{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 märki, mis näitavad, et sa ei huvita seda naist ja parem on, kui sa oma eluga edasi lähed.

A rmastus on ilus tunne. Armastada ja olla armastatud on aga õnn. Tihti aga armutakse kellessegi, kes sind vastu ei armasta. Sellisel...


Armastus on ilus tunne. Armastada ja olla armastatud on aga õnn. Tihti aga armutakse kellessegi, kes sind vastu ei armasta. Sellisel puhul läheb tavaliselt natuke aega, kui sa märkama hakkad, et kõik nii ei lähe, nagu peaks. Millised on aga 10 märki, mis näitavad selgelt, et naine sinust huvitatud ei ole.

1. Ta ei leia sinu jaoks kunagi aega.


Sa pead alati kohanduma tema ajakavaga. Ja tundub, nagu ei pingutakski ta iialgi, et sinu jaoks oma elus ruumi teha. Alguses sa lepid sellega. Aga kui see liiga kaua kestab, siis võta teadmiseks, et sa ei huvita teda tegelikult.

2. Ta ei tee järeleandmisi.

Ta nagu ei tahakski leida lahendusi. Ta on liiga palju hõivatud omaenda õnne ja heaoluga. Aga kui asi puutub sinu tunnetesse, siis ei huvita see teda eriti.



3. Ta väldib füüsilist kontakti.


Üks märk, mis näitab normaalselt toimivat suhet, kus mõlemad osapooled on armunud, on soov füüsilise läheduse järele. Kasvõi tavaline puudutus või käest kinni hoidmine. Kui su naine aga sinust üldse eemale hoiab, kui tema kehakeel selgelt mõista annab, et sa teda puudutada ei tohi, siis annab ta sulle ilmselt märku, et sa teda ei huvita.

4. Sinuga koos olemine tüütab teda.


Tundub, nagu sinuga koos olemine on talle koormaks. Ta on kergesti ärrituv ja vihastab liiga tihti. Nagu otsiks ta põhjuseid, et sind vihata ja sinu peale oma viha välja valada.

5. Tema vastused su sõnumitele on lühikesed ja lakoonilised.


Kui ta kümnendat korda vastab su sõnumile üheainsa sõnaga, siis on ju selge, et teda sinuga vestlus ei huvita.

6. Ta vaatab pidevalt oma telefoni sinuga koos olles.

Sotsiaalvõrgud huvitavad teda palju rohkem, kui see, mida sul talle öelda on. Sinu sügavam tundmaõppimine ei tundu teda huvitavat ja sinu seltskond on ilmselt talle tüütu.



7. Ta ei taha end sinuga teiste ees näidata.


Ta ei taha jätta muljet nagu oleksite te koos. Inimene, kes tahab end sinuga siduda, ei  kõhkle sind oma lähedastele ja tuttavatele tutvustada.

8. Ta räägib sinuga ilma sõnu valimata.

Teda ei huvita, milline mõju tema sõnadel sulle on. Ta räägib sinuga lugupidamatult ja irooniliselt mõtlemata oma sõnade tagajärjele. See on märk, et sa teda ei huvita ja lood endale ainult kujutlusi.

9. Ta ei vabanda iialgi.

Ta ei tunne, et peaks sulle vabandusi esitama. Ta ei pea oluliseks kõike seda isegi siis, kui sina end halvasti peaksid tundma. Ta jätkab süüdimatult tegutsemist ja teda ei huvita, kuidas sina ennast tunned selletõttu.

10. Ta annab sulle umbkaudselt mõista, et sa teda ei huvita. 


Tihti on naistel raske öelda otse mehele, et nende suhe ei toimi ja nad eelistavad öelda asju kaudselt. Seega, kui ta peaks mõista andma, et "Ma pole veel valmis kellegagi kohtuma." või "Mul on liiga palju tööd hetkel ja ma olen tõesti liiga hõivatud.", siis annab ta sulle tegelikult mõista, et sa teda ei huvita.

Kui su südamedaam peaks vastama sellele kirjeldusele, siis ole tubli ja mine oma eluga edasi. Ainult, et ilma temata.

Kommentaare ei ole