{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Armastus ravib, vihkamine tapab" - Ühe arsti väärtuslikud nõuanded

"Armastus ravib, vihkamine tapab," - tegemist on Venetsueela legendaarse arsti dermatoloog Jacinto Conviti sõnadega, k...

"Armastus ravib, vihkamine tapab," - tegemist on Venetsueela legendaarse arsti dermatoloog Jacinto Conviti sõnadega, kes pühendas oma elu oma patsientide ravimisele, et tagada neile hingerahu ja heaolu, mida nad vajasid. See meditsiinigeenius osales suurel määral leepravastase vaktsiini väljatöötamise juures ja  oli üks harvaesinevatest meedikutest, kes pidas tähtsaks oma patsientide vajadusi. Teda kutsutigi vaeste arstiks, sest tema jaoks oli suur tähtsus just kaastundel.



Ei ole siis üllatav, et loodi  tema nimeline sihtasutus Jacinto Convit Wold Organization, inspireerituna selle teadusprofessori heatahtlikkusest. Kõige tähtsam jälg, mis dr. Jacinto Conviti meile jättis, ongi armastus ja selle mõju inimestele.

See kuulus arsti väitis, et armastusel on raviv toime, samal ajal, kui vihkamine viib masenduse ja kurvastuseni, mis võib lõpuks inimese täiesti halvata. See omakorda toob kaasa depressiooni ja ärevushäired, hävitades vähehaavala inimese hinges kogu lootuse.

Armastuse mõju on mõõtmatu, sest tal on võime uuendada ja taastada kõik inimese kehas ja seda nii füüsiliselt, kui emotsionaalselt.

Tsiteerides kirjanik Leo Buscaliat: " Armastus ja sina ise olete üks, te peate ainult teineteist leidma." Teiste sõnadega on armastus osa meist, meie alustala. Inimene on piirideta armastus oma olemuse südames ja oma autentses iseendas.



Kui  armastust väljendada läbi oma mõtete ja tegude, kui külvata enda ümber armastust, võimaldab see laadida end täis positiivse energiaga. See omakorda mõjutab kõiki keharakke, vallandades seega loomuliku tervenemise.

Armastusest on samuti rääkinud mitmed vaimsed juhid, nende seas Rumi. Tema oli see, kes ütles, et Armastus on ravim, armastusel on jõud, armastus on muutuste ime ja jumaliku ilu peegeldus.

Armastus ravib, sest armastuse energiasagedus on palju tugevam kõikidest teistest emotsioonidest.

Psühhiaater ja füüsik doktor David Hawkins väidab, et üks armastav mõte ravib, negatiivne mõte aga võib haiguse tekitada. Valides armastuse oma mõtetesse, võimaldad sa ajul vabastada endorfiine, millel on kehale ja vaimule positiivne mõju.



Vihkamine teeb haigeks

Vihkamine tekitab negatiivseid vibratsioone, mis mõjutavad teadvust. Vihkamine viib ära hingerahu. Vihkamine on tugev tunne, mis võib mõjuda nii vaimsele, kui füüsilisele tervisele halvasti.

Kõik vihkamisevormid on alguse saanud emotsionaalsetest haavadest, mida inimene muul viisil väljendada ei oska. See jääb inimese sisse nagu mürk ja hävitab ta hingerahu ning ta tervise aja jooksul.

Andesta ja unusta, kuula oma südant ja ära lase halbu mõtteid oma pähe.

Kommentaare ei ole