade külgede kohta, rääkida inime...

Astroloogilised tähemärgid võivad palju rääkida iga inimese kohta. Nad võivad teada anda tema heade ja halbade külgede kohta, rääkida inimese eelistustest ja olemusest.

Millised on kõige halvema ja kõige parema iseloomuga tähemärgid?

Vaata järele, edetabel on siin!

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 19. veebruar)

Just nii, sa näed õieti. Veevalaja on kõige parema iseloomuga tähemärk kõikide sodiaagimärkide seast. Ta ei hakka otsima lahkhelisid ja kõik, mida ta tahab, on tunda end hästi. Ta ei taha probleeme ja vaidlusi, ta hindab liiga kõrgelt selleks oma elu. Ta on samas selline ettenägematu tegelane, kelle seltsis kunagi igav ei hakka. Ta on hea iseloomuga, sõbralik kõikide vastu, parim sõber ja elukaaslane. Väga usaldusväärne inimene.

NEITSI (23. august - 22. september)

Neitsi on alati valmis teisi aitama, ta on hea ja tore inimene. Isegi, kui ta seda alati välja ei taha näidata, on ta väga hea sõber ja kaaslane, kes austab teisi inimesi ja nende arvamusi. Samas oma eraellu ta nii lihtsalt kedagi ei lase, kui keegi tema asjadesse oma nina peaks toppima, siis võib ta ärrituda.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)

Kaalude tähtkujus sündinu on rahuliku loomusega, sõbralikult meelestatud ja ei otsi probleeme oma ellu. Samas on ta natuke paradoksaalne, ta üritab küll alati rahu luua aga on sageli kaitsepositsiooni sisse võtnud. Ent sõbrana on ta hindamatu. Ja kõik peavad lugu tema õigluse tunnetusest ja diplomaatiast.

AMBUR ( 23. november - 21. detsember)

Ambur on energiline, positiivne, alati uute silmapiiride otsingul. Ta hindab üle kõige muutusi oma elus ja seda igas valdkonnas. Ta ei pea pikka viha ja unustab ruttu osaks saanud ülekohtu. Kõik armastavad teda tema optimismi ja hea suhtlemisoskuse pärast.

SÕNN ( 20. aprill - 21. mai)

Ta võtab elu tõsiselt, on armastusväärne, hea ja kõige rahulikum kõigist tähemärkidest. Armastus on tema elu mõte, ta vajab püsivat ja kindlat suhet oma ellu. Kõik hindavad teda tema siiruse, tasakaaluka loomuse ja lojaalsuse poolest.

JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)

Kui Jäär vihastab, siis kaovad kõik piirid ja parem on sellisel hetkel mitte end tema tee pealt leida. Ta on idealist, perfektsionist, avatud maailmavaatega ja entusiastliku loomusega. Teda hinnatakse tema tahtejõu, energia ja elurõõmu poolest.

LÕVI ( 22. juuli - 22. august)

Lõvi asub edetabeli keskel, temas on nii häid, kui halbu külgi, mida ta väljendab vastavalt oma tujule. Talle meeldib silma paista. Ta on domineeriva iseloomuga. Teda hinnatakse aga tema õilsa loomuse, tema hea südame ja lahkuse pärast.

KAKSIKUD ( 21. mai - 21. juuni)

Ta võib kergesti vihastuda tühise asja pärast. Ta on intelligentne, võluv, uudishimulik, teadmistejanune. Teda hinnatakse tema elurõõmu, paindliku meele ja taktitunde poolest.

KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)

Kui talle midagi ei meeldi, siis saab ta kurjaks. Ta on uhke ja sageli on tal raske seda varjata. Teda hinnatakse tema ettevaatliku loomuse poolest, tema reaalsusetunnetuse ja kaine mõistuse poolest.

KALAD ( 20. veebruar - 20. märts)

Ta on ülitundlik ja tal on raske osaks langenud solvangut unustada. Ta on ettenägematu, võib olla samas väga hea ja järgmisel hetkel muutuda kurjaks. Teda hinnatakse tema siiruse, headuse ja pedagoogilise tunnetuse poolest.

VÄHK ( 21. juuni  - 22. juuli)

Kui ta on haiget saanud, võib ta salvata ja väga valusalt. Tema kättemaksus on midagi väga erilist. Ta vaatab tihti minevikku ja ei hinda palju muutusi. Teda hinnatakse aga tema romantilise loomuse ja võluva olemuse poolest.

SKORPION (23. oktoober - 22. november)

Teda tuntakse tema egoistliku loomuse ja negatiivsete mõtete poolest. Ta on domineeriv ja ta ei tunne piire. Ta annab löögi löögi vastu. Aga teda hinnatakse tema usaldusväärsuse ja diskreetse loomuse pärast.


Kommentaare ei ole