{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali endale üks unenäopüüdja ja vaata, mida see sinu kohta ütleb!

Indiaanlased on kasutanud sajandeid unenäopüüdjaid uskudes, nii vabanevad nad halbadest unenägudest ja kindlustades nii, et ainult head u...

Indiaanlased on kasutanud sajandeid unenäopüüdjaid uskudes, nii vabanevad nad halbadest unenägudest ja kindlustades nii, et ainult head unenäod nendeni jõuavad.

Unenäopüüdjaid on olemad erinevate kujude ja värvidega: igaüks leiab endale midagi, mis talle sobib.

Vali sina üks allolevatest unenäopüüdjatest ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

1. Unenäopüüdja


Kui sa valisid selle unenäopüüdja, siis oled sa sõbrana kindel ja usaldusväärne. Sa tunned inimeste loomusi ja usaldad teisi üsna ruttu, kui sa juba oled neid lähemalt tundma õppinud. Sa ootad teistelt ka samasugust suhtumist.

Mõnikord võid sa lasta end liiga palju oma emotsioonidest kontrollida, eriti sellisel juhul, kui see su sissejuurdunud harjumusi takistab.

2. Unenäopüüdja




Eelistus sellele unenäopüüdjale viitab süütusele ja puhtusele. Sulle ei meeldi vihkamine ja sa ei taha viha oma ellu, sa eelistad keskenduda rohkem oma lähedastele ja nende armastamisele.

Kui asjad ei lähe nii nagu sa soovid, võid sa end ümbritsevast isoleerida, et leida taas üles enda seest harmoonia ja täiuslikkus.


3. Unenäopüüdja


Sa oled optimistlik inimene, kes armastab palju suhelda. Sa lepid inimestega sellistena nagu nad on ja ei hakka viitma aega nende hukkamõistmisega. Ent sulle ei meeldi, kui sind kritiseeritakse ja sellepärast katsud sa alati oma otsused korralikult läbi mõtelda enne, kui sa nad vastu võtad.

4. Unenäopüüdja




Sa oled kaastundlik, solidaarne ja tundlik inimeste suhtes. Sa mõtled alati enne teiste heaolule, kui iseenda omale. Ent just tänu oma suurele tundlikkusele võtad sa teiste sõnu ja tegusid tihti rohkem südamesse, kui sa peaksid.

5. Unenäopüüdja


Kui sa valisid selle unenäopüüdja, siis sa oled tõenäoliselt iseseisev, kangekaelne ja sõltumatu. Kui sa oled midagi otsustanud, siis ka sinu kõige lähedasemad inimesed ei saa sind panna meelt miutma. Hea külg asja juures on see, et see aitab sul olla üle kõigest negatiivsest. Halb külg on see, et sa mõjud teistele liiga aukartustäratavalt ja lükkad sageli eemale kõik head nõuanded.



Kommentaare ei ole