{ads}

HIDE

Viimased

latest

12 asja, mis meestele naiste juures ei meeldi

Sageli öeldakse, et mehed tulevad Marsilt ja naised Veenuselt. See juba iseenesest peaks selgitama, miks meestel ja naistel tekib rasku...


Sageli öeldakse, et mehed tulevad Marsilt ja naised Veenuselt. See juba iseenesest peaks selgitama, miks meestel ja naistel tekib raskusi teineteise mõistmisel ja ühise keele leidmisel. Ent sellest hoolimata on võimalik saavutada mõlemale rahuldust pakkuv suhtlemine aga tingimusel, et mõlemad selle nimel pingutavad.

Paljusid naisi huvitab see, mida mehed tegelikult tahavad ja mida nad mõtlevad. Milliseid naisi mehed eelistavad, kas neid, kes on pigem loomulikud või neid, kes meigivad end palju. Kas neid, kellel on lõbus iseloom või neid, kelle iseloom on rahulik ja tasakaalukas?

Tegelikult on nii, et kõik mehed on erinevad ja igalühel on omad eelistused. 

Ent on olemas 14 asja, mis üldiselt meestele naiste juures ei meeldi.

1. Liiga palju meiki

Ega mehed ei tee nalja väites, et neile meeldivad loomulikud naised. Millegipärast ei meeldi neile liiga võltsid naised, kellel on mitmekordne kiht meiki näo peal. Ükski mees ei taha tunda oma näol jumestuskreemi peale naise suudlemist, keda ta armastab...



2. Hügieeni puudumine


Ilmselt on see üks peamistest põhjustest, mis eemaletõukavalt mõjub. Isegi, kui mehed tahavad loomulikku naist, on puhtusenõuetest kinnipidamine siiski elementaarne.

3. Ãœlbus

Tegelikult ei meeldi meestele üldse ülbed ja enesest liiga heal arvamusel olevad naised. Nad eelistavad palju rohkem tagasihoidlikkust, mõistlikkust, arukust, tasakaalukust ja mis seal salata, naiselikku headust.

4. Kriitika

Mitte miski ei ole hullem meestele, kui kuulata, kuidas tema naine kritiseerib pidevalt oma eksi. Kõigepealt ei taha ta üldse teada, mida te tegite ja kes su eks oli, teiseks leiab ta, et kui sa kritiseerid oma eksi nii tuliselt, siis kritiseerid sa ühel päeval ka teda ennast.

5. Melodraamad

Paljud naised ei suuda elada ilma liialdusteta ja laskuvad lõpututesse draamadesse. Iga tüli või vaidlus toob kaasa tuliseid pisaraid ja kurtmisi.

6. Liigne nõudlikkus

Osa naisi tahavad kõike kontrolli all hoida. Nii era- kui ametialases elus. Nad on äärmiselt nõudlikud oma elukaaslase suhtes ja ajavad nad lõpuks ise põgenema.

7. Ükskõiksus

Mehi ärritab, kui naised isegi ei kuula seda, mida nad räägivad. Meestele meeldivad naised, kes näitavad välja huvi ja teatud määral uudishimu, kes oskavad ka kuulata ja vajadusel moraalset tuge pakkuda.




8. Kerge ärrituvus

Enamik naisi kannatab pidevate tujumuutuste all. Isegi, kui seda võib seostada hormoonidega, siis tea, et meestele see ei meeldi üldse

9. Negatiivsus


  Võimatu on alati olla positiivne ja heas tujus. Aga on osa inimesi, kes on oma loomult juba pessimistid ja kes ketravad peas kogu aeg negatiivseid stsenaariume. Mehed tahavad naist, kes oskaks näha elu ka hea külje pealt, selle asemel, et pidevalt hädaldada, kui halb kõik on.

10. Klatšimine


Naistele üldiselt meeldivad kuulujutud. Aga mehed eelistavad naisi, kes oskavad omaenda ideid väljendada ja rääkida oma projektidest, selle asemel, et kuulujutte edasi rääkida.

11. Naine, kes enda eest ei hoolitse

Meestele meeldivad naised, kes kannavad enda eest hoolt nii füüsiliselt, kui vaimselt. Mehed armuvad suurema tõenäosusega sportlikku eluviisiga naistesse, kellel on tervislik eluviis, kui sellisesse, kes elab muretult päev-päeva järel, hävitades oma tervist ja vaimu.

12. Teiste halb kohtlemine


Mees vaatab, kuidas naine teisi inimesi kohtleb. Ta paneb tähele, kui naine kohtleb halvasti neid, kes on temast nõrgemad. Kui sa teisi põlgad, siis ei ole sa ilus ja sa ei käitu normaalselt, suure tõenäosusega oled sa egoist ja lihtsalt halb inimene.



Kommentaare ei ole