{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Milline on sinu õnnetoov putukas vastavalt su tähemärgile?

Horoskoobid võivad palju rääkida inimese iseloomust, tema elust üldiselt, kartustest ja hirmudest. Kui sa arvad, et sa nüüd juba kõike tea...

Horoskoobid võivad palju rääkida inimese iseloomust, tema elust üldiselt, kartustest ja hirmudest. Kui sa arvad, et sa nüüd juba kõike tead enda kohta, siis sa eksid. Kas sa näiteks teadsid, et igal tähemärgil on oma õnnetoov putukas? Nii nagu meil on oma õnnetoov loom, kes peegeldab meie isiksust, on igal tähemärgil ka oma putukas.






JÄÄR ( 21. märts - 19. aprill)  Herilane

Jäära tugev isiksus, tema karsimaatiline loomus, tema head juhiomadused, tema ambitsioonikus sarnaneb paljuski herilasele. Üldiselt on herilane kuulus oma agressiivsuse poolest aga samuti on märkimisväärne tema energilisus. Ta on alati valmis salvama aga ometi on ta väga kasulik loodusele ja seega ka inimesele.

SÕNN ( 20. aprill - 20. mai)  Metsmesilane ehk kimalane

Nii nagu kimalane, töötab Sõnn niipalju, kui võimalik õiguse nimel. Neil on tavaliselt tugev moraalitunnetus. Nad panevad maksma oma põhimõtted ja ütlevad seda, mida nad mõtlevad, ilma teistele haiget tegemata. Täpselt nagu metsmesilased, kes võivad tekitada hirmu aga ei tee haiget.


KAKSIKUD ( 21. mai - 20. juuni)  Liblikas


Kaksikud on head suhtlejad, kes vajavad pidevalt teiste seltskonda. Neile ei meeldi üksindus ja nad tahavad olla teistest ümbritsetud. Selle poolest sarnanevad nad paljuski liblikatele.

VÄHK ( 21. juuni - 22. juuli)  Mardikas

Vähk on iseseisev aga samas tundlik, ta võib näidata välja teatud agressiivsust selleks, et paremini end kaitsta võimalike pettumuste ja rünnakute eest. Nii nagu mardikas on ta tuntud oma kaitsva loomuseja soliidsete õlgade poolest.

LÕVI ( 23. juuni - 22. august)  Lepatriinu


Lõvi on ambitsioonikas professionaalsel plaanil aga samas igapäevases elus võrgutaja ja seikleja oma hingelt. Ta on sündinud päikesemärgi all ja ta sarnaneb paljuski oma olemuselt lepatriinule.

NEITSI ( 23. august - 22. september) Rohutirts

Ritsikas on luulesümbol tänu oma laulule. Ja see meenutab Neitsi kunstilist külge. Neitsi on väga täpne, alati hästi organiseeritud ja pöörab palju tähelepanu pisikestele detailidele. Armastuses ja sõpruses on ta alati ustav ja truu.

KAALUD ( 23. september - 22. oktoober)  Kilk

Professionaalsel plaanil on Kaalud pigem hommikuinimesed, see on päevahetk, mil nad on kõige produktiivsemad. Neid iseloomustab ka rahulik loomus, nad ei taha lasta endale negatiivset ligi. Samas analüüsivad nad sageli läbi oma emotsioonide seda, mis neid ümbritseb. Armastuses on nad tõelised romantikud.

SKORPION ( 23. oktoober - 21. november) Ämblik


Skorpion oma loomult on väga kirglik, loominguline ja tark. Ta on hästi teadlik oma tugevusest ja jõust ning teab täpselt, kuidas teistega manipuleerida. Ta võib olla ohtlik, kui ta tunneb ise, et on ohus, täpselt nagu ämblik.



AMBUR ( 22. november - 21. detsember) Palvetajaritsikas

Nad on kannatlikud ja piisavalt rahuliku loomusega. Nad õpivad oma vigadest ja tõusevad alati peale läbikukkumist. Kuna nad on väga ambitsioonikad, siis teevad nad kõik, et oma eesmärke ellu viia.

KALJUKITS ( 22. detsember - 19. jaanuar)  Mesilane


Kaljukitsed on töökad ja distsiplineeritud. Nad teevad kõik, et oma eesmärke ellu viia, nad on ambitsioonikad ja tugevad. Nii nagu mesilane, tunneb Kaljukits töö väärtust ja talle meeldib lõigata oma töö vilju.

VEEVALAJA ( 20. jaanuar - 18. veebruar)  Jaanimardikas

Veevalaja on vaba ja hea, ta aitab alati teisi, kui vaja on. Talle meeldib muuta oma lähedaste elu paremaks ja sageli saab sellest lausa tema prioriteet. Tema headus sarnaneb jaanimardika valgusega.

KALAD ( 19. veebruar - 20. märts)  Kiil


Nad on salapärased aga samas ka reserveeritud ja tundlikud. Neile meeldib teisi aidata. Nende tundlikkus võimaldab neil paremini teisi mõista ja neid toetada. Nii nagu kiilid, ei tee ka Kalad kellelegi haiget. 









Kommentaare ei ole