{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks lillekimp ja vaata, mida teised sinust arvavad!

Väga harva kohtab selliseid inimesi, kes tulevad otse ütlema seda, mida nad sinust arvavad. Paljud leiavad, et nad ei pea seda vajali...

Väga harva kohtab selliseid inimesi, kes tulevad otse ütlema seda, mida nad sinust arvavad. Paljud leiavad, et nad ei pea seda vajalikuks, teistele meeldib jälle kiita ka siis, kui seda vaja ei ole ja kolmandad ei taha lihtsalt solvata. Põhjuseid on mitmeid ja erinevaid.

Aga sa ise, ka sina tahaksid teada saada, mida inimesed sinust mõtlevad?

Vaatame järele. Vali üks lillekimp, mis sulle kõige rohkem meeldib ja seejärel vaata, mis selle kohta allpool kirjutatud on.




1. lillekimp

Kui sa valisid selle lillekimbu, siis on kohe näha, et sa oled hea südamega soe inimene, keda teised kohe kallistada tahaksid. Ja sa teed endast parima, et muuta oma ja ka teiste elu paremaks. Sa näed nii palju head kõigis aga kahtled liiga tihti iseendas. Sa peaksid õppima end rohkem armastama, sest maailmal on vaja inimesi nagu sina. Seda mõtlevad sinust kõik, kes sind tunnevad. Sest, kui sa oled omaenda tundeid analüüsimas, ei tea su lähedased, kuidas sinuga olla ja käituda. Ometi peavad kõik sind väga heaks inimeseks. Ära muretse liiga palju sellepärast, milline on maailm täna, ole positiivne nagu sa seda alati oled olnud ja keskendu heale, siis läheb kõik hästi nii sinul, kui teisel.



2. lillekimp

Sa oled klassikaline naine, alati elegantne ja stiilne. Sa oled romantiline. Ja kuna sa oled ajaga kaasaskäiv, siis oled sa ka edukas naine, kes leiab, et ka naine peab tööl käima ja kes tunneb uhkust oma positsiooni üle, mille ta on elus saavutanud. Sa oled naine, kes armastab häid restorane, küünlavalgusõhtuid, päikeseloojanguid, reise soojale maale, ilusaid kleite ja kontsakingi. Sul on hästi suur tutvusringkond ja sind hinnatakse sinu enesekindluse ja särava meele pärast. Sa oled intelligentne ja sinuga ei hakka kunagi igav. Seda arvavad teised sinust ja need, kes võivad end sinu sõpradeks pidada, on selle üle uhked.






3. lillekimp

Sa oled tugeva iseloomuga naine, kes tunneb oma väärtust ja kellel on kõrged ootused. Sinu mehel või sinu tulevasel mehel peavad olema suured ambitsioonid ja hea töökoht, sest sinu jaoks on see tähtis. Sa ise pead edasiõppimist tähtsaks ja pingutad, et karjääriredelil ülespoole liikuda. Samas vajad sa palju aega üksi olemiseks, sest see aitab sul oma mõtteid koondada. Kui teised sinuga nõus ei ole, ei hakka sa sellepärast oma arvamust muutma ja suudad alati oma tahtmise maksma panna.



4. lillekimp

Sa oled väga tundlik ja emotsionaalne naine. Sa toetud tihti oma intuitsioonile ja see ei peta sind. Teised inimesed ei mõista sind alati, sa tunnistad ka ise, et see ei ole lihtne, sest sulle meeldib palju vaielda ja sul on omad kindlad printsiibid, millest sa ei tagane. Kuna sa oled hästi tundlik, mõistad sa ka teisi inimesi hästi ja tead, kui neil mingi mure südamel on. Sa vajad palju aega üksi olemiseks, et oma mõtteid korrastada.



5. lillekimp

Sa oled iseseisev naine, kes on harjunud kõike ise tegema. Sa lihtsalt ei oska teisi usaldada. Sul on hästi kõrged ootused ja tänu su headele ideedele oled sa suutnud endale pakkuda sellise elu, millest paljud unistada võivad. Sind peetakse sageli uhkeks ja materialistiks aga tegelikult see ei ole nii. Sa tahad lihtsalt oma unistusi täide viia. Sa ei katsu olla teistest parem.







6. lillekimp


Sa oled võluv naine, kes oskab elu nautida ja katsub näha kõike heades värvides. Sul on palju sõpru, sest sinu elurõõm, energia, millest sa pulbitsed, su spontaansus ja su hea huumorimeel on nakkavad. Sa oled harmoonias teiste ja iseendaga. Sul on koguaeg midagi õppida. Ja kõige rohkem tahad sa olla õnnelik. Teised hindavad sind, sest sa oled alati heas tujus ja rõõmus.



7. lillekimp


Sa oled naine, kes hindab kõike, mis on õrn ja naiselik. Sulle meeldib ilu ja sa oled alati hoolitsetud. Sa armastad elu ja näed maailmas palju ilu ning headust. Sa ei tahagi näha halba ja sellepärast teised hindavad sind. Samas oled sa tundlik ja ei saa tihti ise ka oma emotsioonidest aru. Sellistel hetkedel vajad sa teiste tähelepanu ja palju kallistusi. 




8. lillekimp

Sa oled hea ja tundlik naine, kellel on suur empaatiavõime. Sa oskad inimestega suhelda ja saad teistega hea kontakti. Sul on palju sõpru. Sind peetakse silmapaistvaks ja säravaks inimeseks. Sinu kohalolek ja sinuga rääkimine mõjuvad rahustavalt. Teised tunnevad end sinuga koos olles hästi. Sa oled alati olemas, et teisi aidata vajaduse korral. Sinu elu juhib armastus ja armastust tunned sa elu jooksul palju.


9. lillekimp


Sa hindad seda, mida elu sulle annab. Sinu jaoks on elu üks suur kingitus. Ka kõige raskematel hetkedel ei kaota sa lootust ja tead, et kusagil avaneb väljapääs. Sa tahad elus parimat ja ei lepi keskmisega. Sa viid oma unistused ellu ja see muudab sind õnnelikuks. Sa jagad oma edu ja õnne oma lähedaste ja tuttavatega. Teised hindavad sind just sinu edukuse ja positiivse meele pärast. Sind peetakse optimistiks, kes on alati heas tujus. Sa inspireerid teisi. 



Kommentaare ei ole