{ads}

HIDE

Viimased

latest

14 asja, mis meestele naiste juures ei meeldi

Kes meist ei ole tundnud vahel peas seda väikest häält, mis ütleb korraga: "Aitab, sa oled liiga kaugele läinud!"? Jah, me ...

Kes meist ei ole tundnud vahel peas seda väikest häält, mis ütleb korraga: "Aitab, sa oled liiga kaugele läinud!"? Jah, me kõik teeme vigu. Kõige parem on reaalsusega tõtt vaadata ja seda enesele seda tunnistada. 
 
Millised on aga asjad, mis meestele naiste juures ei meeldi?

1. Kui sa sööd tema friikartuleid
 
No see on ju selge, sest sa oled dieedil juba pool aastat. Iga esmaspäev alustad uuesti. Aga see pole tähtis. Sa võiksid vähemalt oma sõrmekesed kiirtoidust eemale hoida, see teeb sind paksuks! No vähemalt sa ise ütled seda. Aga ei - sa ei telli endale midagi peale mõne kerge ja lahja salati ja siis sööd kõrvalt nii muuseas teise inimese friikartuleid, seejuures nii süütult naeratades nagu oleks see kõige loomulikum asi maailmas. Ja see situatsioon kordub täpselt iga kord, kui te väljas söömas käite! Iga kord tellid sa endale salati, sest sa pead oma figuuri eest hoolt kandma ja siis samal ajal võtad oma mehe taldrikust, mida aga hing ihaldab, selle asemel, et ise endale korralik praad tellida! Aitab küll, ükskord peab sellele lõpp tulema! Ta ei taha sinuga jagada oma toitu, aga ta ei julge seda sulle öelda. Ni palju austab ta sind! Seega, järgmine kord - sõrmed eemale teise taldrikust või telli endale ka suur praad! Ja lõpeta oma pidev dieeditamine. Nagunii see ei viis sind kuhugi.

2. Kui sa mängid armukadedat

- Kus sa olid? - Miks sa mu sõnumitele ei vastanud? - Kes see naine veel sulle on? - Kust sa teda tunned?  - Miks sa oma telefoni peidad? - Kus sa eile õhtul käisid? - Miks sa nii imelikult käitud? - jne, jne, jne.

Kui sa hakkad politseinikku mängima, siis oled sa tõesti tüütu. Lisaks sellele lähed sa ise närvi veel kõige selle juures, sest mees ei saa ju aru, mis sulle korraga pähe hakkas. Ja sulle tegelikult endale meeldiks, kui su mees ka mõnikord natukenegi armukade oleks ja teeks sulle kodus stseeni, et sulle näidata, kui hull ta sinu järgi on (naiselik loogika, ärge katsugegi aru saada). Siiralt, kui sa oma meest ei usalda, mine oma teed. Vastasel korral jäta ükskord oma mees rahule.
 
 
 
 


3. Kui sa teed talle samu etteheiteid juba kolm aastat järjest

Sinu sünnipäev, mille ta 2015. aastal unustas, on sinu saatuslik relv. Sa kasutad seda absoluutselt igal hetkel, ei unusta kunagi ja lisaks on see hästi praktiline, sest sa saad seda kasutada alati - söögi alla ja söögi peale. Lühidalt, see on juba hea mõte. Aga ole ettevaatlik, ära kasuta seda liiga tihti, sest lõpuks võib see sulle endale kõige rohkem haiget teha.

4. Kui sul on midagi tema vastu aga sa ei räägi otse

Ja sa lased tal kannatada!!! 
Ja sa lased tal nuputada!!! 
Ja sa lased tal pead murda, et teada saada, mida ta siis lõpuks tegi?!? 
Ja sina, kallis julmur, sa lased tal marineerida omaenda mahlas ilma vähimagi südametunnistuspiinata.
- "Mis juhtunud on? "
- "Ei midagi."
- "Oled sa kindel? "
- "Jäta mind rahule!"
Vaene mees on enesetapu äärel, kas sa ei mõista?

5. Kui sa kasutad maksad kätte läbi sotsilaalvõrkude

Või oma telefoni. See on teine vahend, et panna teda kannatama. Sa ei saa aru, millest jutt on? Kuidas sa ei näe siis! Kui sa vihastades ütled, et lähed voodisse ja paned ukse enda tagant pauguga kinni, et siis kolm minutit hiljem facebookis oma eraelust kõigile rääkida. Hullem veel, sa postitad mingi aforismi, mis väljendab su meeleheidet! Nii ei tehta. See pole ilus. Aus ka mitte.
 
 
 
 
 


6. Kui sa ähvardad ta maha jätta kell neli hommikul

Ja kui sa lased tal kannatada! Oled sa ikka naine. Lihtsalt selleks, et teda õpetada, ütled sa talle, et sa jätad ta maha ja tallad ta südame peal, sest ta unustas kohvimasina ära puhastada. Kas see ikka väärib seda? Vaata ette, et sa ei lähe liiale, sest vastasel korral lõpetad sa nagu selles jutukeses, kus laps hüüdis hunti, et külaelanikke petta...

7. Kui sa ei jäta talle isiklikku ruumi (hingamisruumi)

Siia alla käivad nii tema jalatsite asukohad, kui õhtud sõpradega. Sina tahad ju oma sõbrannadega koos aega veeta, kas siis temal ei tohi samu soove olla? Ja isegi, kui sulle tundub, et Janek joob liiga palju õlut ja on vahetab naisi nagu sokke ja et Riho õpetab talle halbu kombeid või siis Marek ütleb talle, et tänapäeval elatakse rohkem vaba abielu, pead sa aru saama, et sinu kohalolek ei ole hädavajalik ja sa pead ta rahule jätma.

8. Kui vannituba on sinu ainuomand



Oma suurest headusest oled sa talle jätnud veerand ülemisest kõige kõrgemal asuvast riiulist vannitoas. Ta ei pea pesema oma hambaid samal ajal, kui sina enda juuste silumisega ametis oled. Sul läheb üle tunni aja selleks, et end ette valmistada, tema vaeseke samal ajal, peab hakkama saama nii ruttu kui võimalik kõigest veerand tunniga! Loomulikult ta ärritub ja tal on selleks igati õigus! Ja sa veel julged vihastada, kui ta julgeb küsida: " Kas sa juba valmis ei saa?" Ole ettevaatlik!
 
 
 
 


9. Kui ta peab sinu soove ära aimama või sinu eest valikut tegema

Ja kui sa kunagi rahul ei ole!!! Klassikaline näide restoranist: " Mida sa süüa tahaksid? "
"Mul ükskõik."
"Tahad sealiha? "
"Oh ei, see on liiga rasvane..."
"Võtame siis suppi."
"No ma ei tea,"
"Pitsat? "
"Me juba sõime pitsat eelmisel nädalal."
Nii, et selleks momendiks, kui te üksmeelele jõuate - või kuni sina midagi oled välja valinud, mis sulle meeldib - selleks hetkeks on temal juba isu kadunud. Ja olgu see selge ka, et ta ei saa aru sellest, et ta peab tegema midagi ilma, et sa oleksid temalt seda eelnevalt palunud. Kõik inimesed ei ole telepaadid!

10. Kui sa hakkad mängima rääkimisaparaati

Ja olgem ausad, sageli sa räägid niisama ilma, et sul oleks vaja midagi öelda. Mees aga samal ajal lülitab end sellest täiesti välja ja kui sa oled oma monoloogiga lõpule jõudnud, siis ta küsib sinu käest: "Mida sa ütlesid? ". Ja sellel hetkel on sul täpselt kolm valikut: 1. Alustada otsast peale, 2. Vihastada; 3. Võtta asju filosoofiliselt. Siiralt nii omavahel olles - kas sina teda alati kuulad, kui ta räägib?

11. Kui sa kritiseerid kõike ja ükskõik mida

Kes teab miks aga sa oled halvas tujus, sa kritiseerid, sa näägutad, kritiseerid ja näägutad oma vaese mehe kallal. Ja tuleb tõele au anda, enamiku ajast ei ole mehed nii terava keelega, kui naised, neil on omad vahendid probleemide lahendamiseks. Ja siis sa lähedki oma sõbrannadega oma tšakraid avama ja valama kogu oma viha ja pettumuse välja, sest su mees ei mõista ja ei saa sinust aru ja ta on liiga tuim, et mõista.
 
 
 
 

12. Kui sa käid jälle välja selle kuulsa lause: "No näed, ma ju ütlesin sulle!!!"

Õnnetu, sa tuletad talle tema ema meelde! Isegi, kui sul on õigus, ära arvagi, et ta oma viga tunnistaks, see tänamatu hing. Hoia endale oma etteheide ja käi see mõnel teisel hetkel välja.

13. Kui sa vead ta poodidesse.

Ei, see vabandus, et te leiate talle uue särgi, ei lähe läbi. Vaeseke jõuab Zara seinanurgad kõik nii edaspidi, kui tagurpidi läbi käia enne, kui sina lõpule jõuad. Kas sa oled kaubanduskeskuste galeriides näinud pinke, mis on mehi täis, kes kotid käes niisama jõude ootavad ja üksteisega kaastundlikult pilke vahetavad valutava hingega? Kas sa tunned seda tragöödiat, mis neid liidab? Ära pane oma meest kannatama.

14. Kui sa lööd välja oma viimase kaardi: "Te mehed olete kõik ühesugused!"

See on juba ära leierdatud, kas pole? 















Kommentaare ei ole