{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui su mees teeb neid asju, kestab teie suhe igavesti!

S elleks, et üks suhe toimiks, on vaja, et mõlemad pingutaksid ja selle nimel vaeva näeksid. Kui su mees teeb järgmisi asju, siis võid kinde...

Selleks, et üks suhe toimiks, on vaja, et mõlemad pingutaksid ja selle nimel vaeva näeksid.

Kui su mees teeb järgmisi asju, siis võid kindel olla, et teie suhe kestab igavesti ja peab kõigele vastu.

1. Ta lepib sinu puudustega.

Meil kõigil on omad vead, võib isegi öelda, et inimese puudused muudavadki ta just selliseks nagu ta on ja annavad talle oma eripära. Kui su mees aga võtab sind sellisena nagu sa oled, see tähendab kõigi su heade ja halbade külgedega, kui ta ei unusta seda, mis sinus head on ja kui armastus, mida ta sinu vastu tunneb, on palju tugevam, kui ükskõik mis, siis on sul vedanud.

2. Sa oled alati tema number üks.

Kui ta ei kõhkle tulemast läbi tormi ja tuisu selleks, et sind õnnelikuks teha, kui sinu heaolu on talle tähtis, siis tähendab see seda, et ta sind armastab. Ja ta tunneb, et tema kohus on sind õnnelikuks teha.

3. Ta on sinu üle uhke.

Millise valdkonna peal sa ka ei tööta ja millega sa ka ei tegele - su mees tunneb su üle uhkust. Ta julgustab sind ja pakub oma toetust. Ja see ongi märk, et teie suhe on tugev ja peab kõigele vastu.

4. Talle meeldib sind üllatada

Elu võib ruttu muutuda monotoonseks ja vajuda rutiini. Sellepärast on oluline lõhkuda seda rutiini aeg-ajalt. Kui su mehele meeldib sind üllatada mõne reisiga või tavalise kingiga, siis on teie suhtel tugev alus, mille peal ta seisab. Need väikesed tähelepanuavaldused võivad olla suure tähtsusega.

5. Ta kuulab sind

Elu on ootamatu ja kiire ning toob enesega kaasa oma osa stressi. Hea on, kui on selline inimene, kes on valmis sind ära kuulama. Hea on, kui sa tead, et kodus võid sa end tühjaks rääkida. Ja et mees tavaliselt oskab sind aidata isegi, sest tema ei lahenda probleeme samamoodi nagu sina.

6. Ta austab su arvamust

Iga inimene on ainulaadne ja kui kaks inimesed on kokku elama asunud, tuleb ikka ette erimeelsusi. Ja sellistel hetkedel on vajalik osata rääkida omavahel, et kompromissi leida. Teie suhe kestab kauem, kui sul on mees, kes oskab kuulata ja võtab sinu arvamust kuulda.

7. Ta ei karda end sulle avada

Selle jaoks, et suhe toimiks, peaksid mõlemad kaaslased oskama normaalselt suhelda. Sageli näeb inimesi, kes on enesesse sulgunud ja oma külmuse ja jäikusega tõukavad lausa teise inimese enesest eemale. Kui su mees räägib sulle oma mõtetest ja võtab arvesse sinu tundeid, siis tähendab see, et teil on tugev suhe.

8. Talle meeldib sinuga uusi asju katsetada.

Kui ta ei karda uudsust ja talle meeldib katsetada uusi asju sinuga nagu uus restoran või reis täiesti uude sihtkohta, siis see tähendab, et sinu kohalolek on piisavalt rahustav talle.

9. Ta on truu

Truudus on õnneliku suhte alus. Kui su mees on sulle oma truudust tõestanud ja kui sa ei pea selles kahtlema, siis on see teie õnne alus.

10. Ta armastab sind ja ütleb seda sulle

Kolm sõna, mis on väga tugeva tähendusega ja mis tähendavad nii palju. Kui su mees sulle ütleb, kui palju ta sind armastab ja kui ta oma armastust sinu vastu tõestab, siis kestab teie armastus kogu elu. 

Kommentaare ei ole