{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks sulg ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta öelda võib

Mõned valikud on pealtnäha juhuslikud. Ent ometigi annavad kõik valikud aimu sellest, kuidas inimene teistega suhtleb ja milline on tem...

Mõned valikud on pealtnäha juhuslikud. Ent ometigi annavad kõik valikud aimu sellest, kuidas inimene teistega suhtleb ja milline on tema mõttemaailm. Psühholoogid kasutavad piltide põhjal koostatud teste juba ammu selleks, et aimu saada inimese alateadvuses toimuvast.

Test on lihtne. Vali üks sulg ja vaata, mida see sinu kohta räägib.


Tõenäoliselt oled sa juba kuulnud Rorschach' testist, mis koosneb ilma vormita tindiplekkidest ja mida on juba mõnda aega kasutatud terapeutilistel eesmärkidel. Antud test siin toimib analoogselt. Sul tuleb valida üks sulg, mis sulle kõige rohkem meeldib või silma hakkab. Ja seejärel loe alt vastust.


Sulg nr. 1




Kui sa valisid esimese sule, siis on üsna tõenäoline, et sinu inspiratsiooniallikaks on harmoonia ja heaolu. Sa teed kõik, mis sinust sõltuv selleks, et tunda end hästi ja unustada mustad mõtted. Sa väldid kõiki pingelisi olukordi ja katsud kõike heaga lahendada. Sa oled õilis ja helde, sinu empaatial pole piire. See hea omadus aitab sul hakkama saada kõikides delikaatsetes olukordades. Sulle meeldib teisi aidata ja sa teed seda kõhklemata isegi, kui sa peaksid oma vaba aega selle pärast ohverdama. Sageli sul on kalduvus ainult end alavääristada ent su vaimne külg on nii tugev, et sa saad nendest hetkedest üle ja naeratad jälle. Sa oled väga hea ja hinnatud sõber ja sellepärast sul ongi nii suur tutvusringkond.







Sulg nr. 2





Valides selle sule, on üsna selge, et sinu näol on tegemist perfektsionistiga. Sa pühendud ihu ja hingega projektidele, mille kallal sa hetkel töötad ja sa suudad end alati ületada. Sa oled hea liider, kes töötab ilma kella vaatamata. Ent hoolimata pealtnäha lõbusast ja muretust olemisest, vajad sa palju aega selleks, et olla üksi ja oma mõtteid korrastada. Sa peaksid ainult natukene rohkem mõtlema oma lähedastele, kes üsna sageli tunnevad, et sa üldse nendega ei ole.

Sulg nr. 3




Kui sa valisid selle sule, siis oled sa ilmselt individualist. Sinu ainsaks eesmärgiks on isiklik kordaminek. Sul on eesmärgid, mida sa tahad ellu viia ja millele sa mõtled iga päev. Sa naudid elu ja sa võid öelda, et sul on palju kordaminekuid, sellepärast ei kannata sa neid, kes täidavad oma päevi negatiivsega. Iga inimene on ju võimeline oma elu ise juhtima. Sa oled loomulik ja autentne, sa ei koorma end piiratud mõttemaailmaga, sest sa pead end oma elu autoriks Sa otsid inimesi, kellel on sama mõttemaailm Sa oled sotsiaalne kameeleon ja kohaned hästi igas ringkonnas. Sa õpid elust. Sul on palju imetlejaid.







Sulg nr. 4



Sa oled kunstniku hingega üksik hunt. Sa põgened fantaasiamaailma, mis sinu peas elab ja eelistad oma piiramatut kujutlusvõimet inimeste seltskonnale. Pealtnäha tundud sa autoritaarne ja sõltumatu, tegelikult oled aga väga tundlik aga teed kõik, et end inimeste labasuste eest kaitsta. Sa oled idealist ja unistad ilusamast ja õiglasemast maailmast. Parem oleks ainult, kui sa natukene rohkem teeksid teistest inimestest välja ja ei vaataks neid ülevalt alla.

Sulg nr. 5



Sa oled introvert, kellel on suured potentsiaalid. Kahjuks aga oled sa liiga pessimist ja sellepärast oled sa loobunud mitmestki heast võimalusest. Sa kritiseerid end liiga palju ja see ei tule sulle kasuks. Sa peaksid õppima nägema endas rohkem head ja kontrollima oma emotsioone. Kui sa oled suutnud end süütundest vabastada, siis võid sa saada väga õnnelikuks. 


Kommentaare ei ole