{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks tass ja vaata, mida see räägib sinu isiksuse kohta!

Inimese valikud, hoiak ja käitumine on mõjutatud suurel määral alateadvusest, mis omakorda on mõjutatud läbielatud kogemustest, m...

Inimese valikud, hoiak ja käitumine on mõjutatud suurel määral alateadvusest, mis omakorda on mõjutatud läbielatud kogemustest, mälestustest ja uskumustest.

Isiksusetestide juures inimesed, kelle valik langeb nurgelistele ja kandilistele esemetele, on tavaliselt hästi organiseeritud, kes ei usalda palju oma emotsioone ja eelistuvad toetuda pigem loogikale ja mõistusele. Kolmnurksete esemete valik viitab tugeva isiksusega inimestele, kelle peamine eesmärk on oma kohustuste täideviimine ja seda võimalikult metoodiliselt. Ümmargused vormid valivad aga need inimesed, kes peavad tähtsaks inimestevahelisi suhteid. Nad on üldjoone sümpaatsed ja tundlikud, ning kiirgavad positiivsust sinna, kuhu nad lähevad.

Isiksuseteste on väga palju, nende seas on olemas psühho-geomeetrilisi teste, millest ühe on välja töötanud psühholoog Susan Dellinger. Test loodi 1978. aastal ja võimaldab tuvastada inimese isiksust aga samuti ka tema tugevamaid ja nõrgemaid külgi. Siin on välja toodud test, mis on inspireeritud sellest samast isiksusetestist.



Vali üks kohvitass ja vaata, mida see sinu kohta kirjutab.








Tass nr. 1



Kui sa valisid selle tassi, siis oled sa arukas ja vastutustundlik inimene, sinu suur soov siin elus on aidata inimkonda. Sa ületad end pidevalt ja annad endale kõik võimalused, mis võimaldavad sul su eesmärke täide viia. Sinu nõuanded on suure väärtusega.
 
 
 
 



Tass nr. 2




Sa oled vabana sündinud ja pead oma vabadust kallimaks kõigest muust. Sa ei suuda olla koguaeg ümbritsetud samade inimestega, sest sa ei talu rutiini. Sa oled ambitsioonikas ja energiast sul puudu ei tule. Sa sooviksid, et päevad oleksid pikemad, sest sa ei suuda teha kõike, mida tahaksid. Sa oled hästi tegus.


Tass nr. 3






Su süda on kinni minevikus ja mälestustes kadunud aegadest. Kõik see, mida sa oled läbi elanud, ei lase sul elada rahulikult ega edasi minna. Sinu nägemus maailmaga ei kattu tänase päevaga ja baseerub suurel määral vanadele mälestustele headest aegadest. Sinu alateadvuski teeb elus valikuid läbi nende kogemuste, mida sa oled pidanud läbi elama. Sa ei tea, kuidas oma eluraamatu lehte keerata ja alustada uut peatükki. Selleks peaksid sa julgema oma mugavusstsoonist välja tulema ja minema kasvõi laia maailma avastama. 
 
 





Tass nr. 4






Sa muretsed liiga palju oma tervise pärast ja otsid koguaeg hingerahu ja harmooniat. Sa ei räägi kõigile oma mõtetest aga seda võib lugeda sinu pilgust. Sa oled väga solidaarne inimene, sa pead kalliks oma lähedasi ja säilitad rahu ka keerulistes olukordades.


Tass nr. 5







Sa oled inimene, kes armastab suhelda ja rääkida. Kui sul on mingi mure või rõõm, siis tahad sa seda jagada. Su intuitsioon ei peta sind kunagi. Sul on aga raske oma emotsioone kontrollida ja sa elad päev-päevalt. Kord tunned sa end väga hästi ja juba järgmisel päeval võid olla omaette ja nukrutseda. Sa vajad natukene enesekindlust juurde.





Tass nr. 6






Oma loomult oled sa tore ja heatahtlik, sa elad üks päev korraga ja armastad vaheldust. Sulle meeldib elu, sa ei muretse liiga palju homse päeva pärast ja kasutad iga situatsiooni selleks, et sellest kasu lõigata. 






 

Kommentaare ei ole