{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised mehed naistele meeldivad?

Kindlasti on vale väita, et naistel oleks meeste suhtes üks ja kindel eelistus. Maitsed ja valikud erinevad sõltuvalt naisest. On nai...

Kindlasti on vale väita, et naistel oleks meeste suhtes üks ja kindel eelistus. Maitsed ja valikud erinevad sõltuvalt naisest. On naisi, kellele meeldivad pikad lokkispeaga mehed, teised jälle eelistavad väikest kasvu ja tumedapäiseid mehi. Samuti on oluline kriteerium isiksus, mis sageli on välimusest palju olulisem.



Mitte keegi ei oska öelda, miks sa tunned ühe inimese vastu rohkem külgetõmmet, kui teise. Kahtlemata on tegemist nähtamatu jõuga, millel on siin oma roll. Inimese välimus, tema väärtushinnangud, huvialad ja isiksus mõjutavad kahtlemata suurel määral meie valikut.

Millised mehed meeldivad naistele kõige rohkem?
 
 
 
 
 

Huumorimeelega mehed

Suhte alguses tuleb oskus naerda kindlasti kasuks. Hea huumorimeel muudab inimestevahelisi suhteid palju kergemaks. Pole siis üllatav see tõsiasi, et kõikidel humoristidel laias maailmas on kaunid naised. Naistele meeldivad mehed, kes oskavad neid naerma panna.

Taktitundelised mehed

Enamik naisi eelistab mehi, kes vabandavad, kui nad on eksinud.

Romantilised mehed

Ilus lillekimp, šokolaadikarp - naiste soove pole raske täita. Naised tahavad olla heade meestega, mitte nendega, kes on agressiivsed ja labased. Hoolitsus ja tähelepanu, mida mees naisele osutab, tagavad naisele turvatunde.

Truu mees

Mehel, kes on oma naisele truu, ei ole tema ees saladusi ja ta leiab alati aega oma naise jaoks. Ta on usaldusväärne.
 
 
 


Viisakas mees

Seda paneb naine kohe tähele, sest see näitab kodust kasvatust. Kahtlemata peab viisakus olema loomulik, mitte teatraalne ja ülespuhutud.

Hea südamega mees

Headus on üsna lai mõiste aga headuse mõiste alla käib kaastunne ja empaatia, mida tänapäeval üha harvem näha võib. Mees, kes ei suuda teha ühtegi heategu ega näidata oma tundeid välja, ei ärata naises huvi.

Veel parem oleks, kui need kõik omadused oleks ühes inimeses :)


Kommentaare ei ole