{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Kas sa näed pildil olevat meest profiilis või eestvaates?

Igalühel on omad harjumused, mõned neist natuke kummalisemad, kui teised. Ja see teebki inimesest selle, kes ta on. Isegi iseendast piltide ...

Igalühel on omad harjumused, mõned neist natuke kummalisemad, kui teised. Ja see teebki inimesest selle, kes ta on. Isegi iseendast piltide tegemine, mis hetkel väga moes on, võib inimese enda kohta palju rääkida: see võib viidata isiklikule rahulolule või siis näiteks varjatud närvihaigustele. Samamoodi ei ole ka meie maailmapilti ja viis, kuidas me seda tajume, juhuslik.

Vaata pilti, kas sa näed meest pildil profiiliga või eestvaates?




Esimesel pilguga võid sa seda öelda. Ja vastavalt sinu vastusele paljastub ka sinu isiksus. Selles testis ei esine õigeid ega valesid vastuseid. Piisab, kui vaadata fotot ja teha oma valik.

Kui sa näed meest eestvaates





Sa suhtled meelsasti isegi võõraste inimestega, keda sa ei tunne ja see ei pane sind end halvasti tundma. Sa oled pilkupüüdev isiksus ja oled kohe avatud vestluses, hoides samal ajal alal heatahtlikkust.

Sa oled sotsiaalne ja hingelt rahulik, sa ei karda oma mugavusstsoonist välja tulla ja katsetada uusi kogemusi, sulle isegi meeldib riskida. Sa võtad meelsasti kõik väljakutsed vastu ja teed omalt poolt kõik, et neid realiseerida lisades omalt poolt uusi ideid. Sa proovid läbi kõik oma uued ideed, et vaadata, mis toimib ja mis mitte.

Sind köidab üldjuhul kõik see, millega sa tegelema oled hakanud ja sa katsud oma töö alati paremaks muuta.

Sa väärtustad sõna- ja mõttevabadust, sest sa pead end ainsaks, kes oskab anda asjadele ja inimestele õiget hinnangut. Ja vajaduse korral kaitsed sa oma arvamusi üsna tuliselt.

Lisaks sellele vabadusele on ka optimismil sinu elus tähtis koht ja mis inspireerib sinu lähedasi.

Kui sa nägid mehe profiili





Tõenäoliselt on sul kalduvus vältida probleemseid olukordi ja halbu üllatusi. Sa oled oma loomult pigem tagasihoidlik ja reserveeritud ning sa pöörad palju tähelepanu oma hingerahule. Kui keegi peaks segama sinu rahu, siis ärritab see sind suurel määral. Sulle meeldib jääda oma mugavusstsooni, sa ei taha muuta oma harjumusi ega tulla välja rutiinist.

Kuna sa oled nii autentne inimene, siis valid sa väga suure hoolega inimesi, keda sa oma tutvusringkonda lubad. Need, kes sellest sõelast läbi pääsevad, saavad sinu elus tähtsa koha. Sa oled alati oma sõprade ja lähedaste jaoks olemas.

Ja see ei jää märkamatuks, sest vajadusel aitad sa alati neid, kellel abi vaja.

Sul on kalduvus vaadelda elu ja teha oma järeldused kõigest, mis su ümber toimub. Vajadusel tõmbud sa tagasi selleks, et mitte teha samu vigu, mida sa juba teinud oled.

Sa oled väga tundlik, sinu tõlgendustel on tunda mõistust ja emotsioone, sest sa leiad, et loogiline järeldus otsuste vastuvõtmisel ei ole alati piisav. See aitab sul olla sammuvõrra ees sinu konkurentsidest tööalasel pinnal. 

Kommentaare ei ole