{ads}

HIDE

Viimased

latest

Testi ennast: Vali üks kujund ja vaata, mida see sinu isiksuse kohta räägib!

Nii nagu Daidalose labürint, on iga inimese isiksus tõeline mõistete ja väärtushinnangute keerdkäik, mida inimene on omandanud oma sünn...

Nii nagu Daidalose labürint, on iga inimese isiksus tõeline mõistete ja väärtushinnangute keerdkäik, mida inimene on omandanud oma sünnist saati. Mõned usuvad, et isiksus on kaasasündinud, teised leiavad, et isiksus kujuneb elu jooksul. Seega tõeline geomeetriline ja pidevalt muutuv jada, mis tugineb elukogemustele ja iga inimesi läbi elatud sündmuste. See on tõeline lahing selle vahel, mida me soovime ja tahame, eneseavastus, millest me ise alati teadlikud ei ole aga mida elu, tänu mõningatele vahenditele, aitab meil kindlaks määrata.



Psühholoogid on aja jooksul koostanud palju erinevaid isiksuseteste, mis võimaldavad inimesel end paremini mõista ja kergitada alateadvuse salapärast katet. Kui mõned inimesed vajavad spetsialisti abi, et tõlgendada tulemusi, siis on ka olemas lihtsamaid teste, mida igaüks ise võib teha, et iseennast paremini mõista ja tundma õppida külgi, millest me alati teadlikud ei ole.

Geomeetrilised kujundid on pealtnäha süütud detailid aga mis on ometi sügava tähendusega...



Tegu on pealtnäha täiesti tavaliste kujunditega, millel on ometi võime paljastada inimese alateadvuse mõtteid. Kujundeid kasutatakse psühholoogide poolt juba aastakümneid. 1978. aastal esitles psühholoog Susan Dellinger oma esimese psühho-geomeetriatesti. Sellest ajast peale on välja töödeldud palju uusi teste teadlaste poolt. Nende arvates valib inimene kujundi, mis on kooskõlas otse või kaudselt tema isiksusega.

Inimese aju valib, millised kujundid talle rohkem meele järele on. Teadlaste arvates ümmargused vormid on seotud positiivsete tunnetega, samal ajal, kui nurgelised ja teravad kujundid sümboliseerivad ohtu.

Valige üks kujund!





Kujund nr. 1




Kui su tähelepanu paelus esimene kujund, siis oled sa ambitsioonikas ja otsusekindel inimene, kes on valmis kõigeks selleks, et oma eesmärke ellu viia. Su sõbrad ja töökaaslased usaldavad sind pimesi ja sellel on ka oma põhjus - sinu nõuanded on väga arukad, täpsed ja õiglased, mis võimaldavad kergel moel probleemidele lahendust leida. Sinu sihikindlus on üks sinu parematest iseloomuomadustest, millele tänu sa suudad inspireerida ka teisi.
 
 


Kujund nr. 2



Kui sa valisid teise kujundi, siis paistad sa silma oma siirusega igas olukorras. Olenemata olukorrast ei anna sa kiusatusele järele, et valet kasutada, vaid eelistad rääkida tõtt. Sind hinnatakse sinu aususe ja otsekohesuse poolest.


Kujund nr. 3



Sind iseloomustavad loogika ja mõistus. Need on sinu jaoks fundamentaalsed väärtused, mis valitsevad kõikide igapäevaste otsuste vastuvõtmise juures. Sa oled strateegiline ja efektiivne, sa oled alati sammuvõrra ees teistest, kes sind ümbritsevad ja kasutad kõiki oma analüütilisi võimeid selleks, et saada suuremat kasu väiksema riskiga.

Kujund nr. 4



Sa oled kirglik ja tuline, sa usaldad ainult omaenda vaistu, et elus edasi minna.Sa oled otsusekindel ja ambitsioonikas, sa viid oma projektid alati edukalt lõpuni. Sa äratad tänu oma karismaatilisele loomusele ja julgusele sageli aukartust, ent need, kes tunnevad sind hästi, peavad sind väga heaks inimeseks.
 
 


Kujund nr. 5



Kui sa valisid selle kujundi, siis oled sa ekstravertne inimene, kes oskab alati teisi üllatada. Sinu peale võib alati loota, sina oskad tuua hea tuju ja tekitada mõnusa atmosfääri. Sinu ümber hõljub palju positiivset energiat.




Kommentaare ei ole