{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõik on energia ja me kontrollime seda oma mõtetega

P ositiivne mõtlemine on parim viis, kuidas olla tervem, õnnelikum ja elada kvaliteetsemat elu. Ja tegemist ei ole mitte ühe päevase katsetu...

Positiivne mõtlemine on parim viis, kuidas olla tervem, õnnelikum ja elada kvaliteetsemat elu. Ja tegemist ei ole mitte ühe päevase katsetusega, vaid terve eluviisiga, mis tuleb ümber orienteeruda. Selleks, et sellega algust teha, tuleb asjast õieti aru saada. Sa ei pea negatiivset ignoreerima ja nägema elus ainult positiivset, vaid sa pead õppima nägema rohkem head, kui halba enese ümber. Samal ajal leppides palju rahulikuma meelega halvaga, mida elu su teele paratamatult toob. Tegelikult mõtte jõud on aga väga suur, palju suurem, kui me seda arvatagi oskame. Keskendudes positiivsele tõmbame me ligi head energiat.

"Me lõikame seda, mida oleme külvanud." Tegemist on ideaalse näitega, mis sümboliseerib meid ümbritseva energia tugevust ja seda, mida ta kaasa võib tuua juhul, kui ta on positiivne. Külvates positiivsust on suur võimalus, et sa lõikuse ajal saad tasuks rõõmu ja õnne. Kui sa aga oled veetnud oma päevad mustas masenduses, siis võib ka see sulle mitmekordselt tagasi tulla. Positiivne mõtlemine on terve kunst, kuidas elu näha.

Külgetõmbejõud

Erinevalt teistest teguritest, oleme me universumiga seotud, see muudab meid tundlikuks ümbritseva energia suhtes. Et seda piltlikult ette kujutada, on olemas külgetõmbejõud. Tegemist on printsiibiga, mille järgi usutakse, et inimese mõtted kontrollivad energiat, mida me endale ligi tõmbame. Teiste sõnadega keskendudes positiivsele mõtlemisele, tõmbame me ligi positiivset energiat. Vastupidisel korral aga tõmbame me ligi negatiivset energiat. See teooria baseerub järgneval hüpoteesil: kõik on energia ja iga energia tõmbab ligi seda energiat, mis talle sarnaneb. Järelikult positiivne mõtlemine tõmbab ligi positiivseid sündmusi ellu ja aitab materialiseerida mõtteid reaalsuseks.

Energia on nakkav

Ümbritse end positiivsete inimestega, sest energia on nakkav. Kui sa oled ümbritsetud positiivsega, siis sinu eluviis ja mõtted võtavad sama suuna. Vastupidisel korral aga, kus sinu ümbrus on peamiselt negatiivne, hakkab su energia langema toetudes negatiivsele energiale. Ja isegi, kui midagi head peaks su ellu tulema, ei ole sa õieti häälestatud, et seda vastu võtta või näha ja jääd tihti headest võimalustest lihtsalt ilma.

Mõned nõuanded

Ainult positiivselt on raske mõtelda, eriti juhul, kui kõik läheb halvasti. Ometi ei seisne asi ainult positiivse või negatiivse vahel valimises, vaid tuleb leida kuldne kesktee, tasakaal, mis soodustab sinu sisemist rahu. Et selleni jõuda, on siin mõned nõuanded:

- Katsu paremini mõista positiivse mõtlemise jõudu, sest see toimib ainult siis, kui sa sellesse usud.

- Ära lase ennast mõjutada teiste arvamusest, tee seda, mida sa pead õigeks.

- Mõtle kõigele heale, mida sa tahad, see stimuleerib su alateadvust ja paneb sind ennast hästi tundma.

- Kasuta rohkem positiivseid väljendeid teistega suheldes, see aitab sul olla optimistlikum

- Naerata ja elu naeratab sulle vastu

- Analüüsi oma negatiivseid mõtteid ratsionaalselt ja asenda nad positiivsete mõtetega. Kõik on ju perspektiivi küsimus.

- Katsu jääda rasketel hetkedel optimistlikuks, sa ei tea ju, mis pärast tuleb ja millist õppetundi sa pead sellest õppima.

- Kui sa tunned halbu energiaid, siis korda positiivseid lauseid endale, et end veenda - kõik saab korda ja kõik läheb hästi. Sest sinu mõtted tõmbavad ligi positiivse energia.


Kommentaare ei ole