{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised tähemärgid eelistavad olla parem üksi, kui halvas seltskonnas?

P aljudele meeldib olla üksi. See ei ole alati halb, vastavalt üldiselt levinud arvamusele. Üksindus, kui ta just krooniline ei ole, võimal...

Paljudele meeldib olla üksi. See ei ole alati halb, vastavalt üldiselt levinud arvamusele. Üksindus, kui ta just krooniline ei ole, võimaldab paremini iseendale keskenduda ja mõista, milliseid valikuid on kõige õigem teha. Just sellel põhjusel eelistavad paljud inimesed veeta aega omaette, et taastada hingerahu ja olla lihtsalt rahulikult.

Nende inimeste jaoks on üksi olemine võimalus end maailmast välja lülitada vähemalt mõneks ajaks selleks, et leida kindlat pinda jalge all ja paremat keskendumisvõimet. Kui aga üksindus muutub valikuks ja elu osaks, võib tegemist olla mõne varjatud psühholoogilise probleemiga või depressiooniga.

Kuidas ka ei ole, astroloogia järgi on neli tähemärki, kes eelistavad olla üksi ja rahus, kui halvas seltskonnas. 

VEEVALAJA

Veevalaja on veemärk. Ta on kas avatud maailmavaatega, meeldiv ja seltskondlik või siis armastab üksindust ja armastab omapead olla. Ta on enesekindel ja tunneb oma võimeid, üksindus ei valmista talle mingit muret. Talle piisab iseenda seltskonnast. Ja selleks on ka põhjus, ta on idealist ja elab omaenda maailmas, mille ta ise oma ideede ja unistustega on loonud. Ta on tundlik ja emotsionaalne, sageli on tal raske oma tundeid kontrolli all hoida ja ta võib sukelduda vaikimisesse, millest tal on raske välja tulla.

VÄHK

Vähk on suure kujutlusvõimega, tänu oma suurele sisemisele maailmale. Ta tahab olla ümbritsetud ja kaitstud teistest. Kui ta aga tunneb, et midagi on korrast ära, siis sulgub ta iseendasse, oma kesta sisemusse. See harjumus, mida teised ei mõista, viitab ängistusele, mida ta tunneb selle agressiivse maailma ees, kus ta iga päev haiget saab. Sellepärast eraldub ta oma unistuste maailma ja vajab lausa neid hetki, mil saab üksi olla.

KALJUKITS

Kaljukits on üks sodiaagi keerulisemaid tähemärke. Üksindus on tema jaoks ainult võimalus põgeneda oma läbikukkumiste ja nõrkuste eest. Ta on meeletult töökas ja äärmiselt ambitsioonikas, töö on tema elu mõtteks. Sageli peab ta aga maksma selle eest oma isikliku elu hinnaga. Ja sellel põhjusel jääb ta tihti üksi, sest ainult nii võib ta keskenduda täiesti oma eesmärkidele. Armastusest töö vastu sulgub ta sageli oma kesta, eelistades olla vait ja mitte suhelda teiste pereliikmetega. Ja ainus põhjus on see, et tal on mingi probleem hetkel, mille kallal ta peab juurdlema ja see nõuab kogu tema tähelepanu. 


NEITSI

Neitsil on olemas kõik head omadused aga sageli jääb tal puudu enesekindlusest, ta nimelt leiab, et keegi tema seltskonda ei hinda õieti ja sellepärast eelistab ta olla pigem üksi. Lisaks sellele on ta suur perfektsionist, kes eelistabki olla üksi, et oma tööd struktureerida puhanud peaga.

KALAD

Kalade tähtkujus sündinud inimene on pigem üksildane, kes elab enamiku oma elust oma unistuste maailmas - äärmiselt idealiseeritud paigas, kus leiavad aset ebareaalsed asjad. Ta on väga tundlik ja intuitiivne, ta tunnetab teiste inimeste energiat ja see võib teda emotsionaalselt tasakaalust välja viia. Sellel põhjusel vajab ta aega, et üksi olla ja end negatiivsetest emotsioonidest puhastada, vastasel korral muutub ta vaimselt ja füüsiliselt nõrgaks.

Kommentaare ei ole